Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
ČovečeInfo wrote:Što tolko imala? Ja mislio preko 40

Šta uradi kokaniđa i 4 flaše dnevno od mlade devojke.
We're all mad here...
- Jane Doe
da ono, baš kad sam pročitala komentiram doma kako tako mlada, jebiga, sigurno mlađa i od mene i odem pogledat kad ono 27 godina, 2 godine mlađa od mene ....Andrej wrote:ČovečeInfo wrote:Što tolko imala? Ja mislio preko 40Ja takođe..
nekako postaje jako bed kad počnu mlađi od tebe umirat, onako čudno se osječaš ....

- Asfodel
Sličan vrli primjer je Shane koji je nedavno živ i zdrav stajao u Zagrebu i nastupao, koliko on ima, 50-etak god? Tko bi rekao da će ih doživjet
Kad sam tužna gledam njegove slike iz "mladosti"

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
kako dvije godine mlađa? Pa sam mislio da imaš 19?Jane Doe wrote:da ono, baš kad sam pročitala komentiram doma kako tako mlada, jebiga, sigurno mlađa i od mene i odem pogledat kad ono 27 godina, 2 godine mlađa od mene ....Andrej wrote:ČovečeInfo wrote:Što tolko imala? Ja mislio preko 40Ja takođe..
nekako postaje jako bed kad počnu mlađi od tebe umirat, onako čudno se osječaš ....

Michel puši karu.
- Jane Doe

nije baš tako ali fala na komplimentu

jel vidiš kaj znaći koja flaša manje za mladenački izgled (koji crnjak od crnog humora, jeboga

- Alastorus
Zato ja izgledam starije neg kaj jesam 

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Andrej
Lepo su joj rekli da ne pije u Beogradu vodu iz česme nego flaširanujohn_constantine wrote:to fake ili ozbiljno?HorrorHR wrote:Umrla je Amy Winehouse

We're all mad here...
- john_constantine
čitam: otrovala se alkoholom. Zašto je uopće pila otrovni alkohol?Andrej wrote:Lepo su joj rekli da ne pije u Beogradu vodu iz česme nego flaširanujohn_constantine wrote:to fake ili ozbiljno?HorrorHR wrote:Umrla je Amy Winehouse

Michel puši karu.
- maddjuro
nikakvo čudo, putem koji je krenula bi umrla prije ili poslje
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ma ne mora biti... Charlie Sheen, naprimjer?maddjuro wrote:nikakvo čudo, putem koji je krenula bi umrla prije ili poslje

Michel puši karu.
- Ašow
Ma, to je zalutala u mahalu i popila nešt od cigića.Andrej wrote:Lepo su joj rekli da ne pije u Beogradu vodu iz česme nego flaširanujohn_constantine wrote:to fake ili ozbiljno?HorrorHR wrote:Umrla je Amy Winehouse
- Josef K
Sigurno niste skužili da me nije bilo tjedan dana
Sutra na Motovun
A sad čitanje svega nepročitanog 

Sutra na Motovun

- Bub
Ja sam takav da volim prstom pokazat (nekulturnjak, jel, kako se kaže), tako da bih ja tu također upro prstom u tebe, ali okay to sam samo ja...ništa loše.Wendigo wrote:offtopic je ionako glavni uzrok raznih trzavica. ljudi se previše opuste i još si umisle svašta i iz banalnih situacija stvore grčku tragediju sa 15 mrtvih i 50 ranjenih.
meni se osobno malo "zgadio" ovaj dio foruma jer sam primjetio dosta licemjerja, ulizivanja, laskanja, glumatanja i sl. stvari od kojih mi se nakostriješe dlake na leđima. ne prozivam nikoga direktno, samo kažem...
ali mi opet vrag neda mira, pa moram navratiti i napisati koju.
Jep, došao samo vidjet sliku na što me Kristina uputila, ostalo je postalo pre dosadno, tako da sam ja out na sreću većine foruma...okay ne morate mi zahvaljivat.callac wrote:ja već vidim sebe kako me uskoro više neće ni biti na forumu. kao što sam spominjala u podforumu glazba da postoje glazbeni snobovi, ovdje ima raznoraznih, i sve više izlaze na površinu. tko se budi htio družiti samnom, može to i lajv. kod mene nema razlike u ličnostima bez obzira na stvarni ili virtualni svijet. nadam se da oni koji me poznaju to vide.
živili!
Nećem brate više, puštam da "starosjedioci" vode kolo, ovo je ipak sve "njihovo".john_constantine wrote:no, dobro, gdje je Bub da napravi svoj filozofski post?![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania