Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 15:01

Bub wrote:Ovo je odlično 16 mogućih završetaka, znači igrat će se više puta. Samo da ne bude pre zahtjevna.
ne bi trebala biti koliko znam. Nadam se da će i dalje u igri biti ono stvaranje vlastitog svijeta. Znači, ako ubiješ nekoga, onda se to kasnije u igri "vrati"...

Samo ću ja čekati enchanted verziju. Zadnji put sam se zaribao kada sam kupio original jer nisam mogao čekati, pa je tek poslije izašla i s teškom mukom sam prodao original.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2010, 15:37

Ja se radujen Splatterhouse-u i Highlander igri, uz Castlevaniu naravno. Samo sve manje me prolazi volja igranja ps3-a jer kako neman HD tv grafika je jednostavno loša, i nije to to. A ko zna kad će se skupit novci za LCD ili plazmu, bilo je u planu nešto ovo lito ali to je otpalo. Valjda ću kroz godinu dana uspit to sredit. :(
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 15:46

Ghostface wrote:Ja se radujen Splatterhouse-u i Highlander igri, uz Castlevaniu naravno. Samo sve manje me prolazi volja igranja ps3-a jer kako neman HD tv grafika je jednostavno loša, i nije to to. A ko zna kad će se skupit novci za LCD ili plazmu, bilo je u planu nešto ovo lito ali to je otpalo. Valjda ću kroz godinu dana uspit to sredit. :(
Zar bude to uopće izašlo? Već dugo nisam ništa čuo o toj igri, pa sam mislio da je ukinuta. A za Splatterhouse, također očekujem puno od igre. Gameplay trailer je već brutala kao i sama ideja.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 28 Aug 2010, 15:47

Ghostface wrote:Ja se radujen Splatterhouse-u i Highlander igri, uz Castlevaniu naravno. Samo sve manje me prolazi volja igranja ps3-a jer kako neman HD tv grafika je jednostavno loša, i nije to to. A ko zna kad će se skupit novci za LCD ili plazmu, bilo je u planu nešto ovo lito ali to je otpalo. Valjda ću kroz godinu dana uspit to sredit. :(
U roku od pola godine, sve će drastično pojeftiniti iz više razloga. Planira se uvođenje Z-depth 3d monitora, pa će HDTV biti stara vest te pristupačniji, i koliko se sećam, sve države su obavezne do 2014-te da pređu na High-definition.
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2010, 15:52

E to bi bilo fenomenalno, stvarno ps3 nema smisla bez takvog tv-a, grafika zna bit na razini ps2 ili čak i gore ako si na lošoj televiziji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Aug 2010, 19:33

Final Fantasy 12- Ova me je igra ugodno iznenadila, iako sam na početku bio malo skeptičan, pošto igra nije turn based, drago mi je da nisam od nje odustao. odlične animacije, super izbor glasova za likove, osobito su mi se svidili naglasci neki. usudio bi se reći da je ovdje učenje magija najlakše koje sam dosada vidio u FF serijalu. Što se tiče klasa tehnički ih gledano nema, svatko može naučiti sve magije, praktički istovremeno, kao i nositi sve vrste oklopa i koristiti svo oružje. U igri kontrolirate tri od šest likova, po vašemu zboru. Pošto igra nije turn based, napravili su nešto što se zovu "gambiti".Njih koristite kao automatsku kontrolu likova s kojima ne igrate. Ukratko u te gambite stavote što želite da vam ti likovi rade, npr napadaju vašu metu, bacaju magije, lječe vas kada vam hp padne ispod nekoga postotka...(ja sam samo stavio da napadaju a magije sam bacao po potrebi). Plus mi je bio što nije bilo onih "victory danceova" nakon svake borbe, kao ni izlistavanje dobivenih xpa is. Nema animacija napada koje traju dugo, jedino što je animirano su specialni napadi koje možete izvoditi uzastopno sa sva tri lika, dokle god imate mane. Što se tiče summona, ima ih 13, iako se samo 4 ili5 dobiju u redovitoj igri ostali su opcionalni.Njih dobijete kada ih porazite, ja ih nisam previše koristio ali su me par puta spasili. Ogroman bonus mi je bio što se u bilo kojemu trenutku mogu izmjenjivati likovi s kojima igrate, čak i kada vam pobiju sva tri koja koristite, možete staviti nova tri lika i njih iskoristiti za bjeg8ili ako ste mazohisti i sve likove planirate lvlat možete i sa njima nastaviti borbu). Priča je ok, nije jedna od najboljih u FF serijalu. Nemam previše primjedbi što se tiče igre, malo mi je taj sistem koji vam omogućuje da učite magije i opremate oružje/magije, katkada išao na živce ali se preko toga brzo prjeđe. Moram i navesti da jedina magije koje sam koristio su bile heal i ressurect i ona jedna za micanje status ailmenta, ostalo sam sve rješavao borbom prsa o prsa. Naravno ovdje imate i podosta oružja za borbu iz daljine, tipa lukovi, puške, samostreli... Koje sam koristio sa healericom.

Ukratko svakako preporučam ovu igru. Zanimljiva je, nije turn based, tako da su borbe zanimljivije, ima puno side questova, kao i hunt questova u kojima lovite neke specijalne monstere, koji su naravno jači nego standardni protivnici.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Aug 2010, 20:08

Što ti je sljedeće u planu? :kokicarenje:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Aug 2010, 20:52

lil manhunt 2, ako nađam necenzuriranu verziju, iako sumnjam da ce mi se to dati dugo igrati, pošto nisam ljubitelj igara di se moram uokolo šuljati, ili persona 3, koja je na standby-u

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Aug 2010, 21:08

maddjuro wrote:lil manhunt 2, ako nađam necenzuriranu verziju, iako sumnjam da ce mi se to dati dugo igrati, pošto nisam ljubitelj igara di se moram uokolo šuljati, ili persona 3, koja je na standby-u
hm, meni je manhunt bolje igrati na kompu nego preko ps2. Tako vrijedi i za dvojku. U usporedbi... kraći je, ima puno više mnogo brutalnijih egzekucija, nekakvu čudnu priču. Ali nisam mogao dovršiti igru jer ima nekakav bug koji blokira pristup određenoj sobi koja ti je potrebna da nastaviš dalje.

Ja baš uživam u personi 3. Uvrnuti dio u hotelu s ogledalima...
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 29 Aug 2010, 21:10

Prešo Baala danas na normalu skupa sa The Secret Cow Level.
Krećemo na nightmare.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Aug 2010, 21:21

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:lil manhunt 2, ako nađam necenzuriranu verziju, iako sumnjam da ce mi se to dati dugo igrati, pošto nisam ljubitelj igara di se moram uokolo šuljati, ili persona 3, koja je na standby-u
hm, meni je manhunt bolje igrati na kompu nego preko ps2. Tako vrijedi i za dvojku. U usporedbi... kraći je, ima puno više mnogo brutalnijih egzekucija, nekakvu čudnu priču. Ali nisam mogao dovršiti igru jer ima nekakav bug koji blokira pristup određenoj sobi koja ti je potrebna da nastaviš dalje.

komp mi je preslab za manhunt 2, me thinks.
ali da vec hoću egzekucije bi igrao onoga shinobia ili kako god da se zove di si ninja i cilj ti je da se šuljaš i onda ubiješ protivnika jednim napadom.
manhunt mi je i jedinica bila dosadna šuljati se da bih nekoga priklao

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Aug 2010, 21:37

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:

komp mi je preslab za manhunt 2, me thinks.
ali da vec hoću egzekucije bi igrao onoga shinobia ili kako god da se zove di si ninja i cilj ti je da se šuljaš i onda ubiješ protivnika jednim napadom.
manhunt mi je i jedinica bila dosadna šuljati se da bih nekoga priklao
misliš na tenchu. Ma onda ti nastavak neće biti ništa bolji, jer je na istu foru kao i original, samo s puno brutalnijim nasiljem s par novih poteza kao skakanje s krova ili egzekucija pištoljem.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Aug 2010, 03:02

krenuh igrati personu 3, i moram priznati da nisam pretjerano oduševljen. Za sada je relativno ok. Čini mi se da je ova igra sličnija onim dating sims igrama, a akcije nem previše. Ali unatoč tome necu još odustati, možda ce kasnije biti bolje.
A ako hoćete više akcije i bolje, praktičnije spajanje demona zaigrajte devil summoner 1 i 2

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Aug 2010, 05:59

maddjuro wrote:krenuh igrati personu 3, i moram priznati da nisam pretjerano oduševljen. Za sada je relativno ok. Čini mi se da je ova igra sličnija onim dating sims igrama, a akcije nem previše. Ali unatoč tome necu još odustati, možda ce kasnije biti bolje.
A ako hoćete više akcije i bolje, praktičnije spajanje demona zaigrajte devil summoner 1 i 2
ma i ja sam imao takav dojam na početku, a sada sam već zaražen tom igrom iako četvorka ima puno bolju atmosferu, likove i radnju.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 31 Aug 2010, 16:43

Skinio Kane and Lynch 2 Dog Days i igrao pola sata, okay je igra ali nije me nešto dojmila...klasična rokavela. Jedino "cover" mi je super slično kao u Mass Effect-u, što fali većini igara.

Post Reply