Igre, konzole i slično
- Wendigo
Re: Igre, konzole i slično
same here, niš se ne preskače. ^^
- john_constantine
Šesto izdanje u serijalu Heroes of Might and Magic najavljeno za PC
Jedino mi se ne sviđa ideja o online sadržajima, ali čekam više o šestom nastavku. Imam čak i completed edition koji obuhvaća sve nastavke zajedno s hrpom dodataka. Obožavam taj serijal. Ne vjerujem da će ga upropastiti kao age of empires koji postaje dječji MMORPG.
TrailerUbisoft je najavio Might and Magic Heroes VI, slijedeći izdanak u proslavljenoj Heroes of Might and Magic franšizi. Iako su riječi u naslovu igre možda i malo promijenile redoslijed, Might and Magic Heroes VI nije promijenio žanr. I dalje se radi o strateškoj igri na poteze, prožetoj određenim RPG i fantasy elementima. Ovaj puta je dodatno podebljan brojnim online sadržajima i novim grafičkim engineom. Adam Novickas, direktor marketinga Ubisoft USA, je rekao da je razvojni tim Black Hole posebnu pažnju posvetio osvježavanju specifičnog načina borbe u serijalu Might and Magic, te da su naglasak stavili i na neke dodatne RPG elemente. Nije zaboravio spomenuti ni da igre Heroes of Might and Magic serijala izlaze već 20 godina.
U novoj igri se radnja odvija 400 godina prije događaja u Heroes of Might and Magic V. Glavni negativac je uskrsli anđeo koji traži osvetu, a vi, kao jedan od članova plemićke obitelji Griffin, mu morate stati na kraj. Might and Magic Heroes VI će biti isključivo PC naslov, točan datum izlaska je nepoznat, a godina će sigurno biti 2011. Neslužbeno, čini se da će Might and Magic Heroes VI biti spreman u ožujku.
Jedino mi se ne sviđa ideja o online sadržajima, ali čekam više o šestom nastavku. Imam čak i completed edition koji obuhvaća sve nastavke zajedno s hrpom dodataka. Obožavam taj serijal. Ne vjerujem da će ga upropastiti kao age of empires koji postaje dječji MMORPG.
Michel puši karu.
- john_constantine
Michel puši karu.
- john_constantine
Nastavio dalje Titan quest. Izgubio sam save, pa moram iznova, ali sam blizu mjesta gdje sam stao. A dual wield s warriorom nije loš, uz kombinaciju nature (health) iako sam možda trebao odabrati defense. Samo je problem što je priča loša, ne vuče me da igram dalje. Ali kada sam već nabavio original i ekspanziju, dovršiti ću je. 
Michel puši karu.
- john_constantine
Witcher 2 gameplay trailer
jedano od gameplay scena, samo se vidi da je konzolaški iako je prvi dio izašao za PC. Izgleda katastrofa, ali biti će igrivo.
jedano od gameplay scena, samo se vidi da je konzolaški iako je prvi dio izašao za PC. Izgleda katastrofa, ali biti će igrivo.
Michel puši karu.
- Josef K
Igram Dragon Age trenutno.
Sviđa mi se jer je sličan Oblivionu, ali nije mu ni do koljena
Sviđa mi se jer je sličan Oblivionu, ali nije mu ni do koljena
- HorrorHR
- Site Admin
Koja perverzija:
Yakuza video game reviewed by real Japanese gangsters
http://kottke.org/10/08/yakuza-video-ga ... -gangsters
- john_constantine
Ako tko hoće, igra "Rise and Fall: Civilizations At War" je postala besplatna za javnost. Riječ je o strategiji gdje upravljate vojskom i vlastitim vojskovođom u povijesti. Link za skinuti.
Rise and Fall: Civilizations At War
Rise and Fall: Civilizations At War
Michel puši karu.
- john_constantine
Američkim talijanima je dojadilo da ih se poistovjećuje sa organiziranim kriminalomHorrorHR wrote:Koja perverzija:
UNICO National, italo-američka organizacija, je zgrožena Mafiom 2, akcijskom sandbox igrom izdavača Take-Two. Andre DiMino, predsjednik UNICOa je ustvrdio da Mafia 2 neispravno i uvredljivo insinuira da je sav organizirani kriminal krivnja upravo talijana. U protestnom pismu, koje je uputio na adresu Take-Two Interactivea, je zatražio da se izlazak igre zaustavi.
Član odbora Take-Twoa, Strauss Zelnick, je izjavio da Mafia 2 jednostavno vrlo uvjerljiva priča o organiziranom kriminalu u SAD-u. Također, rekao je da ni UNICO, ni bilo koja druga organizacija, uostalom nije ni vidjela a kamoli zaigrala Mafiu 2. Zaključio je rekavši da igra definitivno nije namijenjena maloj djeci, te da ju je ESRB (entertainment software rating board) jasno ocijenio kao "Mature" naslov.
Michel puši karu.
- Bub
@Cons - neradi ti trailer link, btw još nisam prešao ni prvi dio, stao prije više od godinu dana i nikako da nastavim. Igra mi je super, a pogotovo priča.
@Zadro - meni stoji download-ana igra već duže vrijeme i nikako da startam. Kolegi s posla je trebalo dosta vremena da pređe cijelu igru i nahvalio ju je jako dobro, a i na web-u recenzije su jako pohvalne. Doći će i ona jednom na red.
@Zadro - meni stoji download-ana igra već duže vrijeme i nikako da startam. Kolegi s posla je trebalo dosta vremena da pređe cijelu igru i nahvalio ju je jako dobro, a i na web-u recenzije su jako pohvalne. Doći će i ona jednom na red.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
We're all mad here...
- Bub
Kakav je i gdje si ga skinio?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Čekam drugara koji je uradio pre-order da mi donese u najskorije vreme. Sagoreo sam od iščekivanja. Uz Half-Life 1, Fallout 3 je igrica koja me je najviše činila socijalno izoliranim.Bub wrote:Kakav je i gdje si ga skinio?
We're all mad here...
- john_constantine
Što su to točno poljaci poboljšali i promijenili u nastavku Witchera
Ne mogu dočekati.
Samo ne znam da li će biti potreban savegame iz prvog dijela s obzirom da se govori o tri uvoda, a sjetimo se da je prvi dio imao tri završetka. Možda će biti kao u mass effect 2, kada su ispitivali Sama Sheparda tijekom buđenja...
Mnogi će se sjetiti da je prvi dio Witchera bio poprilično bugovit kada je tek izašao. Naravno, razvojni tim CD Projekta Red je to u međuvremenu sredio, a sada uvelike rade na tome da The Witcher 2: Assasins of Kings ne pati od istih problema pri izlasku.
The Witcher 2: Assassins of Kings je uistinu bogat novostima u odnosu na prvi dio. The Witcher 2 ima 3 različita uvoda ili početka, 16 mogućih završetaka, 30 različitih oklopa (prvi dio ih je imao 5) i 256 cutscena u sveukupnom trajanju od 150 minuta, punih sto minuta više od prvog dijela. Ono što će mnoge obradovati je i razlika u broju Loading ekrana između Witchera i Witchera 2. U Witcheru ih ima 700tinjak, dok će ih u Witcheru 2 biti tek četiri.
CD Projekt Red je obećao i kompleksniju priču, nelinearan i otvoren svijet, stealth mehaniku, te nanovo razrađen način borbe. Na žalost, još nemaju točan datum izlaska, samo je poznato da The Witcher 2: Assassins of Kings dolazi 2011., zasada isključivo na PC.
Michel puši karu.
- Bub
Ovo je odlično 16 mogućih završetaka, znači igrat će se više puta. Samo da ne bude pre zahtjevna.