http://www.youtube.com/watch?v=WLB9IHBISIEboyko wrote:dost dobro naplatila svoje kurvanje..
najjači komentar dolje "The awkward moment when Nemeš leaves Marijanu before she won 104.700€.....ahhahahahahahaah"

http://www.youtube.com/watch?v=WLB9IHBISIEboyko wrote:dost dobro naplatila svoje kurvanje..
Ma i ja sam, nije ružno za reći, ali opet onako bar se sitno nadaš da nije. Monstrum jebeni, kad god se desi tako nešto zgade mi se svi ljudi.callac wrote:ružno za reći, ali ja sam bila uvjerena u točno ovakav ishod. predugo je vremena prošlo da bi postojala nada da je ta jadna cura živa...
ma treba uvesti smrtnu kaznu, pod hitno!Bub wrote:Ma i ja sam, nije ružno za reći, ali opet onako bar se sitno nadaš da nije. Monstrum jebeni, kad god se desi tako nešto zgade mi se svi ljudi.callac wrote:ružno za reći, ali ja sam bila uvjerena u točno ovakav ishod. predugo je vremena prošlo da bi postojala nada da je ta jadna cura živa...
Doveo bi mu Sayida iz Losta da ga mučiBub wrote:Ali prije toga bih uveo jedno mjesec dana mučenja, ali baš ono tortura i održavanje na životu, pa ga onda izlječiti i napravit ovo što si ti rekao.
drvene špranje pod nokte?Info wrote:Doveo bi mu Sayida iz Losta da ga mučiBub wrote:Ali prije toga bih uveo jedno mjesec dana mučenja, ali baš ono tortura i održavanje na životu, pa ga onda izlječiti i napravit ovo što si ti rekao.
Baš toWendigo wrote:drvene špranje pod nokte?Info wrote:Doveo bi mu Sayida iz Losta da ga mučiBub wrote:Ali prije toga bih uveo jedno mjesec dana mučenja, ali baš ono tortura i održavanje na životu, pa ga onda izlječiti i napravit ovo što si ti rekao.
Ako ništa, kad imaš smrtnu kaznu - stoka ne jede, ne sere, i ima krov nad glavom do kraja života na račun para od poreza koji plaća porodica ubijene.Wendigo wrote:ma treba uvesti smrtnu kaznu, pod hitno!Bub wrote:Ma i ja sam, nije ružno za reći, ali opet onako bar se sitno nadaš da nije. Monstrum jebeni, kad god se desi tako nešto zgade mi se svi ljudi.callac wrote:ružno za reći, ali ja sam bila uvjerena u točno ovakav ishod. predugo je vremena prošlo da bi postojala nada da je ta jadna cura živa...
eye for an eye je najpoštenija i najdjelotvornija metoda za takve.
i nemojte mi uletavati sa spikama tipa "tko si ti da sudiš" i sl. jer takve neće popraviti zatvor ni društveno korisni rad.
to se rješava sa par metara konopa i prvim stablom.
john_constantine wrote:a lijepo da mi se samo Info veseli.![]()
Jesam li što propustio? Vidim da se nešto spominje inkvizicija.
![]()