Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Apr 2008, 11:40

gađao je tog svog poznanika vjeruj mi..ali ne znam zbog čega nije imao srca pucat..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Apr 2008, 11:49

dr mladjo wrote:gađao je tog svog poznanika vjeruj mi..ali ne znam zbog čega nije imao srca pucat..
Evo najbolji isječak koji sam uspio pronaći iz te epizode...

http://www.youtube.com/watch?v=Yk6dt4N93HE

Tu se u pozadini čuje kako Lone Gunmen ekipa počne pričati Mulderu i Scully njegovu priču...Na kraju Frohike izlazi korzo vrata na kojima piše Lone Gunmen i ovaj ga cilja, ali tad ga odluči ne ubiti...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Apr 2008, 13:02

e onda je moja pogreška..nije više ni moje sječanje što je nekad bilo :shame:

Freddy

Post by Freddy » 09 Apr 2008, 16:55

Dragonrage wrote:
Freddy wrote:
Dragonrage wrote:Ma ni u ludilu...Evo ja sam pogledao sve sezone do pete i to nedavno...jednu za drugom...i prva mi nije bila čak niti među prve tri...peta meni za sada najbolja...pa onda ove ostale. Prva je bila još onako kao bi se to reklo "u fazi eksperimenta"...izrađivale su se stvari, određivali pravci u kojem će serija ići...pa čak je i sam Carter rekao da tu još nije znao kaj točno želi...tek je s drugom sezonom odredio neki smjer i stvari su polako sjedale na svoje mjesto. Iako ta oprva sezona ima nekih svijetlih momenata i neke od najpoznatijih epizoda kao što su Tooms, Ice, Darkness Falls...
u prvoj i drugoj sezoni su počeli...ustvari u drugoj ko sve stoji iza toga....ali tek u 5. i 6. se znalo....ajde da vas vidim znalci...kak se zove smoking-man u x-filesu...jedanput je spomenuto njegovo ime u svih 9 sezona
A ti si kao znalac jel 8) 8) :lol: :lol: ...ali kad baš pitaš, lik se zove E. Howard Hunt i mislim da je u to bilo u epizodi "Musings of a Cigarette Smoking Man" gdi oni frikovi...Lone Gunmen pričaju o njemu, njegovoj prošlosti, ubojstvu Kennedya i ostalim stvarima iz njegove prošlosti a on ih sluša iz zgrade preko puta i čeka sa snajperom...ali na kraju ih odluči ne ubiti...tj. jednog od njih...
očekivao sam da češ ti pogodit....smoking man ili kako ga je zvao glavni iza skinerovog ureda.....Raul
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Apr 2008, 17:05

Freddy wrote:
Dragonrage wrote:
Freddy wrote: u prvoj i drugoj sezoni su počeli...ustvari u drugoj ko sve stoji iza toga....ali tek u 5. i 6. se znalo....ajde da vas vidim znalci...kak se zove smoking-man u x-filesu...jedanput je spomenuto njegovo ime u svih 9 sezona
A ti si kao znalac jel 8) 8) :lol: :lol: ...ali kad baš pitaš, lik se zove E. Howard Hunt i mislim da je u to bilo u epizodi "Musings of a Cigarette Smoking Man" gdi oni frikovi...Lone Gunmen pričaju o njemu, njegovoj prošlosti, ubojstvu Kennedya i ostalim stvarima iz njegove prošlosti a on ih sluša iz zgrade preko puta i čeka sa snajperom...ali na kraju ih odluči ne ubiti...tj. jednog od njih...
očekivao sam da češ ti pogodit....smoking man ili kako ga je zvao glavni iza skinerovog ureda.....Raul
Od kud ti to?!

Freddy

Post by Freddy » 09 Apr 2008, 17:08

Dragonrage wrote:
Freddy wrote:
Dragonrage wrote: A ti si kao znalac jel 8) 8) :lol: :lol: ...ali kad baš pitaš, lik se zove E. Howard Hunt i mislim da je u to bilo u epizodi "Musings of a Cigarette Smoking Man" gdi oni frikovi...Lone Gunmen pričaju o njemu, njegovoj prošlosti, ubojstvu Kennedya i ostalim stvarima iz njegove prošlosti a on ih sluša iz zgrade preko puta i čeka sa snajperom...ali na kraju ih odluči ne ubiti...tj. jednog od njih...
Od kud ti to?!
ima u jednog epizodi...sad neznam točno u kojoj,al sto posto sam siguran...to ga je onaj debeli ili sijedi nazvo tak....sječam se još da sam si premotavo da se uvjerim i siguran sam....ali ovo je njegovo pravo ime E.Howard Hunt...i nemam pojma zakaj ga je ovaj tak nazvo,ali znam da je :wink:

Freddy

Post by Freddy » 09 Apr 2008, 17:10

nači ću tu epizodu...,ali sad idem na tekmu,pa ču pokušat kasnije...mislim da je bila u 3. ili4. sezoni...a možda je i taj nastavak kaj si stavio,pozz

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Apr 2008, 17:23

Musings of a Cigarette Smoking Man je epizoda iz četvrte sezone...a o ovom Raulu nemam pojma...

A$H

Post by A$H » 09 Apr 2008, 17:26

The Hartbreak Kid - 3.7/5

Futurama: Bender's Big Score - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 09 Apr 2008, 21:22

Jumper

8/10
"Six strings to cover fear..."

dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Apr 2008, 23:23

star trek enterprise 4.sezona-sezona 8/10 ali me je na drugo gledanje finale razočaralo..jednostavno nije glamurozno za jedno finale.

Scarface

Post by Scarface » 10 Apr 2008, 02:09

Cannibalist wrote:Jumper

8/10

Taj mi je film preloš, jedno od najvećih razočaranja. Priča se ne miče s mista i ništa se ne objasni detaljnije, sav taj svit skakača i goniča je osta neispunjen i siromašan, radnja linearna za popizdit. Toliko puno potencijala, a takvo sranje od filma, ne znan koji je ovo vrag tribalo Jacksonu, za Haydena mi je još jasno da se pokušava grčevito vratit nakon Star warsa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Apr 2008, 10:09

:D Hot Fuzz-7.5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 10 Apr 2008, 11:43

dogma 3.5/5 dobar film stvarno, ali nije se pojavio lucifer kojeg sam čekao cijeli film :twisted:
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 10 Apr 2008, 13:55

The Darwin Awards (2006)-komedija,lažni dokumentarac od 2 agenta os.društva koji istražuje moguče darwinove slučajeve 7/10

Post Reply