Meni najbolja ikada. Odlična horor avantura.Freddy wrote:meni jedna od boljih epizoda zagora je kraken...
Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- john_constantine
- Dragonrage
Ček...jel to ono sa velikim robotom koji izranja iz jezera???john_constantine wrote:Kainov povratak.Wendigo wrote:koja je to epizoda s cainom i ghoulovima? zaintrigriran samjohn_constantine wrote:a niti ona epizoda s cainom i ghoulovima, dodajući i army of darkness nije za odbaciti.![]()
Napraviti ću sken tih prizora poslije.
- john_constantine
Dragonrage wrote:Ček...jel to ono sa velikim robotom koji izranja iz jezera???john_constantine wrote:Kainov povratak.Wendigo wrote: koja je to epizoda s cainom i ghoulovima? zaintrigriran sam![]()
Napraviti ću sken tih prizora poslije.
Ne, riječ je o Titanu, Helingenovu robotu koji se prvi put pojavljuje u epizodi Otok straha. Onda u onoj epizodi Mržnja gdje su indijanci vidjeli neku vrstu kita, gdje je nakratko oživio. I treći put u onoj epizodi Povratak Titana s više nastavaka gdje je Titan oživio, a Zagor je bio zakačen za njega.
Riječ je o epizodi kaionov povratak gdje Kain opet susreće Zagora u Africi i traže žezlo iz Atlantide, a čuvaju ju Ghoulovi, bivši stanovnici atlantide koji su postali deformirani bizarnim uvjetima i sada se hrane leševima i živim ljudima.
Michel puši karu.
- dragonheart
- A$H
kupljeno jučer u MC-u
Knjiga peta: Lamiah i Kuća Krvi

Knjiga šesta: Nemesis i Izgubljena Duša

Knjiga sedma: Vještičin Otok i Pobunjenici

Knjiga osma: Rođen U Močvari i Delta Blues

Dylan Dog Specijal: Demonova Utvrda

Dylan Dog: Obuzeta Sotonom

Alan Ford: Puzzle

Alan Ford: Minuettin Minuet

Alan Ford: Pri Finoj Pizzeriji

Alan Ford: Troje za Jednog

Knjiga peta: Lamiah i Kuća Krvi

Knjiga šesta: Nemesis i Izgubljena Duša

Knjiga sedma: Vještičin Otok i Pobunjenici

Knjiga osma: Rođen U Močvari i Delta Blues

Dylan Dog Specijal: Demonova Utvrda

Dylan Dog: Obuzeta Sotonom

Alan Ford: Puzzle

Alan Ford: Minuettin Minuet

Alan Ford: Pri Finoj Pizzeriji

Alan Ford: Troje za Jednog

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- A$H
e i ja sam imao dužu pauzu kaj se tog stripa tiče jer postaje sve samo ne stari dobri Alan Ford mislim da se prvi put spominje u epizodi 420 "Ra-ta-ta-ta" uglavno svijedoći protiv mafije,a za uzvrat će joj FBI dat Zelenu Kartu...uglavnom počinju ona i Alan Ford radit zajedno u Detektivskoj agenciji...nije zamjena za Sir Olivera jer su on,Klo i Alan Ford jedini preživjeli članovi grupe TNT, jer su kao svi ostali članovi nestali u akciji...iako su do ove zadnje epizode pronašli još tri člana bivše TNT grupe, ali se oni za sad nemaju namjeru vračat u grupu, odlučili su živjet svoje živote..john_constantine wrote:ah, kvragu, dampyr, to bi i ja čitao.![]()
E, A$H, tko je ta crnokosa ženska koja se u posljednje vrijeme pojavljuje na naslovnici Alan forda? Nekakva zamjena za Brendu ili sir olivera? Već odavno ne čitam alan forda, ova novija izdanja...
Ma strip je totalno izgubio onaj humor(pogotovo jer nema Bob Rocka) ove četiri epizode sam pročitao skoro preko volje i ako sam se koji put malo nasmiješio...npr. staru epizodu "Golf" kod god pročitam grčim se od smijeha u ovih zadnjih 30-40 epizoda ni približno..ali eto kupujem samo radi stare slave..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!