Nisam ja rekao da ti neces cuti pojedine price ali istina je da kad nekome toliko smeta da on onda slusa vise nego sto bi trebao da trenira zar ne?Ja sam trenirao u teretani koja ima 200 kvadrata i nisam cuo ni jednu jedinu pricu za 2 mjeseca jer nisam bio dovoljno blizu mjesta gde su se pricala te price tako da se moze izbjeci slusanje,ali nazalost ta teretana je u Danskoj a ne ko ove kod nas ovde prcvare gde cujes i kad se neko tusira....Ja samo kazem nema potrebe da se recimo zamara neko i da mu smetaju te price jer ljudi koji tako pricaju su svi u stvari danasnji neki kao "metroseksualci" koji pije laprosim i dize isto kao i ja na bendzu koji idem na suvo....Takvih ljudi uvjek ima a oni meni samo daju jos vise inspiracije da treniram kad ih vidim kakvi su....Eat Your Brains wrote:One and only,aj aj ne seri. Ukljuci mozak i shvati da kroz toliko godina vjezbanja cujes svaku teretandzijsku pricu u knjizi,htio il ne..nemoj odma vrijedat sa "lupetanjem i gubljenjem vremena". Najbolje je da ljudi ne pricaju previse kad ne znaju o cem pricaju,jel tako?
Teretane
- one and only
Re: Teretane
- Ašow
A jebiga, nek ti netko pokaze tocno kako ide. Meni je fajter jedan objasnjavao disanje, neko polagano ispustanje. Mozes vise puta dici i tak. Ma, svast, ja ga uopce ne radim toliko jako. Volim uzeti 2x24-26kg i leci na klupu i lagano gor-dol.Eat Your Brains wrote:Nisam,nazalost..benc mi je 190 max..Ašow wrote:Si došo na 200?
Budem na jesen kad se s posla vratim na ozbiljnije vjezbanje do 200kg potegno sto posto.
Uspio sam 100kg 30 puta dic,al 200 nikad. Jak sam ja dost,al nemam tehniku,presporo spustim i presporo izbacim valjda.Nikako to sredit.
- Andrej
True, true..Eat Your Brains wrote:Samo sto celavi istetovirani likovi cesto vole pricat o svom golfu kak je nabrijan,o tom kak su najveci jebacu u svom kvartu,kako su sparirali s filipovicem (inace,jel netko pozna nekog da NIJE spariro s filipovicem?),kako su bili u legiji stranaca..ja sam dosao da pomicem uteg napred nazad,a ne da odmjeravam kurac s ulicnim jebacima koji svi postanu malo manji ako dignes vise od njih pa ti onda stalno oce spottat i uclanit te u svoj il boksacki il armwrestling klub hahaha. Valjda mislimo na razlicite vrste teretana.
Ja ne bi voleo da sparingujem s Filipovićem, ionako sam pun masnica posle sparinga i krpio glavu dovoljan broj puta, a kamoli da me on uhvati pa da ne nađem curu do kraja života.
A što se tiče tih 200 kg iz benča....kapa dole majstori. Ja sam najviše uspeo 145 i zamalo se nisam usro....
Sa svojih 120 kilograma, mogu da uradim 25 zgibova po seriji i 20 propadanja sa dodatnih 20kg na sebi. Valjda imam neku psihičku blokadu kad radim benč, ili lošu genetiku za grudi. Sve probao i ništa, a 100 kg mogu da podignem dosta puta.
Što bi se reklo, ne možeš sve da imaš. Ali trudim se...
I jeste! Hahahhahaha! Svi neki jebači na baterije.... Ali takvi vire iz svake saksije, od taksiste do kolege na poslu, samo što u teretani imaš 30 sekundi pauzu od njih, makar dok rade seriju.
A što se tiče onoga što je napisao "One and only". Ja takođe radim na suvo ceo život, ali stvarno nemam apsolutno ništa protiv
ljudi koji uzimaju hemiju - njihovo telo, njihov život, njihova stvar. Dokle god u naletu testosterona me ne gađa sa tegom od 50 kila... To je onda zajeb... situacija. A kad uzimaju hemiju, veruj mi, na sve liče samo na metroseksualce ne liče.
We're all mad here...
- one and only
Naravno nemam ni ja nista protiv ljudi koji piju hemiju ili bilo sta drugo nego sam samo rekao da postoje ti izuzeci koji piju boga oca ne bi li bili samo sto veci i da bi mogli proci gradom da neko kaze joj vidi kolika su mu ledja a u dusi su picke prave...Hvala bogu pa je opet vise normalnih koji uz pomoc hemije rade samo za sebe i na svom tijelu da bi bili zdravi a i zgodni a ne da bi mogli da se pobiju negde sa desetoricom....
- Andrej
Ta ti je dobra. A kome normalnom je još do tuče? Kad god mi neko pripametuje, znaš ono - koji će ti teretana?one and only wrote:Naravno nemam ni ja nista protiv ljudi koji piju hemiju ili bilo sta drugo nego sam samo rekao da postoje ti izuzeci koji piju boga oca ne bi li bili samo sto veci i da bi mogli proci gradom da neko kaze joj vidi kolika su mu ledja a u dusi su picke prave...Hvala bogu pa je opet vise normalnih koji uz pomoc hemije rade samo za sebe i na svom tijelu da bi bili zdravi a i zgodni a ne da bi mogli da se pobiju negde sa desetoricom....
Uvek imam isti odgovor iz zajebavanja - Ma siromašan sam pa jedino mogu devojke na izgled da vatam.
Meni je teretana više ostala zdrava i lepa navika.
We're all mad here...
-
Eat Your Brains
Mene isto stalno pitaju sta ce mi to..moj je odgovor "imam mali kurac,iskompleksiran sam pa bildam".
I like to eat things.
- one and only
Pa upravo na to i mislim,niko normalan ne ide tamo da bi bio najjaci u gradu ili gde vec nego da lepo izgleda i zbog zdravlja,ali posto se prica vrtila oko tih "smekera" iz teretane naveo sam razlog zbog cega oni idu vecinom da bi bili jaki i sto veci....Najgore od svega toga jeste sto se oni skoro svi kasnije pokaju zbog svih sranja sto su pili i onda rade kao definicije i svasta nesto ne bi li opali...Primitivizam i nista vise....Andrej wrote:Ta ti je dobra. A kome normalnom je još do tuče? Kad god mi neko pripametuje, znaš ono - koji će ti teretana?one and only wrote:Naravno nemam ni ja nista protiv ljudi koji piju hemiju ili bilo sta drugo nego sam samo rekao da postoje ti izuzeci koji piju boga oca ne bi li bili samo sto veci i da bi mogli proci gradom da neko kaze joj vidi kolika su mu ledja a u dusi su picke prave...Hvala bogu pa je opet vise normalnih koji uz pomoc hemije rade samo za sebe i na svom tijelu da bi bili zdravi a i zgodni a ne da bi mogli da se pobiju negde sa desetoricom....
Uvek imam isti odgovor iz zajebavanja - Ma siromašan sam pa jedino mogu devojke na izgled da vatam.
Meni je teretana više ostala zdrava i lepa navika.
- Scarface
Zdravlje je jedina sigurna stvar za motiv vježbanja. I to sa izgledom zna bit skilzak teren, znan ja par vršnjaka koji pate od kompleksa ljepote i zgodnoće i vježbaju samo zbog toga, a u zadnjih godinu dana nisu sposobni nijednoj curi prić, opralo im je sve to mozak malo i previše. Rekreacija je ono šta je modernom čoviku prijeko potrebno uz sav ovaj škart koji nas okružuje u smislu atmosfere i hrane, sve ostalo- izgled, snaga, kompeticija nisu pravi motivi za ikakav napredak, samo te na kraju spriječe u normalnom funkcioniranju u društvu. Držiš se svog štiha i ne diraš se ni u koga i sve je ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Eat Your Brains
- Ašow
- Wendigo
da, barem 3 puta tjedno (prsa, ruke, leđa) plus pentranje na sljeme svaki vikend i ponekad preko tjedna ako stignem..Eat Your Brains wrote:Jel itko vjezba trenutno?
- Andrej
Yep, samo sam se u zadnje vreme fokusirao na ramena. Primetio sam da po teretanama to najmanje vežbaju.Eat Your Brains wrote:Jel itko vjezba trenutno?
Najviše volim da radim triceps, zgibove i propadanje. Nekako mi najviše prija ta vrsta napora.
We're all mad here...
-
Eat Your Brains
Najgoru vrstu napora mi daju one vjezbe pri kojima zapravo nije velika tezina ali ti se cini ko da se gusis,i cijeli se mikro-trzas..ona podizanja pri kojima ne mozes do daha.
Ja sam totalno propao. Ljudi,dajte mi motivaciju da krenem..
Ja sam totalno propao. Ljudi,dajte mi motivaciju da krenem..
I like to eat things.
- Andrej
Uf, iskreno, meni motivacija više nije neki faktor pri treningu. U stadijumu sam, kad mi je trening sastavni deo života i uopšte ne razmišljam više o broju ponavljanja, težinama i fizičkom napretku. Mada moram priznati da mi je veliki psihički ventil. Funkcionišem poprilično spartanski i koliko god da sam umoran, neraspoložen ili u škripcu s vremenom, uvek odvojim makar pola sata za trening. Pogotovu pošto sam poslom vezan za kompjutere, pa provodim dosta vremena za njima - ne bi voleo da se pretvorim u pufnastu krofnu.
Kad bolje razmislim, kad sam u kondiciji - sve mi u životu mnogo lakše pada. Svaki napor, stres ili izazov. Samo pregazim.
Kad bolje razmislim, kad sam u kondiciji - sve mi u životu mnogo lakše pada. Svaki napor, stres ili izazov. Samo pregazim.
We're all mad here...
- callac
znala samAndrej wrote:Uf, iskreno, meni motivacija više nije neki faktor pri treningu. U stadijumu sam, kad mi je trening sastavni deo života i uopšte ne razmišljam više o broju ponavljanja, težinama i fizičkom napretku. Mada moram priznati da mi je veliki psihički ventil. Funkcionišem poprilično spartanski i koliko god da sam umoran, neraspoložen ili u škripcu s vremenom, uvek odvojim makar pola sata za trening. Pogotovu pošto sam poslom vezan za kompjutere, pa provodim dosta vremena za njima - ne bi voleo da se pretvorim u pufnastu krofnu.
btw, dje je nestala ona tvoja slika na kojoj izgledaš kao spartanac?!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.