da, tako je bilo i za dark knight kojega su nabili do 10, onda se spustio... ma napuhavanje, lolA$H wrote:i nije cudno..obozavateljice su odmah pogledale dale 10 napumpale ocjenu..sad nakon svog tog hypea svi ostali ga gledaju i realno ocjenjuju..DEXTER wrote:ne, bila je 9.X![]()
ma znam kako se gleda, ali prenaglo se spustila (na svu sreću)
i čudno mi je što se filmu s toliko pomahnitalih obožavatelja tako naglo spustila ocijena
Twilight (2008)
- john_constantine
Michel puši karu.
- elrania
cons, malo je los primjer za usporedbu koliko se ocjena necega spusti kad se spozna kolika tolika kvaliteta ostvarenjajohn_constantine wrote:da, tako je bilo i za dark knight kojega su nabili do 10, onda se spustio... ma napuhavanje, lolA$H wrote:i nije cudno..obozavateljice su odmah pogledale dale 10 napumpale ocjenu..sad nakon svog tog hypea svi ostali ga gledaju i realno ocjenjuju..DEXTER wrote:ne, bila je 9.X![]()
ma znam kako se gleda, ali prenaglo se spustila (na svu sreću)
i čudno mi je što se filmu s toliko pomahnitalih obožavatelja tako naglo spustila ocijena

- john_constantine
meni nije pošto mi je dark knight prenapuhan film.elrania wrote:cons, malo je los primjer za usporedbu koliko se ocjena necega spusti kad se spozna kolika tolika kvaliteta ostvarenjajohn_constantine wrote:da, tako je bilo i za dark knight kojega su nabili do 10, onda se spustio... ma napuhavanje, lolA$H wrote: i nije cudno..obozavateljice su odmah pogledale dale 10 napumpale ocjenu..sad nakon svog tog hypea svi ostali ga gledaju i realno ocjenjuju..

Michel puši karu.
- Scarface
elrania wrote:malo manje generaliziranja. mogla bih ja sad rec da se naslo dvoje na forumu loseg ukusa pa im je eto cudno zas svi tako pljuju po filmu bez nekih osnova.A$H wrote:joooj Dexter i ostali nitko nije od pocetka topica spomenuo da je film horror ili ga bacao u taj kos sa usporedbama..a opet stalno takvi komentari..budem ga prebacio u drugi podforum samo da vam bude lakse..
Twilight - 3/5 - Eto pogledao ga napokon..sam..jbg..i eto film na kraju nije ni tako los..sad dali sam ja stvarno ocekivao premalo radi toliko negativnih komentara i konstantnog pljuvanja ili film stvarno nije toliko los, nego su svi pali pod neki globalni "ajde da samo pljujemo po filmu" stih..neznam..ali znam da mi u ova 2h nije bilo dosadno..film naravno ima par blesavih scena..pa kako svjetluca na suncu..penjanje po drvecima..ali u globalu film je sasvim okay..nije da se nekaj posebno veselim nastavcima..ali cu ih pogledat..malo je previse sladunjavo..ali jbg..film je o tome..i glupo je sad ocekivat nekaj drugo..svi su znali u kaj se upustaju, ljubavna teen drama..samo sa vampirima..eto..gledao sam i puno gore filmove od ovoga..
al nije bas lijepo za rec takvo sto, nit ima previse smisla.
drugo... ponavljam ono od sinoc... znalo se sto se ocekuje i to uopce nije upitna stvar. mogli su ih jos imenovat juan i maria umjesto njihovih regularnih imena i ubacit ih na neki ranc, sve na spanjolskom itd itd., stvorit cistokrvnu tresh sapunicu i da je izvedba koliko toliko ok film bi kod mene pobrao bolju ocjenu, bez obzira na 'ljubavnost' cijele radnje.
ovdje izvedba jednostavno suxa.
i normalno da nije nikakvo cudo sto toliko drasticno pada ocjena na imdbu.
I šta onda? Po meni izvedba je najbolja moguća s obzirom kakva je knjiga (a pročita san par poglavlja), atmosfera je dobro pogođena, i film je jednostavno zlatna sredina. Puno prije mene i Grimmjow je pogleda film i kad mi je reka da mu je skroz ok mislija san da se zeza, al eto, ispada da film nije tolika katastrofa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Nakon što sam pogledao Benjamina Buttona mislim da je Dark Knight u stvari podcijenjen. Naravno da se tolika prašina oko ovog Batmana nije digla još od vremena Titanica ali mislim da ga je stručni stožer prejednostavno svrstao među sve ostale super heroj filmove. Baš me zanima kak ćeju mi sjesti ostali ovogodišnji Oskarski favoritijohn_constantine wrote:meni nije pošto mi je dark knight prenapuhan film.elrania wrote:cons, malo je los primjer za usporedbu koliko se ocjena necega spusti kad se spozna kolika tolika kvaliteta ostvarenjajohn_constantine wrote: da, tako je bilo i za dark knight kojega su nabili do 10, onda se spustio... ma napuhavanje, lol
- A$H
potpis..i dalje stoji sve sto sam rekao..Ghostface wrote:elrania wrote:malo manje generaliziranja. mogla bih ja sad rec da se naslo dvoje na forumu loseg ukusa pa im je eto cudno zas svi tako pljuju po filmu bez nekih osnova.A$H wrote:joooj Dexter i ostali nitko nije od pocetka topica spomenuo da je film horror ili ga bacao u taj kos sa usporedbama..a opet stalno takvi komentari..budem ga prebacio u drugi podforum samo da vam bude lakse..
Twilight - 3/5 - Eto pogledao ga napokon..sam..jbg..i eto film na kraju nije ni tako los..sad dali sam ja stvarno ocekivao premalo radi toliko negativnih komentara i konstantnog pljuvanja ili film stvarno nije toliko los, nego su svi pali pod neki globalni "ajde da samo pljujemo po filmu" stih..neznam..ali znam da mi u ova 2h nije bilo dosadno..film naravno ima par blesavih scena..pa kako svjetluca na suncu..penjanje po drvecima..ali u globalu film je sasvim okay..nije da se nekaj posebno veselim nastavcima..ali cu ih pogledat..malo je previse sladunjavo..ali jbg..film je o tome..i glupo je sad ocekivat nekaj drugo..svi su znali u kaj se upustaju, ljubavna teen drama..samo sa vampirima..eto..gledao sam i puno gore filmove od ovoga..
al nije bas lijepo za rec takvo sto, nit ima previse smisla.
drugo... ponavljam ono od sinoc... znalo se sto se ocekuje i to uopce nije upitna stvar. mogli su ih jos imenovat juan i maria umjesto njihovih regularnih imena i ubacit ih na neki ranc, sve na spanjolskom itd itd., stvorit cistokrvnu tresh sapunicu i da je izvedba koliko toliko ok film bi kod mene pobrao bolju ocjenu, bez obzira na 'ljubavnost' cijele radnje.
ovdje izvedba jednostavno suxa.
i normalno da nije nikakvo cudo sto toliko drasticno pada ocjena na imdbu.
I šta onda? Po meni izvedba je najbolja moguća s obzirom kakva je knjiga (a pročita san par poglavlja), atmosfera je dobro pogođena, i film je jednostavno zlatna sredina. Puno prije mene i Grimmjow je pogleda film i kad mi je reka da mu je skroz ok mislija san da se zeza, al eto, ispada da film nije tolika katastrofa.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
A gledajete, možemo i mi vas svrstati u kategoriju onih koji namjerno iz inata idu tražiti dobre strane u nečem što na valja pa dođemo na isto. Ja imam predrasude prema Twilightu i pljujem ga a da nisam niti gledao već vidio samo trailer; to priznajem ali stvar je da mi je sama ideja toliko loša da ništa dobrog ne može niti proizaći kroz ekranizaciju osim ukoliko u potpunosti ne promjene samu ideju što ovdje nije slučaj
- A$H
ahh..takvi su najblji..hehe..
iskreno nisam nista dobro trazio u filmu..jos sam se cudio glupostima..samo kazem..gledam sam mnogo veca smeca od ovoga..i ovo je sasvim ok film..nista vise nista manje..
a to sto se neki nemogu sa tim pomirit i rec film je blesav i tocka..ok postujem svacije misljenje..ali sad nas stalno uvjeravat i posjecat kako je njima sranje..to nije moj problem..ali je glupo..

iskreno nisam nista dobro trazio u filmu..jos sam se cudio glupostima..samo kazem..gledam sam mnogo veca smeca od ovoga..i ovo je sasvim ok film..nista vise nista manje..
a to sto se neki nemogu sa tim pomirit i rec film je blesav i tocka..ok postujem svacije misljenje..ali sad nas stalno uvjeravat i posjecat kako je njima sranje..to nije moj problem..ali je glupo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Poštujen i ja svačije mišljenje, al je stvar u ovom slučaju da svi misle kako ja (a kao inače san poznati kontraš) namjerno dajen suprotno mišljenje, šta mi više ide na kurac, ako se svaki put triban pravdat neću više ništa ni komentirat, to ionako radin puno manje u zadnje vrime, šta u konačnici koga briga kakav je meni film, jer im moje mišljenje ionako znači suprotno. I ne cmekan, nego san više popizdija od tih sranja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Ma u redu je ljudi, ja sam samo napomenuo da kako se neke ljude može smatrati kao one koji su se baš napenalili na ovaj film tako se i neke može smatrati kao one koji ga baš zato opravdavaju. Ja možda imam predrasude kada je u pitanju cijeli fenomen Twilighta i ljudi koji su uključeni u njegovo stvaranje ali ćemo se svi složiti kako nikako nije riječ o filmu vrijednog hvalospjeva što je na kraju i jedino bitno
- DEXTER
- john_constantine
-
- DEXTER
- elrania