to je ona igrica za ps (i možda dr konzole) kad tip ima ruku koja priča pa pomoću nje usiše dušu, il šta već, vampiraCannibalist wrote:eeeee Vampire Hunter D , ima i novi i stari, ja imam ovaj stari, a neam pojma kakav je novi?
Horror crtani filmovi
- metallicat
- Scarface
metallicat wrote:to je ona igrica za ps (i možda dr konzole) kad tip ima ruku koja priča pa pomoću nje usiše dušu, il šta već, vampiraCannibalist wrote:eeeee Vampire Hunter D , ima i novi i stari, ja imam ovaj stari, a neam pojma kakav je novi?![]()
Je, ta je igrica, a šta se tiče crtića, oba su mi uvjerljivo najbolji horror anime-i (pogotovo drugi, ta je animacija nevjerojatna). Inače, izlazi, ili je već i izaša prvi broj mange. On i Shuuya Nanahara (Battle royale) su mi najbolji manga/anime likovi, a virujte, masu san ih se načita/nagleda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Aryx
najbolji horror likovi u anime su definitvno Guts ( Berserk ) , Alucard ( Hellsing ) te Vampire Hunter DGhostface wrote:metallicat wrote:to je ona igrica za ps (i možda dr konzole) kad tip ima ruku koja priča pa pomoću nje usiše dušu, il šta već, vampiraCannibalist wrote:eeeee Vampire Hunter D , ima i novi i stari, ja imam ovaj stari, a neam pojma kakav je novi?![]()
Je, ta je igrica, a šta se tiče crtića, oba su mi uvjerljivo najbolji horror anime-i (pogotovo drugi, ta je animacija nevjerojatna). Inače, izlazi, ili je već i izaša prvi broj mange. On i Shuuya Nanahara (Battle royale) su mi najbolji manga/anime likovi, a virujte, masu san ih se načita/nagleda.
Berserk - prejebeno
Cat L.I.L.Y. je totalni alien spreha anime jeben.
Hellsing i Hellsing OVA Imba vampiri
Blood : The Last Vampire isto ok. ( lol najvise vampira
Paranoia Agent - We follow different fates in modern Japan. Each episode ends with an asault by a boy with a golden bat.
Perfect Blue . A retired pop singer turned actress's sense of reality is shaken when she is stalked by an obsessed fan and seemingly a ghost of her past.
Wicked city . monsteri spreha
ima ih dosta jos
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Scarface
Aryx wrote:najbolji horror likovi u anime su definitvno Guts ( Berserk ) , Alucard ( Hellsing ) te Vampire Hunter DGhostface wrote:metallicat wrote: to je ona igrica za ps (i možda dr konzole) kad tip ima ruku koja priča pa pomoću nje usiše dušu, il šta već, vampira![]()
Je, ta je igrica, a šta se tiče crtića, oba su mi uvjerljivo najbolji horror anime-i (pogotovo drugi, ta je animacija nevjerojatna). Inače, izlazi, ili je već i izaša prvi broj mange. On i Shuuya Nanahara (Battle royale) su mi najbolji manga/anime likovi, a virujte, masu san ih se načita/nagleda.. horror manga ima puno boljih od ovoga. a u anime su jos :
Berserk - prejebeno
Blood : The Last Vampire isto ok. ( lol najvise vampira) prejaka klinka vampire huter sa kitanom
Paranoia Agent - We follow different fates in modern Japan. Each episode ends with an asault by a boy with a golden bat.
Perfect Blue . A retired pop singer turned actress's sense of reality is shaken when she is stalked by an obsessed fan and seemingly a ghost of her past.
ima ih dosta jos
Ne znan zašto, ali Battle royale mi se unatoč samo riječima hvale kojeg san za njega bija čuja prije nabavke čini prilično podcijenjen (a i kad svi govore o njemu, govore uglavnom o filmu, a ne o mangi koja je neusporedivo bolja). Na skoro ničijoj listi najdražih mangi nisan je naša, a čita san ja i Berserka (sve dosad), i Hellsinga, Blade of immortal, Lone wolf and Cub, Gadirok, Petshop of horrors i masu, masu drugih (ko će ih sve nabrojit, a to su samo mange, bez animea) i Battle royale mi drži definitivno prvo misto. Ima svega u tom stripu, od životne filozofije i poimanja istoga do tako bolesnih scena da su Ebola syndrome i Guinea pig ljubičice za to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Aryx
Ghostface wrote:battlo royal manga and movie ftw !!!Aryx wrote:najbolji horror likovi u anime su definitvno Guts ( Berserk ) , Alucard ( Hellsing ) te Vampire Hunter DGhostface wrote:
Je, ta je igrica, a šta se tiče crtića, oba su mi uvjerljivo najbolji horror anime-i (pogotovo drugi, ta je animacija nevjerojatna). Inače, izlazi, ili je već i izaša prvi broj mange. On i Shuuya Nanahara (Battle royale) su mi najbolji manga/anime likovi, a virujte, masu san ih se načita/nagleda.. horror manga ima puno boljih od ovoga. a u anime su jos :
Berserk - prejebeno
Blood : The Last Vampire isto ok. ( lol najvise vampira) prejaka klinka vampire huter sa kitanom
ima ih dosta josmeni je od mangi gantz mozda najbolja manga serijal uz berserka. dobra je battle royal manga but not my cup of tea za mange
![]()
Ne znan zašto, ali Battle royale mi se unatoč samo riječima hvale kojeg san za njega bija čuja prije nabavke čini prilično podcijenjen (a i kad svi govore o njemu, govore uglavnom o filmu, a ne o mangi koja je neusporedivo bolja). Na skoro ničijoj listi najdražih mangi nisan je naša, a čita san ja i Berserka (sve dosad), i Hellsinga, Blade of immortal, Lone wolf and Cub, Gadirok, Petshop of horrors i masu, masu drugih (ko će ih sve nabrojit, a to su samo mange, bez animea) i Battle royale mi drži definitivno prvo misto. Ima svega u tom stripu, od životne filozofije i poimanja istoga do tako bolesnih scena da su Ebola syndrome i Guinea pig ljubičice za to.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.