Transformers 3 (2011)
- DeadDispatcher90
Re: Transformers 3 (2011)
Meni je prvi bio odličan... Ali slažem se da je glavni lik izuzetno iritantan... Iskreno... Da inteligentni vanzemaljski roboti dođu na zemlju zašto bi se željeli družiti sa cmizdravim američkim derištem?
Revenge solves everything
- Dragonrage
- DeadDispatcher90
- Dragonrage
- alecto
pogledala jučer, meni čista desetka. čak mi shia nije bio tolko iritantan
glavna ženska ima bogovsko tijelo ali faca
ooodlično vizualno, zvukovno još više, a ni 3d mi ovaj put nije smetao. bila sam oduševljena ko malo dijete, ne sjećam se kad sam zadnji put gledala film a da ni u jednom trenu ne razmišljam o nečem drugom.
razveselilo me vidjet odličnu frances mcdormand a bome i malkovicha
ooodlično vizualno, zvukovno još više, a ni 3d mi ovaj put nije smetao. bila sam oduševljena ko malo dijete, ne sjećam se kad sam zadnji put gledala film a da ni u jednom trenu ne razmišljam o nečem drugom.
we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
super! jedva čekamalecto wrote:pogledala jučer, meni čista desetka. čak mi shia nije bio tolko iritantanglavna ženska ima bogovsko tijelo ali faca
![]()

- metallicat
mislim da je ovo jedini film u kojem mogu odvojit ljubavno od ostalog. prepun odlične akcije, zabavno..svaki put se naježim kad čujem onaj duboki glas (optimus) + njihovi specifični zvukovi
tih skoro 3h je proletilo samo tako 9/10

-
Wheel Smith
meni je inače michael bay sranje redatelj al pogledat ce se ovo....... pogledao sam i prva dva
:supz: :supz:
- metallicat
-
Wheel Smith
zanima me rasplet događaja i borbemetallicat wrote:također, ali očito u ovom uspjeva. meni paše
:supz: :supz:
- Jane Doe
uuuuu super
za mene čisti 10, mada se možda većina neće složit s ocjenom, al nema veze. ja sam fan, bilo crtića bilo filmova.
efekti su prejebeni, akcije na šutanje, razaranje grada na nivou, lagani humor uvijek prisutan
nova glumica ok ( je da je opet morala bit uber čubasta, al to je valjda hit sada, pa eto), nije da mi je bitna za film, ali kad se već spominjalo nju i fox-icu više puta, pa da napomenem...
ali najbitnije je da su roboti zasjal punim sjajem, borbe su vrhunske
hehe i jedan zanimljiv podatak : fora 
za mene čisti 10, mada se možda većina neće složit s ocjenom, al nema veze. ja sam fan, bilo crtića bilo filmova.
efekti su prejebeni, akcije na šutanje, razaranje grada na nivou, lagani humor uvijek prisutan
nova glumica ok ( je da je opet morala bit uber čubasta, al to je valjda hit sada, pa eto), nije da mi je bitna za film, ali kad se već spominjalo nju i fox-icu više puta, pa da napomenem...
ali najbitnije je da su roboti zasjal punim sjajem, borbe su vrhunske
hehe i jedan zanimljiv podatak :
SpoilerShow
Sentinel Prime was modeled after actor Sean Connery.

- metallicat
-
John_Ryder
zašto nema više meganice
ovu ne volim uopće 
- callac
Jedino što u ovoj triologiji valja su efekti, toliko su brilijantno napravljeni da nemam riječi. Također nemam riječi na nedostatak bilokakve priče i preskakivanje sa scene na scenu. O predvidljivosti da ni ne pričam. Zadnjih dvadesetak minuta sam prespavala uz ful pojačan zvuk. nuff said. 6/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
ma transformersi čak ne spadaju ni u domenu guilty pleasurea jer su tolko kul i zakon filmovi
ja ne znam zašto ljudi traže dobru priču od ovakvog filma, meni je dovoljno čut optimusov glas i gledati pola sata makljaže robota da budem sretan 
This is the Zodiac speaking.