john_constantine wrote:Slazem se ovo za Cuddy i housea al ovo za Wilsona... u usporedbi kako se House ponaša prema ostalima ovo je super. Wilson dobro pozna Housea i zna kavi su njegovi odnosi s ljudimatek sam na trećoj sezoni, pa ne znamSpoilerShowda, samo što se u petoj sezoni razišao s njim radi nekakvog događaja...
Najbolje serije
- Jandra
Re: Najbolje serije
SpoilerShow
Razišao se nakratko jer je Wilson smatrao Housea krivim za smrt njegove cure ali naravno to nije dugo potrajalo.
- john_constantine
da... ali kod Wilsona je problem što je psihički slab, čim stalno tolerira Housove ispade, ponašanja i "maltetriranja" kao to da mu krade hranu ili radi gluposti... A to što ga je štitio od onog policajca je bio vrhunac. Ne bi baš rekao da ga House iskorištava, ali ne bi to nikako nazvao prijateljstvom. Na njegovom mjestu, ja bi već odavno zgrabio taj štap i razbio mu ga na glavu.Jandra wrote:john_constantine wrote:Slazem se ovo za Cuddy i housea al ovo za Wilsona... u usporedbi kako se House ponaša prema ostalima ovo je super. Wilson dobro pozna Housea i zna kavi su njegovi odnosi s ljudimatek sam na trećoj sezoni, pa ne znamSpoilerShowda, samo što se u petoj sezoni razišao s njim radi nekakvog događaja...SpoilerShowRazišao se nakratko jer je Wilson smatrao Housea krivim za smrt njegove cure ali naravno to nije dugo potrajalo.
Michel puši karu.
- Jandra
john_constantine wrote:da... ali kod Wilsona je problem što je psihički slab, čim stalno tolerira Housove ispade, ponašanja i "maltetriranja" kao to da mu krade hranu ili radi gluposti... A to što ga je štitio od onog policajca je bio vrhunac. Ne bi baš rekao da ga House iskorištava, ali ne bi to nikako nazvao prijateljstvom. Na njegovom mjestu, ja bi već odavno zgrabio taj štap i razbio mu ga na glavu.Jandra wrote:john_constantine wrote:tek sam na trećoj sezoni, pa ne znamSpoilerShowda, samo što se u petoj sezoni razišao s njim radi nekakvog događaja...SpoilerShowRazišao se nakratko jer je Wilson smatrao Housea krivim za smrt njegove cure ali naravno to nije dugo potrajalo.
- one and only
Moze li mi neko reci kakva je ova serija Torcwood ili tako nesto slicno mozda nisam dobro napisao,uglavnom neko vece sam gledao neku epizodu i primjetio sam da ima neko cudoviste u njoj pa rekoh da nije neka horor serija ili slicno tome?
- john_constantine
nope. SF serija, koja spada u Who univerzum. Zapravo, bilo bi poželjno pogledati prve dvije sezone Dr.Who - a jer objašnjava dosta stvari koje u seriji nisu objašnjene. Riječ je o vrlo ozbiljnoj i mračnoj sf seriji s ekipom koja se bori protiv izvanzemaljaca uz vodstvo glavnog lika Jacka. Samo, jedna važna stvar, glavni lik je biseksualanone and only wrote:Moze li mi neko reci kakva je ova serija Torcwood ili tako nesto slicno mozda nisam dobro napisao,uglavnom neko vece sam gledao neku epizodu i primjetio sam da ima neko cudoviste u njoj pa rekoh da nije neka horor serija ili slicno tome?
Michel puši karu.
- one and only
U pa tu se znaci ne zna ko kogajohn_constantine wrote:nope. SF serija, koja spada u Who univerzum. Zapravo, bilo bi poželjno pogledati prve dvije sezone Dr.Who - a jer objašnjava dosta stvari koje u seriji nisu objašnjene. Riječ je o vrlo ozbiljnoj i mračnoj sf seriji s ekipom koja se bori protiv izvanzemaljaca uz vodstvo glavnog lika Jacka. Samo, jedna važna stvar, glavni lik je biseksualanone and only wrote:Moze li mi neko reci kakva je ova serija Torcwood ili tako nesto slicno mozda nisam dobro napisao,uglavnom neko vece sam gledao neku epizodu i primjetio sam da ima neko cudoviste u njoj pa rekoh da nije neka horor serija ili slicno tome?
- john_constantine
ma može se ono gledati bez potrebe s gledanjem prvih dviju sezona, ali dosta stvari koje nisu toliko bitne za radnju Torchwooda objašnjavaju dosta stvari koje su se dogodile kao posljednje epizode druge sezone s Cybermenima, ili čija je to odrezana ruka u staklenci ili kako je Jack postao besmrtan i slično... Gledaj, baš je dobra serija, ali dosta okrutna u određenim situacijama kao epizoda s "vilama" ili ti neće baš sjesti najbolje glavni likovi, ne radi biseksualnosti, nego djeluju antipatično.one and only wrote:U pa tu se znaci ne zna ko kogajohn_constantine wrote:nope. SF serija, koja spada u Who univerzum. Zapravo, bilo bi poželjno pogledati prve dvije sezone Dr.Who - a jer objašnjava dosta stvari koje u seriji nisu objašnjene. Riječ je o vrlo ozbiljnoj i mračnoj sf seriji s ekipom koja se bori protiv izvanzemaljaca uz vodstvo glavnog lika Jacka. Samo, jedna važna stvar, glavni lik je biseksualanone and only wrote:Moze li mi neko reci kakva je ova serija Torcwood ili tako nesto slicno mozda nisam dobro napisao,uglavnom neko vece sam gledao neku epizodu i primjetio sam da ima neko cudoviste u njoj pa rekoh da nije neka horor serija ili slicno tome?,pa ucinilo mi se da je zanimljiva serija jer cini mi se i taj glavni lik ima valjda neke moci ili sta vec pa rekoh da provjerim ima dosta materijala za skidanje pa ne znam sta da gledam....
Michel puši karu.
- one and only
Vjeruj mi da sam to odmah primjetio sto se tice likova,nisu ostavili nikakav utisak na mene bas su antipaticni ja sam gledao epizodu kada oni nekome vanzemaljcu postavljaju ultimatum da ce citav svet saznati da su oni na Zemlji i da ce ih ubiti (to je otprilike o cemu se radilo) pa sam zbog toga i odlucio da je odgledam...
- john_constantine
da, Torchwood je organizacija koju je osnovala Britanska kraljica tijekom sukoba s vukodlakom i danas je moćna organizacija za pet - šest ljudi koji se bore protiv aliena, bilo kakvih prijetnja iz svemira i slično. U toj seriji, Velika Britanija je imala dosta napada iz svemira, pa zato postoji ta organizacija koja štiti zemlju. Ali uvijek se događa da se neki alieni provuku ili pokušaju osvojiti zemlju... Ma u ovoj seriji su alieni puno mračniji, krvoločniji i ozbiljniji nego u seriji Dr. Who... U drugoj epizodi ima čak neka vrsta aliena koji opsjeda ljude i tjera ih na seks.
A ionako ima samo dvije sezone, i treću, mislim da je ta bila završna...
Michel puši karu.
- one and only
E sada sam jos vise zagrijan sa seriju
,ima dobru pricu sto mi se svidja,jos pogotovo kad su tu alieni ne moze biti da ne valja...Skinucu je pa pogledati ionako nema bas puno...Hvala na objasnjenju
- john_constantine
ništa. Ako imaš kakvih pitanja u vezi detalja, a ne da ti se gledati Dr. Who, samo pitaj. 
Michel puši karu.
-
filmofil
- metallicat
ovako nekako to ide:
1. true blood
2. heroes
3. harpers island i dead set (nemogu ni jedno ni drugo stavit na 4.mjesto
)
4. angel
5. 24
6. being human
7. my own worst enemy
8. reaper
9. dead like me
10. hex
humoristične su za sebe, a tu su pod 1. vječni malcolm i seinfeld
1. true blood
2. heroes
3. harpers island i dead set (nemogu ni jedno ni drugo stavit na 4.mjesto
4. angel
5. 24
6. being human
7. my own worst enemy
8. reaper
9. dead like me
10. hex
humoristične su za sebe, a tu su pod 1. vječni malcolm i seinfeld

-
filmofil
- metallicat
nema teorije. ako bude topic top 5 najgorih, e tamo će ući u top 3filmophil wrote:kad pogledaš dextera lagano će ući u top 3