a dobri su mi
The Big Bang Theory
- elrania
Re: The Big Bang Theory
evo, pogledala sam, našla isječke od 9 min
a dobri su mi
a dobri su mi
- hitman_4
sheldon je jedina svijetla tocka ove serije,ostali likovi prosjek.....sve su epizode na istu foru.

- Bub
da meni isto, puno mi se sile i trude al nije mi to tohitman_4 wrote:sheldon je jedina svijetla tocka ove serije,ostali likovi prosjek.....sve su epizode na istu foru.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
Bub wrote:da meni isto, puno mi se sile i trude al nije mi to tohitman_4 wrote:sheldon je jedina svijetla tocka ove serije,ostali likovi prosjek.....sve su epizode na istu foru.
potpis.Samo Sheldon rastura.
- john_constantine
Jao, predobra serija.
Pogledao sam nekoliko epizoda u prekasnom terminu i svaki put umirem od smijeha. Najjači mi je onaj star trek geek. A jučerašnja epizoda s vremeplovom je precarski.

Michel puši karu.
- remike2
Slažem se, prosjek i niš više.hitman_4 wrote:sheldon je jedina svijetla tocka ove serije,ostali likovi prosjek.....sve su epizode na istu foru.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Wendigo
evo, pogledao sam 1. epizodu. fora je, malo isforsirano što se tiče njihove geekovštine ali djeluje zabavno za ubiti 20 minuta i mislim da ću nastaviti s gledanjem.
- Jandra
E da. Kao, svi bi trebali bit neki ultrapametni fizičari ali luzeri. Jedino je Sheldon pametan i luzer, a ostali su samo luzeri.
- Scarface
Ma pametni su oni svi, Sheldon je već genij koji prelazi granice normale.
I ja ne smatran ovu seriju nekim remekdjelom, već baš nekim laganim chillanjem.
I ja ne smatran ovu seriju nekim remekdjelom, već baš nekim laganim chillanjem.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jandra
Da, u početku sam bio oduševljen, al sad vidim da sam precijenio.
- Wendigo
o isuse božji - ono sheldonovo kucanje na vrata, tj. buđenje leonarda.

- Scarface
Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
ma on je robot luđak nenadjebivi.Ghostface wrote:Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu.![]()
- hitman_4
meni to nije smiješno.glupa serija jer se sav humor temelji na jednom liku.nisam mogao do kraja odgledati 2. sezonuGhostface wrote:Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu.![]()

- Scarface
Ma i meni je Sheldon u većini slučajeva naporan i repetitivan, ali ta scena je bila baš dobra.hitman_4 wrote:meni to nije smiješno.glupa serija jer se sav humor temelji na jednom liku.nisam mogao do kraja odgledati 2. sezonuGhostface wrote:Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu.![]()