nadam se da nije...meni su do sada najbolji zombiji bili oni u dawn of the dead remakeu...bez ikakvog pretjerivanja obični zombiji i mogu trčati...gandalf wrote:Vjerojatno nije htio da zobmiiji budu tipični moaning stvari pa je malo pretjerao.Djuro21 wrote:u ovom filmu ispada da , kada postaneš zombi, postaneš brži, jači...
barem ima jedan podsjetnik na "he-mana"
Isto je htio vjerujem za vegetarijanstvom i svim tim čudesima, možda je počelo
novo vrijeme zombija u filmovima.
Day of the Dead (2008)
-
This is the Zodiac speaking.
- A$H
a gle ako mogu trcat..e zakaj onda nebi i skakali..filmophil wrote:nadam se da nije...meni su do sada najbolji zombiji bili oni u dawn of the dead remakeu...bez ikakvog pretjerivanja obični zombiji i mogu trčati...gandalf wrote:Vjerojatno nije htio da zobmiiji budu tipični moaning stvari pa je malo pretjerao.Djuro21 wrote:u ovom filmu ispada da , kada postaneš zombi, postaneš brži, jači...
barem ima jedan podsjetnik na "he-mana"

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
ali ipak, zombiji bi treali bit spori, relativno glupi... a ne da se sad penju po zidovima......A$H wrote:a gle ako mogu trcat..e zakaj onda nebi i skakali..filmophil wrote:nadam se da nije...meni su do sada najbolji zombiji bili oni u dawn of the dead remakeu...bez ikakvog pretjerivanja obični zombiji i mogu trčati...gandalf wrote: Vjerojatno nije htio da zobmiiji budu tipični moaning stvari pa je malo pretjerao.
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
zombie evolucija covjece..Djuro21 wrote:ali ipak, zombiji bi treali bit spori, relativno glupi... a ne da se sad penju po zidovima......A$H wrote:a gle ako mogu trcat..e zakaj onda nebi i skakali..filmophil wrote: nadam se da nije...meni su do sada najbolji zombiji bili oni u dawn of the dead remakeu...bez ikakvog pretjerivanja obični zombiji i mogu trčati...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
- HorrorHR
- Site Admin
-
- kraykulla
Re: Day of the Dead (2008)
ovo je bilo za mene totalno traumatično iskustvo.jedno od najvećih s....a koje sam u životu gledao
0/10.
0/10.
- Sammy
Re: Day of the Dead (2008)
Day of the Dead (2008) - ovako stupidno i neinteligentno da neko moze napravit
. Film je odmah u startu promašio tematiku čim se radi o zaraženima, a ne zombićima. Ali i bez toga, scenarij je pun rupa, imo sam osjecaj da mu fali nekoliko scena kolko je bilo glupo, nelogično, likovi su katastrofa, kamera užasna, BuD je očajan, a zaraženi bože sačuvaj
. Izbjegavanje metaka je vrh vrhova. Jedino dobro u filmu jer par killova, a i tog je bilo na kapaljku. - 2/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.