Gardaland
- metallicat
- metallicat
- Wendigo
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
Prije kojih 13tak godina sam na Beloj Nedeji (fešta vina u Kastvu pokraj Rijeke) sa frendicom išao na neki vrtuljak koji je dosta u zraku bio. Da ćemo ući u jedno od sjedala i ulete ispred nas neke dvije žene. Mi sjednemo par mjesta iza njih. Digne se vrtuljak, počne pičiti i usred baš najveće brzine otkine se baš taj modul gdje smo mi htjeli sjesti. Proletilo je u neka drveća ili možda je to bila visoka željezna ograda oko tog vrtuljka. Sjećam se da su bile gadno sjebane u nesvjesti, pune krvi...
Eto jedna vesela pričica, ali dešavaju se i ovakve stvari
Izgleda kao da sam prodao scenarij ovima za Final Destination 3
Eto jedna vesela pričica, ali dešavaju se i ovakve stvari
-
FilmTV
Još jedan razlog da promatram ovakve aktivnosti iz hlada uz pivuHorrorHR wrote:Prije kojih 13tak godina sam na Beloj Nedeji (fešta vina u Kastvu pokraj Rijeke) sa frendicom išao na neki vrtuljak koji je dosta u zraku bio. Da ćemo ući u jedno od sjedala i ulete ispred nas neke dvije žene. Mi sjednemo par mjesta iza njih. Digne se vrtuljak, počne pičiti i usred baš najveće brzine otkine se baš taj modul gdje smo mi htjeli sjesti. Proletilo je u neka drveća ili možda je to bila visoka željezna ograda oko tog vrtuljka. Sjećam se da su bile gadno sjebane u nesvjesti, pune krvi...
Eto jedna vesela pričica, ali dešavaju se i ovakve stvari![]()
-
mrtwa
ja sam bila jedanput prošle godine...bojim se visina, al išla sam na dost toga, poput onog slobodnog pada
al oduševila me "atlantida"
al oduševila me "atlantida"
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
-
John_Ryder