Unreal wrote:john_constantine wrote:
ma počeo sam gledati prvi dio - prvo je bio loš divix, i otišlo u kurac sva četiri nastavka.

Pređe pet minuta i onda se vrati na početak, pa tako dalje... Pa sam skinuo drugu verziju i jebeš titlove, loša sikronizacija. Pa počnem gledati, dobar početak, a nakon onog dijela kada se jadnik muči, a nekakvo aliensko stvorenje baljezga, odustao sam.

Ali mislim da ću danas opet gledati.
Imam i ja probleme sa sinkrionizacijom. No dobro morat ču sve sredit u Subtitle workshopu. Orginal je meni jako dobar , a nastavke bolje sve izbjegni jel mislim da ti se neče svidjet ili daj možda četvorci priliku .
Malo previše postavljam pitanja ,no zanimam me kakav je Child's play serijal?
ma nije bed, bilo bi lakše da imaš msn.
a i zanima me serijal, a i takav sam, moram sve pogledati što ima. A to za subtitle workshop, je, probao sam, ali pizdu, uvijek se dogodi nekakav paradoks ili što već, svaki čas moram podešavati u bs playeru ono, left + CTRL. A i nisam baš nešto posebno zahtjevan, he, he
A child play - ups, trebao sam to recenzirati, sranje. Prvi dio je dosta zanimljiv i za uznemirujućom temom, ipak lutka ubije dječakovu majku i pokušava njega ubiti, a i povezane su priče u vezi njega, kako su djeca ubijala radi tog filma. Drugi dio je dosta dobar nastavak, ali slasher. Treći dio je baš glup s par iritatnih likova, ali dobrih štoseva. A poslije trojke su postali više crna komedija, nego horor i tada su postali najjači.

Michel puši karu.