Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- horkolerbus
- john_constantine
Frankestein meets the wolfman - očekivao smeće, a zapravo dobar horor klasik. Zanimljivo je to kako su nekoć snimali.
Ideja je dosta dobra, gluma solidna, ali gluma je ipak najmanje bitna u to vrijeme, lol. Ali bela lugosi je ispao previše komičan u ulozi frankesteina... Previše debeo.
Wolfman je dobar, prvih pola sata je dobro započelo, pa onda ta frankesteinska atmosfera. Bar smo dobili i završnu scenu fighta između frankesteina i wolfmana. Zabavno. 
Michel puši karu.
- sikeone
- Wendigo
istina, i ja sam smišljao strategije bijega iz auta a da taj medvjed ne skuži..sikeone wrote:pogledao Kingovog Cujota i stvarno jedan od boljih horrora sa živinama, taj bernardinac je stvarno jebeno opasan i dok sam gledao film razmišljam šta bih ja radio u situaciji u kojoj se nađu likovi u filmu. Jedna od boljih Kingovih ekranizacija
- sikeone
Wendigo wrote:istina, i ja sam smišljao strategije bijega iz auta a da taj medvjed ne skuži..sikeone wrote:pogledao Kingovog Cujota i stvarno jedan od boljih horrora sa živinama, taj bernardinac je stvarno jebeno opasan i dok sam gledao film razmišljam šta bih ja radio u situaciji u kojoj se nađu likovi u filmu. Jedna od boljih Kingovih ekranizacija![]()
medvjed dobra riječ za tu pomahnitalu đukelu
- Wendigo
The Pit And The Pendulum (1954)
4/5 super film ali definitivno nije pratio Poeovu priču. radnjom podsjeća na Fall Of The House Usher sa nešto sitno The Pit And The Pendelum na kraju.. Vincent Price predobar as usually..
Masters of Horror s1/e7 Deer Woman
3,9/5
nije baš neki horror, ali sam se pošteno nasmijao i usput zaljubio u glavnu glumicu za koju se mogu usudit reć da je najljepša žena koju sam imao prilike vidjeti do sada..

4/5 super film ali definitivno nije pratio Poeovu priču. radnjom podsjeća na Fall Of The House Usher sa nešto sitno The Pit And The Pendelum na kraju.. Vincent Price predobar as usually..
Masters of Horror s1/e7 Deer Woman
3,9/5
nije baš neki horror, ali sam se pošteno nasmijao i usput zaljubio u glavnu glumicu za koju se mogu usudit reć da je najljepša žena koju sam imao prilike vidjeti do sada..

-
Unreal
Silent Night, Deadly Night-iznenađenjem ovo je ispao vrlo dobar film. Sama ideja je dobra i izvedba nije loša. Početak prikaza kako je Billy postao djed božičnjak ubojca je odlično izveden(puno bolje nego prikaz Michaelovog djetinjstva u novom Halloweenu),a drugi dio gdje ide klat ljude sa sjekirom je isto zabavan i dobar,ali tu su problemi poput nekih likova za koje te briga kada suosječas sa Billyem i neka ubojstva su pomalo blesava,poput onog kada jednom rukom digne čovjeka pa zaguti ga lampicama i tko kvragu prodaje prave strjele u dučanu sa igračkama
,ali ipak ubojstva su prezabavna,krvava i maštovita poput nabijanja žene na jelenove rogove na zidu. Jedna od boljih slashera makar se mnogi ne bi složili samnom
Ocjena 4.5/5
Ocjena 4.5/5
- A$H
Wendigo wrote: nije baš neki horror, ali sam se pošteno nasmijao i usput zaljubio u glavnu glumicu za koju se mogu usudit reć da je najljepša žena koju sam imao prilike vidjeti do sada..![]()
mora da si malo zena do sad vidio
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
meni je ovo za sada the best.A$H wrote:Wendigo wrote: nije baš neki horror, ali sam se pošteno nasmijao i usput zaljubio u glavnu glumicu za koju se mogu usudit reć da je najljepša žena koju sam imao prilike vidjeti do sada..![]()
mora da si malo zena do sad vidio![]()
dobra je ali sam vidio i boljih..
- A$H
svatko ostane nakon ove scene fasciniranWendigo wrote:meni je ovo za sada the best.A$H wrote:Wendigo wrote: nije baš neki horror, ali sam se pošteno nasmijao i usput zaljubio u glavnu glumicu za koju se mogu usudit reć da je najljepša žena koju sam imao prilike vidjeti do sada..![]()
mora da si malo zena do sad vidio![]()
dobra je ali sam vidio i boljih..
vidio sam ih dosta ali se ne sjećam kada sam se ovako fascinirao.

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!