Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
e to su prave cipeldžuge
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Jane Doe
hvala lijepo, niste trebali, ali eto... i bdw, nosim 39Decadentor wrote:ajd da se ne patis vise
SpoilerShow
kak su dobre

- elrania
- sandi
kljukica kvaki kva kva kva!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- boyko
aka. Fiddley Foodle Bim Bam Boodle Oo Diddley-Doodle Oodle Birdsandi wrote:kljukica kvaki kva kva kva!!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
ANTE GOTOVINA !
ZA DOM !
U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ !
ZA DOM !
U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ !
- john_constantine
ova nova verzija opere mi je samo napravila više štete nego koristi...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:ova nova verzija opere mi je samo napravila više štete nego koristi...
geez,firefox 4 i miran si
- Bub
Dragi moji horror forumaši ufff dobro sam imao sam udes, već ni sam ne znam koji i ostao sam živ, udarili u banderu i malo sam natučen, murije nije bilo, odgurali auto sa strane i zvali taksi, Uzeo si usput pifkana da se smirim sad kod kuće, još se tresem. Da stvar bude još gora, došli smo s dva auta i frend udari ženu u aautu na uglu prije dva sata, ali ne jako i još se sprdali, osšli na još koju cugu, kad na kraju završimo u banderi. Ne osjećam desnu stranu lica, vilica me otkida i noge me bole, još sam u šoku
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor

- elrania
pa daj odi odmah na neku hitnu =/ al ozbiljno.
ak je tak ko što veliš, možda imaš neke nezgodnije povrede na mišićima ili kostima za koje ni ne znaš.
ak je tak ko što veliš, možda imaš neke nezgodnije povrede na mišićima ili kostima za koje ni ne znaš.
- maddjuro
tko vam je kriv kad pijete i vozite, ali stvarno bi trebao otići doktoru ASAP. s takvim se stvarima nije za zezat.Bub wrote:Dragi moji horror forumaši ufff dobro sam imao sam udes, već ni sam ne znam koji i ostao sam živ, udarili u banderu i malo sam natučen, murije nije bilo, odgurali auto sa strane i zvali taksi, Uzeo si usput pifkana da se smirim sad kod kuće, još se tresem. Da stvar bude još gora, došli smo s dva auta i frend udari ženu u aautu na uglu prije dva sata, ali ne jako i još se sprdali, osšli na još koju cugu, kad na kraju završimo u banderi. Ne osjećam desnu stranu lica, vilica me otkida i noge me bole, još sam u šoku
Ja moram u 6 ujutro na posao, zvali me da nisam ipak u 10 neg u 6, pa sad mi se ni ne isplati spavat.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Bub
ah nemam pojma još sam u šoku, kužim da nije ništa slomljeno da sam natučen. frend na suvozačevom mejstu je bio vezan, ali vozač nije, odvalio je po volanu, ja sam bio iza iudario u prednje sjedalo i oderao nogama skroz dole...dobrih 10min smo čekali taksi da dođe irazveze nas, noga boli klasika ali desna stran lica boli, a držim samo cigaru...blaaaah
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
+moguce unutarnje krvarenje....elrania wrote:pa daj odi odmah na neku hitnu =/ al ozbiljno.