Brate, trudim se da peglam komšinice, ali kad kriza udari.....Bub wrote:„Komšijin Wireless“ proglašen za provajdera godine u Srbiji
![]()
![]()
![]()
Andrej brate jel ga i ti peglaš po komšiji?
Last Post Wins !!!11one
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
We're all mad here...
- Bub
Ah znaš kako kažu, tko bira...
...ili ako može upalit svjetlo dobra je
...ili ako može upalit svjetlo dobra je
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
he, kako je kod mene na poslu, ne poznajem ga, dobio otkaz radi alkohola... Ono, znao je dolaziti pijan ujutro na posao. I stalno su ga upozoravali, sve dok ga nije uhvatila služba za sigurnost. I policija, mjerenje krvi, 3 promila... I nisu mu dali drugu priliku. Gadno...
ali kvragu, ujutro dolaziti pijan na posao?
ali kvragu, ujutro dolaziti pijan na posao?
Michel puši karu.
-
John_Ryder
koju glazbu biste htjeli da vam svira na vjenčanju? ako se ikad mislite ženit/udavat,neznam običaj su tamburice i te pizdarije,ja neznam kako ću to istrpit
nije da se ženim ili neš ali me potaknulo da razmišljam o tome 
- Asfodel
Nemaš ti šta trpit ako biraš glazbu.. Jedino ako pustiš da netko drugi to odabereJohn_Ryder wrote:koju glazbu biste htjeli da vam svira na vjenčanju? ako se ikad mislite ženit/udavat,neznam običaj su tamburice i te pizdarije,ja neznam kako ću to istrpitnije da se ženim ili neš ali me potaknulo da razmišljam o tome
Dragi običaji, crknite
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
hm...ako bih ja stavio po svojem ukusu,mislim da bi se 80% obitelji diglo i otišlo a i starcima bi slomio dušu 
- Info
Ja znam što će se puštat na mojem vjenčanju ako.do.tog.dođe. 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- metallicat
za sad se ne kanim nikad udat, al ako se to promjeni, onda kod matičara, tako da ću si doma pustit što god me volja

- Wendigo
svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...
plus što mi je lagano muka od plesanja, svadbenih običaja, glazbe i sl.
sad čekam da me se napadne kako nisam normalan, kako mi nedostaje ljudskosti, itd.
sad čekam da me se napadne kako nisam normalan, kako mi nedostaje ljudskosti, itd.
Last edited by Wendigo on 12 Apr 2011, 12:58, edited 1 time in total.
- Decadentor
- Jane Doe
heh, ista stvar i kod mene. mi smo to ovak riješili; haljinu nisam mogla nać kakvu sam htjela, pa sam sašila sama (fala mama kaj si me naučila šitWendigo wrote:svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...
već smo u 6 popodne išli kupovat cugu za navečer, pozvali ekipu i zapili se. kud ćeš bolje, barem nama.

- Scarface
Po meni je idealno vjenčanje jedna lipa večerica, samo s užim obiteljima i kumovima/kumama i ostatak nek ode na medeni mjesec. Čemu zvat 150 ljudi i gledat njihova gadljiva licemjerna lica koja se kisele od prijezira i/ili ljubomore. Bija san nažalost i na previše tih svadbi, i do jedna je takva. Mislin, mi smo, mlađa generacija, ipak svjesni koliko su ti elementi neke tradicije glupi i pregaženi od strane vremena i logike, i prema tome, to jednostavno nema smisla.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
iss, ja to hejtam, a naravno da imam ogromnu rodbinu.Decadentor wrote:ja volim ic u svatove![]()
iako ne zelim iste
- Dragonrage
Same here.Wendigo wrote:svadbe su čista glupost, radije bih za te novce sa ženom otišao na krstarenje ili na neko egzotično putovanje, nego častio 150 daljnih članova obitelji i prijatelja koje vidim jednom u 10 godina. fuck that...
Cura i ja planiramo svadbu na godinu, i oboje bi smo htjeli da bude što manja moguće...posebice ona. Ono, bez tradicionalnih kerefeka, vjenčanje i večera sa samo najbližom familijom koju i ovako viđam svako malo, i to je to. Čemu traditi cirkus od toga i bacat pare na tonu hrane koja se niti ne pojede...
- Bub
Šta ja znam, ja volim svatove. Bio sam jednom i kum, jednom pratnja (moja bivša je bila kuma), te sam bio u hrpu svatova, ali najviše mi se sve to zgadilo kad sam bio u svatovima u kojim se čita tko je šta dao....koja panika je nastala u svatovim kad su to objavili.
Neki prave što veće svatovi da bi što više zaradili, ali ako zbog toga praviš onda me nemoraš ni zvati. Ja sam isto za da bude nešto malo skromno s najbližim ljudima, ali kod nas je običaj da svi znaju da se ti ženiš i da se priča o tome još par mjeseci nakon toga. Sva sreća što nisam jedan od onih što moram podilazit roditeljima i sam odlučujem o svemu plus što znaju da ne smiju ništa reći i ako se naljute da će mi biti drago, malo odmora od njih svih i da me boli lijevo jaje što će komšija Pero mislit.
Doduše promjenio sam mišljenje jer sam isto želio veliko vjenčanje, ali nepotrebno.
Neki prave što veće svatovi da bi što više zaradili, ali ako zbog toga praviš onda me nemoraš ni zvati. Ja sam isto za da bude nešto malo skromno s najbližim ljudima, ali kod nas je običaj da svi znaju da se ti ženiš i da se priča o tome još par mjeseci nakon toga. Sva sreća što nisam jedan od onih što moram podilazit roditeljima i sam odlučujem o svemu plus što znaju da ne smiju ništa reći i ako se naljute da će mi biti drago, malo odmora od njih svih i da me boli lijevo jaje što će komšija Pero mislit.
Doduše promjenio sam mišljenje jer sam isto želio veliko vjenčanje, ali nepotrebno.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series