ne znam tko je na slici, al meni ženskica sliči na Oliviu Wildeelrania wrote:weee![]()
![]()
i možda je stvar u očima; bila sam malo proučavala i ima mi smisla kad to izdvojim

ne znam tko je na slici, al meni ženskica sliči na Oliviu Wildeelrania wrote:weee![]()
![]()
i možda je stvar u očima; bila sam malo proučavala i ima mi smisla kad to izdvojim

Asfodel wrote:Joan Crawford, ne sliči ni na Oliviu ni na Elraniu. .. što je uglavnom kompliment, jer je imala mrvicu grublju facu, a kasnije je i malo izgledala kao vještica.
No zato je imala jedne od najljepših obrva na svijetu (yo soy obrva fetišist) ..al kad su mrvicu deblje, ne one ubi bože lukove
A super da je nekome onda takocallac wrote:Asfodel wrote:Joan Crawford, ne sliči ni na Oliviu ni na Elraniu. .. što je uglavnom kompliment, jer je imala mrvicu grublju facu, a kasnije je i malo izgledala kao vještica.
No zato je imala jedne od najljepših obrva na svijetu (yo soy obrva fetišist) ..al kad su mrvicu deblje, ne one ubi bože lukove
meni na ovoj, elrinoj i još par slika vuče na Oliviu.. dok se slažem da ne sliči na elri. a Joan mi nije gruba u faci, jedna od onih lijepih holivudskih glumica. obrve, not so much imho.
Asfodel wrote:SpoilerShowA super da je nekome onda takocallac wrote:Asfodel wrote:Joan Crawford, ne sliči ni na Oliviu ni na Elraniu. .. što je uglavnom kompliment, jer je imala mrvicu grublju facu, a kasnije je i malo izgledala kao vještica.
meni na ovoj, elrinoj i još par slika vuče na Oliviu.. dok se slažem da ne sliči na elri. a Joan mi nije gruba u faci, jedna od onih lijepih holivudskih glumica. obrve, not so much imho.nisu je nikad mazili i smještali u ljepotice a la Monroe, Rita, Liz &Co. nego u kvalitetne karakterne glumice u koš s Bette Davis (po meni skroz opravdano)
:ide buljiti u mozaik sliku obrva old-hollywood-glumica:
tnxZadro wrote:Boykoas usual.
john_constantine wrote:callac, odličan i jezovit avatar.
slažem se s navedenimVictor Crowley wrote:Ufff male djevojčice ili lutke su jedna od stvari koje su mi uvijek bile strašne. Calla, good choice!