Ašow wrote:john_constantine wrote:kada već to spominjete... koliko je zapravo sigurno skočiti na rulju? Da se ne bi dogodio incident "iggy pop".

A ovisi. Ja sam se ispraksirao vec sa svime i imam visok prag tolerancije na bol.
Razbio sam glavu prilicno gadno 2006te u požegi na živjeti kvalitetnije festu. Imam posred glave jos uvijek oziljak, ali ne vidi se vise, zapravo da ti ne kazem ne bi ga ni primjetio.
Na leđa sam pao i na prsa nekoliko puta i kroz rulju sam potonio također nekoliko puta.
Ja to gledam sa ekonomske strane... mora postojati postotak škarta. Kod mene je na nekih... neznam 300+ skokova s pozornice jedan skok bio koban. Ostalo što sam tonio i propadao i padao nisam osjećao zbog navale adrenalina i zbog alkohola.
Ono sto ti zelim reci, nije 100% ali 99% je sigurno skociti sa pozornice u publiku. Onaj 1% se ne odnosi na to kad te rulja ne uhvati nego kad krivo skocis ili se prejako / prebangavo odrazis.
A napravio sam i polusalto i piruetu i skocio sam bombu i hodao sam po ljudima i odražavao se od druge ljude i na ramenima sam bio drugome i skakao s njime i obrnuto, sa greda i balkona, ma svega.
Ali, jedini put kad je bilo kobno sam se odbacio ko kreten u tri osobe i svi smo najebali, ja najviše.
Tako da... ako si normalan... sigurno je.
Više sam recimo najebo u moshu/pogu/šutki nego skakajući sa stagea. Arkada i nos najvise najebu, ali i bubrezi i laktovi i noge i prsa i leđa, ma cijelo tijelo. I boli.
Gledajući s te strane, sigurnije je skociti u rulju nego se tući s istom.
Što se tiče mene, volim se tući s ruljom pa se odbaciti u njih i od njih se popeti na nešta višlje i skočiti bombu u njih. Najljepše
u jebote jesam se raspisao