KADA VOJO NAPADNE HRVOJA - ZNAM NA ČIJOJ SAM STRANI! U SUTRAŠNJOJ BUJICI - EKSKLUZIVNO: DR. HRVOJE TOMASOVIĆ OSGOVARA NA NEVIĐENI MEDIJSKI REKET YUDEXA I UZVRAĆA UDARAC - POGLEDAJTE KAKO SU GA POKUŠALI UCIJENITI!
ŠTO SE ZAISTA DOGAĐA U HRVATSKOM ZDRAVSTVU I MINISTARSTVU SINIŠE VARGE: Tko i kako gospodari hrvatskim bolnicama, u kakvoj su sprezi Milanovićevi mediji i paraobavještajno podzemlje - tko stoji iza napada na uglednog splitskog kirurga...
BUJICA - PONEDJELJAK - 30.11.2015. - 20:05!
PHOTO: Urednik Bujice s uglednim kirurgom, ratnim liječnikom, pravašem i dragim prijateljem - dr. Hrvojem Tomasovićem... To je moj prijatelj i sada kada ga UDBA gazi, podržavam ga iz sveg srca jer znam da je 100 posto ispravan i da mu jugo-štakori smještaju. Nećete razbojnici!
P. S. Kada blate doktore, učitelje i svećenike - onda moramo znati da nam potkopavaju temelj društva i države... Stoljećima su ti pozivi cijenjeni i poštovani... U snažnim državama drže do stručnjaka, a kod nas ih klošari blate... YUdex vodi tokar, Jugu je vodio bravar - stoka je to sitnog zuba...

Bila danas emisija. Pitali su ga na faceu da dovede ćaću u emisiju, rekao je uskoro...
Ali za ovo je u pravu
VIDEO! BUJICA USPOREDILA YUSIPOVIĆA I KGK! EVO ZAŠTO JE DOBRO DA NAS VIŠE NE VODI DRUG IVO: POGLEDAJTE KAKO JE HRVATSKA PREDSJEDNICA OTKANTALA TOMU GROBARA! Josipović se na Brdu kod Kranja s Nikolićem poljubio tri puta, a Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku - samo dva! Kad je htio treći puta - gospođa se pristojno izmakla...
P. S. Na snimci se možda i ne vidi je li Nikolić hrvatsku Predsjednicu poljubio i treći puta, ali se svakako vidi da ona njega tri puta poljubila nije!
https://www.youtube.com/watch?v=NJdWL6d ... e=youtu.be
Gost si u Hrvatskoj, što se imaš ljubit tri puta.