Metal (Općenito)
- Ašow
Re: Metal (Općenito)
Cito sam u okeju da su oni koji se šminkaju opasni.
Mogu li zatrudnjeti ako ih slušam?
-
John_Ryder
ako želiš biti trudan i imat bebu moraš štovat sotonu ali i kupiti novi cd od m.mansona po promotivnoj akciji za samo 9,99 eura,i da našminkani su uvijek opasni,zato ja svako jutro malo maskare nabacim pa sam si opasanAšow wrote:Cito sam u okeju da su oni koji se šminkaju opasni.
- Ašow
E, to je to onda.
Znaci, ono sto trebam jest štovati sotonu, a zauzvrat ce mi netko sa jezikom crijeva razmazat po nogama.
Totalno 666.
Znaci, ono sto trebam jest štovati sotonu, a zauzvrat ce mi netko sa jezikom crijeva razmazat po nogama.
Totalno 666.
-
John_Ryder
yes, 666 na kvadrat buraz,hardkor sejtnAšow wrote:E, to je to onda.
Totalno 666.
- Ašow

Ok, sad bi nakon ovog mogli zaključiti da je kul biti satanista.
-
John_Ryder
baš poučna slika,svi se trebamo prepustiti isusu
u naručje njegove ljubavi jel
- Ašow
Da, naravno. On je put, istina i život. ma da mi je i dolinom smrti proč, zla se ne bojim, jer on je samnom.John_Ryder wrote:baš poučna slika,svi se trebamo prepustiti isusuu naručje njegove ljubavi jel
-
John_Ryder
Ašow wrote:Da, naravno. On je put, istina i život. ma da mi je i dolinom smrti proč, zla se ne bojim, jer on je samnom.John_Ryder wrote:baš poučna slika,svi se trebamo prepustiti isusuu naručje njegove ljubavi jel
sad mi je krivo što nisam išo za ministranta
- Ašow
Ja jesam.
3godine. Pa me velečasni izbacio i došo doma mojima i srao
u picku materinu koji je to smijeh bio

3godine. Pa me velečasni izbacio i došo doma mojima i srao
u picku materinu koji je to smijeh bio

- Scarface
DrugsBunny wrote:Da.
Manson ne piše pjesme koje nemaju apsolutno ikakvog smisla, bez trunke melodioznosti, rime ili ičega drugog.
Mislim
"On the 6th of June
On the shores of western Europe 1944
D-day upon us"
WTF?
Također Manson ne pjeva wannabe epskim glasom da bi ispao ne znam šta.
Instrumenti u pjesmi su statični, dosadni i premonotoni.
Također vokal nije u ritmu s njima.
Ne znam što im je fora furat se na takve spike kad o tim stvarima apsolutno nemaju pojma.
Mislim da je neumjesno uvlačit milijune mrtvih iz WW2 u svoje loše komercijalne propagande.
Ma mislin, kužin da ti se ne sviđaju i ne paše sveukupni stil, ali mislin da si malo prestrog. Sabaton je jako dobar bend, znan da se i ti baviš glazbom, pa eto, nije da ni ja ni ti ne znamo o čemu pričamo. Sabaton koristi jedan naivan kult za svoj imidž ali nije to ništa zlonamjerno, jer za razliku od ostalih koji su pokušali isto, oni to rade sa stilom. Strast im izvire iz svake pisme, i gledajući live nastupe, trude se prenijet ju i na publiku, a to je nešto šta je rijetko danas, čak i u metalu (kad se samo sjetin jednog Nilea koji je tehnički perfektan ali sam im je live nastup i kontakt s publikom te cjelokupan stav čista nula, zgadili su mi se otad). Manson meni recimo ne paše, ali ga cijenin jer genijalno koristi zatupljenost ljudi, i posebno mi se svidila rečenica koju je jednom reka u intervjuu: "Ako me ljudi obožavaju, nisam ništa postigao. Svoj uspjeh mjerim po broju onih koji me mrze." Sama glazba mi je odbojna, ali ne osporavan njen kvalitet, daleko od toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Ako mislis na onaj gig od nilea u boogaloou, to je mozda najgori gig na kojem sam bio.
I jos sam bio izbačen. -.-'
I jos sam bio izbačen. -.-'
- DrugsBunny
Ne pere me niš, čak štoviše, dan mi je izvrstan.John_Ryder wrote:dobro dečko smiri se,kaj te pere danas?zajebavam se cijelo vrijeme,kaj misliš zašto stavljam
geez...
Ne znam zašto stavljaš smajliće, ali i prije si ih stavljao kada smo se ozbiljnije kačili tako da stvarno ne znam što očekivati od tebe.
Kako god...
Pa vjerojatno i jesam prestrog jer ocjenjujem samo tu pjesmu, druge sam malo načuo, ali se ne sjećam ništa konkretnog.Ghostface wrote:Ma mislin, kužin da ti se ne sviđaju i ne paše sveukupni stil, ali mislin da si malo prestrog. Sabaton je jako dobar bend, znan da se i ti baviš glazbom, pa eto, nije da ni ja ni ti ne znamo o čemu pričamo. Sabaton koristi jedan naivan kult za svoj imidž ali nije to ništa zlonamjerno, jer za razliku od ostalih koji su pokušali isto, oni to rade sa stilom. Strast im izvire iz svake pisme, i gledajući live nastupe, trude se prenijet ju i na publiku, a to je nešto šta je rijetko danas, čak i u metalu (kad se samo sjetin jednog Nilea koji je tehnički perfektan ali sam im je live nastup i kontakt s publikom te cjelokupan stav čista nula, zgadili su mi se otad). Manson meni recimo ne paše, ali ga cijenin jer genijalno koristi zatupljenost ljudi, i posebno mi se svidila rečenica koju je jednom reka u intervjuu: "Ako me ljudi obožavaju, nisam ništa postigao. Svoj uspjeh mjerim po broju onih koji me mrze." Sama glazba mi je odbojna, ali ne osporavan njen kvalitet, daleko od toga.
Primo Victoria mi stvarno je loša pjesma, ali bože moj.
Za ostale pjesme i live nastupe stvarno ne znam, no vjerovat ću ti na riječ.
Općenito mi power metal najmanje sjeda od bilo kakvog metala, a metal po defaultu ne preferiram.
A što se tiče Mansona ću samo reći da ne preferiram 90% njegovih fanova.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
John_Ryder
pa ako ti je dan izvrstan,onda se nastavi šaliti i zajebavat kao što to činimo ja i ašow 
- Ašow
Uh, a ti se zajebavaš?John_Ryder wrote:pa ako ti je dan izvrstan,onda se nastavi šaliti i zajebavat kao što to činimo ja i ašow
-
John_Ryder
Ašow wrote:Uh, a ti se zajebavaš?John_Ryder wrote:pa ako ti je dan izvrstan,onda se nastavi šaliti i zajebavat kao što to činimo ja i ašow
ne,a ti