Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Ed Gein

Post by Ed Gein » 20 Mar 2008, 20:31

@Amaterka

problem je kod horora, jos i vise ako sus tariji da su coveri razliciti sobzirom na izdanja, reizdanje, mjesto izdavanje...

ali po tvom opisu ja bi u imdb.com napisal Ed Ge in pa vidi, jer coveri za taj film su dosta slicni, samo bez toliko crvenila

edit:

ovo je najblize kaj sam ja mogel naci

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2008, 23:04

Hm, kad već postoji topic....mislim nije mi hitno, al nek stoji OVAK pa ak nekome sine :)

Daklem, ovaj moj je dosta star, obitelj se useljava u neku kućerinu valjda na jugu SAD u kojoj se počinju događat čudne stvari; od zaklanog kanarinca, puštanja vode na wc-u iz čista mira i sl. Sve upućuje na duhove. No nikom se ništa ne ukazuje, sve je vrlo realistično... na kraju filma se saznaje (E SAD NE ZNAM JEL SMIJEM TO NAPISAT JER BI U NORMALNIM OKOLNOSTIMA BILO SPOILER....ALI ZAPRAVO JE OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI DA SE NETKO SJETI KAK SE ZOVE FILM)
:?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ed Gein

Post by Ed Gein » 20 Mar 2008, 23:37

Asfodel wrote:Hm, kad već postoji topic....mislim nije mi hitno, al nek stoji OVAK pa ak nekome sine :)

Daklem, ovaj moj je dosta star, obitelj se useljava u neku kućerinu valjda na jugu SAD u kojoj se počinju događat čudne stvari; od zaklanog kanarinca, puštanja vode na wc-u iz čista mira i sl. Sve upućuje na duhove. No nikom se ništa ne ukazuje, sve je vrlo realistično... na kraju filma se saznaje (E SAD NE ZNAM JEL SMIJEM TO NAPISAT JER BI U NORMALNIM OKOLNOSTIMA BILO SPOILER....ALI ZAPRAVO JE OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI DA SE NETKO SJETI KAK SE ZOVE FILM)
hm... mislim da sam gledal... malo mi puca na S.Kinga..
nego jer je zadnja scena da odlaze iz te kuce na čamcu ?

filmofil

Post by filmofil » 21 Mar 2008, 10:28

Asfodel wrote:Hm, kad već postoji topic....mislim nije mi hitno, al nek stoji OVAK pa ak nekome sine :)

jel poltergeist? :?
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2008, 10:43

filmophil wrote:

jel poltergeist? :?
nije poltergeist... tamo je bilo samo u vezi televizora.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 21 Mar 2008, 10:52

mislio sam ovo zbog kraja...vjerojatno će reći da se na kraju skuži da kuća leži na starom indijanskom groblju...
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Mar 2008, 11:41

filmophil wrote:mislio sam ovo zbog kraja...vjerojatno će reći da se na kraju skuži da kuća leži na starom indijanskom groblju...
Daaaaaa, al staro crnačko groblje....

i nije poltergeist jer nema televizora

i ne voze se na čamcu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Hec

Post by Hec » 22 Mar 2008, 00:02

ispricavam se ak upadam, na novoj stalno daju jedan film, di u kuci neki ljudi docu za eku nagradu, pa moraju prezivit nekolko dana ili jednu noc
cak nisam siguran,al ima dosta "okultnih" scena i to...nemogu se sjetiat sad, stalno ga daju al me zanima pravo ime ne engleskom?
nasi glupani uvjek prevedu Kuca straha, a takvih filmova ima stotine....pa ak neko zna?
"Six strings to cover fear..."

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Mar 2008, 00:08

Cannibalist wrote:ispricavam se ak upadam, na novoj stalno daju jedan film, di u kuci neki ljudi docu za eku nagradu, pa moraju prezivit nekolko dana ili jednu noc
cak nisam siguran,al ima dosta "okultnih" scena i to...nemogu se sjetiat sad, stalno ga daju al me zanima pravo ime ne engleskom?
nasi glupani uvjek prevedu Kuca straha, a takvih filmova ima stotine....pa ak neko zna?
House on Haunted Hill.

Hec

Post by Hec » 22 Mar 2008, 00:13

e tooo, fala jos jednom.

metallicat

Post by metallicat » 22 Mar 2008, 17:05

ili return to house on haunted hill :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Mar 2008, 17:30

Asfodel wrote:
filmophil wrote:mislio sam ovo zbog kraja...vjerojatno će reći da se na kraju skuži da kuća leži na starom indijanskom groblju...
Daaaaaa, al staro crnačko groblje....

i nije poltergeist jer nema televizora

i ne voze se na čamcu
joooj znam koji je to film i ja bih želio saznati naslov. :lol: sjećam se jedne jebeno strašne scene sa onim sjenama koje "cure" niz zidove. :pasmater:

Hec

Post by Hec » 23 Mar 2008, 02:17

E ljudi nemojte se smijat, ja sam pito staru koji je njen najstrasniji film :lol: :lol:
Nezna kak se zove, al kaze je gledala negdje 70-80. godine
Valjda se radi o nekom mlinu i jezeru, di bude neka zena vezana lancima.
:?: :shock: :?:
jel iko zna?

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Mar 2008, 10:04

Cannibalist wrote:E ljudi nemojte se smijat, ja sam pito staru koji je njen najstrasniji film :lol: :lol:
Nezna kak se zove, al kaze je gledala negdje 70-80. godine
Valjda se radi o nekom mlinu i jezeru, di bude neka zena vezana lancima.
:?: :shock: :?:
jel iko zna?
dama u crnom?
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 23 Mar 2008, 12:05

trazio sam po netu lady in black, al jos nista sto bi imalo veze s tim :(

Post Reply