i lice s nama lijeve strane bi bilo bolje malo suziti. dakle, da je manji razmak između oka i ruba lica.
bit ću gunđalo i reć da mi se ne sviđa iscrtavanje krzna.

Ovaj mi je najboljijohn_constantine wrote:SpoilerShow

Nije.Decadentor wrote:ako nije COD2 uzalud si se trudio![]()
After je čudo od programa i toliko je kompleksan da me zaboli glava kad sednem da gledam profesionalce. U njemu radim godinama i videćeš kad budeš malo više savladao 3D programe - koliko jedan bez drugog ne idu. Što se tiče 3d, tu ti je definitivno svetlo 70% slike. Tome i služe napredni renderi. Svodi se na indirektnu iluminaciju prosora, kompleksno računanje odbijanja fotona od objekata i prenošenja te informacije na ostale objekte u sceni.Bub wrote:Da amater, a što si skroman...pogotovo komentari na videocopilot-u.
Dobro modeliranje i je recimo najjednostavniji dio, ali opet može biti toliko komplicirano, bitno je svladati poligone. Ja sam još uvijek na modeliranju non-organic fora, što mi padne pod ruku u kući krenem modelirat. Najviše me jebe osvjetljenje, a animaciju polako usput zasad učim. Od pluginova još ništa ne koristim, želim svladati prvo sve osnove i napredne stvari alata, doduše sad u zadnje vrijeme više trkeljam po After Effects-u.
Ima dosta već gotovih ili polugotovih stvari, do nekih paketa s svjetlima i svime, ali ništa sve polako sam. Fali mi ram-a, pa sad gledam kako ću kupit 16gb i mislim da ću za nekih mjesec do dva uzeti Canon EOS 60D, pa se i s tim polako zajebavat.
Daj jel imaš kakav svoj showreel, pa da mi pošalješ na PM ili mail?