Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 19 Feb 2011, 16:05

callac wrote: I ovakve rasprave sa studentima i djecom od 19-23 godine nema smisla voditi
:?

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 16:06

bub, ma ništa ne fali, ali baš traži neku promjenu. :mrgreen:

A sada, da se maknem s ovog topica danas jer ću se samo opterećivati tim postom.
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:12

ja ću 29 za koji dan i još mi se niš takvog ne događa u glavi. jebiga, ak mi ne dođe želja na vrijeme, bolje ništa nego da rodim ko baba.
ja sam i onako takva osoba da na kraju sve završi meni na vratu, tako da mi trenutno ne treba još jedna obaveza, jer mislim ak ja puknem, kaj će djetetu luda mama :rolleyes: :lol:
a mislim da 4 žene ovog foruma nisu neki statistički pokazatelj majčinskog instinkta u žena, tkao da se netreba previše uzbuđivat radi našeg mišljenja.
ja samo vidim da život prebrzo ide i da lako toga dosta toga samo prođe mimo nas. ja jesam u braku i samo se gledam kako mađioničarski živim s 4000 kuna mjesečno, dok se situacija ne popravi na drastično bolje, mislim da bi sada imat djete bilo vrlo sebično. jer dijete nije niš drugo nego novi čovjek donesen na svijet i ono isto ima svoje potrebe i želje i mislim da nebi bilo fer da se od ranih dana mora pomirit da mu dosta toga fali. a sve samo zato kaj je meni kao vrijeme da rodim ili da si ga pošto poto želim, pa kako će njemu bit, kaj me briga...
mislim da ta sebičnost o kojoj se tu govori ima 2 lica
Image

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 16:15

@elrania normalno da ću kritizirat, sve mogu prihvatiti, ali ovo što vi pišete ne, mržnju prema djeci (dobro ovo loše zvuči, znam da nije tako, da se netko odmha ne uhvati za to). Mislim da nisam ništa podbacivao koliko vidim, ali dobro. E a da te pitam, pa pobogu kad ti misliš odrast i sazrijet s 30, pa imaš 23 god, mislim da si već dovoljno zrela da razmišljaš ozbiljno o nekim stvarim. Znam par slučajeva gdje su djevojke željele zatrudnit u 30im godinam i jako im je bilo teško, toliko pretraga i svega da te izludi, te kad su mi pričale kolika je stopa toga i da je to recimo neka normala, ja sam se bio šokirao, ali naravno opet ne govorim da se treba zatrudnjeti samo zbog toga, puno toga se mora posložiti prije svega, barem ja tako razmišljam.

I da zašto sve izgleda kao da pametujem, to me isto također iritira kod našeg društva, čim se diskutira o nečemu i netko iznese svoje mišljenje i kad se druga strana ne slaže, odmah "šta mi pametuješ". Nije pametovanje nego pričamo o toj temi i mislim da mogu iznjet svoj stav. :?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Feb 2011, 16:18

u jbt,ja brijo da nitko nema 3 banke,damn....
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:18

elrania wrote:
callac wrote: I ovakve rasprave sa studentima i djecom od 19-23 godine nema smisla voditi
:?
daj zbilja čemu ovo, onda je i moja stara bila dijete s 23 kad je mene rodila, a planirala je i željela dijete. kolko ja znam takvih koje su rodile prije ove dobne granice i super su mame i imaju dobar brak i još su uspjele i faks završit. mislim da nikakva dobna granica ne postoji kod je u pitanju taj instinkt, nekima jednostavno dođe prije, nekima kasnije, nekima nikad i mislim da je sve to prirodno.
Image

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 16:19

john_constantine wrote:bub, ma ništa ne fali, ali baš traži neku promjenu. :mrgreen:
Jep, imaš pravo dosadan je već, evo 'oćem čim nešto smislim, pa napravim nešto drugo, jer mora biti unikatno naravno. :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:20

John_Ryder wrote:u jbt,ja brijo da nitko nema 3 banke,damn....
pa i nema, neki će krajem godine, neki početkom sljedeće
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:21

bub sjaši, al ozbiljno....
Image

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 16:21

Jane Doe wrote:
John_Ryder wrote:u jbt,ja brijo da nitko nema 3 banke,damn....
pa i nema, neki će krajem godine, neki početkom sljedeće
Ima matori Andrej :zubifale: mislim da on im 32, 33, ako se nevaram.

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 16:22

Jane Doe wrote:bub sjaši, al ozbiljno....
??

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Feb 2011, 16:22

pa no,to ti je to,neznam gdje ću biti za 8-9 godina,ali sigurno se ne vidim na ovom forumu svaki dan :lol: ,i sad jedva stignem pohvatat sve vikendom(pošto više nemam net na poslu :lol: )
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 16:23

@bub:

bub, napisala sam na prethodnim stranicama da studiram i još imam mnogo toga za odraditi na faksu. zaposliti se i zaraditi za život, za stan, možda auto i stvoriti uvjete za dijete dolazi kasnije i kako stvari stoje ja vremenski to ne mogu prije 30 nikako.
druga stvar je moja situacija sa zdravljem i sl. stvarima zbog kojih možda ne bih ni mogla roditi, tj. potrebne su mi terapije za poticanje trudnoće pa eto da tvoja cijenjena figura zna zašto govorim neke stvari koje govorim i možda malo ohladi.
bojim se kako bi sama trudnoća ispala, bih li mogla uopće odgurati do kraja s njom itd.
dalje,
ja ne volim djecu i ti voliš djecu i to je to. to što me ti napadaš zbog toga je idiotizam, jer se mene ne tiču tvoji afiniteti i prema čemu posvećuješ ljubav i interes i poštujem bilo što što kažeš, pa bih molila da udijeliš svoje zrelosti malo i prema meni i ponašaš se ko da imam 3 čiste, a ne lupam adolescentske gluposti.
a kada ću biti zrela? joj.
ne bih htjela govoriti što o sebi mislim, ali samo ću reć da mi ti npr. nisi dostojna osoba za pokazati što je zrelost.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:25

Bub wrote:
Jane Doe wrote:bub sjaši, al ozbiljno....
??
cura još nema ni 23. nema svoj kruh, kak bi se reklo, a očito ima i problema sa zdravljem i ti sad tu navalio na nas i na naš materinji instinkt.
kako sam rekla 4 ženske ovdje nisu nikakav statistički uzorak za raspravljanje.
naravno, reci ti kaj misliš, al nemoj se iz nas čudit kao da smo zlelene krave s marsa, pa ti niko neće reč da pametuješ
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Feb 2011, 16:27

možda bi i dragi bubu imo drukčije mišljenje da se on mora borit sa zdravljem i sa svojom plodnosti.
i nemojte mi govorit da je kasno rodit s 30 i kojim. danas nije niš kasno
meni je recimo, prije 35-40 to sasvim ok
Image

Locked