Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
ni ja nisam lud za djecom. daj radije psa ili mačku, lol. 
- elrania
ovo mi je bio odg mami kad mi je ko maloj bila govorila jel bih htjela brata il sestru. pa sam uvijek imala micuWendigo wrote:ni ja nisam lud za djecom. daj radije psa ili mačku, lol.
- callac
Životinje obožavam i uvijek ću zaplakati kad vidim mrtvu životinju na tv-u, prije nego za čovjekom. To opet ne znači da djecu ne želim, takvim razmišljanjem mene također ne bi bilo, a ta pomisao me uzašava...ne kažem da treba sad samo rađati, ali svakako želim dijete-jednog dana muškarca ili ženu u svojem životu kao rezultat mene i osobe s kojom sam odlučila provesti život, vidjeti u njoj/njemu dio sebe. I ja za razliku od cat i elri oduvijek volim i djecu, kad ih vidim samo bi ih štipala za obraze, gladila po kosici i ako mi se baš ekstra svidi i ljubila
. Još uz to sam magnet za klince, svaki mi se nasmješi i ide u zagrljaj, roditelji se redom zabezeknu na to i svi pitaju da li imam neke nećake kad tako dobro znam sa njima...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
što je nasmiješnije, i meni nekad dođu a ja ih blijedo gledam i okrenem se
ja sam mačke uvijek imala, cijeli život, zato sam tad mamu pitala dal možemo imat konja, i držali bi ga na balkonu
ja sam mačke uvijek imala, cijeli život, zato sam tad mamu pitala dal možemo imat konja, i držali bi ga na balkonu

- elrania
jedina pomisao kod rađanja i djece koja mene užasava je onaj divni postupak rezanja (pa kasnije šivanja) vaginalnog tkiva u slučaju da dijete ne može lagano proć.
i ko dodatak - jako volim mirnu i tihu i "pametnu" djecu, sam što većina nije takva pa jbga
svjesna sam operacijskih i moralističkih faza, hvala bogu na razvojnoj i još mnogim psihologijama tog tipa, ali ne podnosim one faze propitkivanja i sl.
i dobar dio moje neljubavi je orijentiran na dojenčad.
i ko dodatak - jako volim mirnu i tihu i "pametnu" djecu, sam što većina nije takva pa jbga
i dobar dio moje neljubavi je orijentiran na dojenčad.
- john_constantine
dobro rečeno.metallicat wrote:kod mene je opće poznato da jako ne volim djecu. za sad se nikad ni ne želim udat jer mi taj papirus niš ne znači, ionako nakon 3 god življenja skupa se stvari dijele nakon prekida. i obožavam kad mi kažu, ma zavolit ćeš ti djecu, al ne kuže da od kad znam za sebe ih ne volim, zato životinje obožavamne kažem da nemogu promjenit mišljenje, ali tako oduvijek mislim. i to što callac kaže, koliko god sebično zvučalo, želim imat taj jedini život za sebe i par ljudi oko mene. + dovest dijete na svijet u ovoj hrvatskoj je samoubojstvo.
Najgora stvar je imati dijete samo radi nekog drugoga ili zato što te netko tjera na to, a poslije požaliti zbog toga...Ne bi te uopće nazivao sebičnom, ma kakvi...
Nitko nema obavezu roditi dijete ako neće.
Michel puši karu.
- Wendigo
kažu da dijete još više poveže bračni (ili kakav već) par.
vjerujem da ima nešto u tome...
- john_constantine
Sigurno poveže, ali onda je to više prisilna obaveza, jer onda dijete može postati teret. To znaju raditi kada žele spasiti brak i slično. Ako obadvoje žele djecu, onda će imati dijete i brinuti se za njega. Ali ako je već jedan od njih neodgovoran, ono, žena će sve raditi, a muž se izležavati. Ili će muž biti ljubomoran jer se žena premalo bavi njime i slično... Dijete je velika odgovornost, a povezati će bračni par samo ako su obadvoje spremni na takvu odgovornost...Wendigo wrote:kažu da dijete još više poveže bračni (ili kakav već) par.
ma dođavola i djecom, idem gledati japanese lesbian ass licking...
Michel puši karu.
- Wendigo
ne, nisam na to mislio.john_constantine wrote:Sigurno poveže, ali onda je to više prisilna obaveza, jer onda dijete može postati teret. To znaju raditi kada žele spasiti brak i slično. Ako obadvoje žele djecu, onda će imati dijete i brinuti se za njega. Ali ako je već jedan od njih neodgovoran, ono, žena će sve raditi, a muž se izležavati. Ili će muž biti ljubomoran jer se žena premalo bavi njime i slično... Dijete je velika odgovornost, a povezati će bračni par samo ako su obadvoje spremni na takvu odgovornost...Wendigo wrote:kažu da dijete još više poveže bračni (ili kakav već) par.
povezivanje u emotivnom smislu, zbližavanje.
- elrania
a imaš i onu durgu krajnost kad se javi ljubomora na dijete.
ima svega.
ima svega.
- john_constantine
da, znam na što si mislio, ali isto takva "povezanost" ne može dugo trajati ako se niti jedno u braku ne trudi.Wendigo wrote:ne, nisam na to mislio.john_constantine wrote:Sigurno poveže, ali onda je to više prisilna obaveza, jer onda dijete može postati teret. To znaju raditi kada žele spasiti brak i slično. Ako obadvoje žele djecu, onda će imati dijete i brinuti se za njega. Ali ako je već jedan od njih neodgovoran, ono, žena će sve raditi, a muž se izležavati. Ili će muž biti ljubomoran jer se žena premalo bavi njime i slično... Dijete je velika odgovornost, a povezati će bračni par samo ako su obadvoje spremni na takvu odgovornost...Wendigo wrote:kažu da dijete još više poveže bračni (ili kakav već) par.
povezivanje u emotivnom smislu, zbližavanje.
A i to što je elrania potvrdila, kod većine muškaraca u braku se zna događati ljubomora, jer, normalno da se majka više vremena provodi za dijete. Kao što se javlja ljubomora kod prvog djeteta kada se rodi brat ili sestra, tako i kod muža. A tek poslijeporođajna depresija i sve ostalo... Previše je negativnih faktora u igri, a malo je stvarnih primjera da su se bračni parovi zajednički slagali oko djeteta bez takvih psiholoških problema...
Last edited by john_constantine on 19 Feb 2011, 15:15, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- callac
Ma mene baš briga jel povezuje partnere ili ne, znam samo da je veza majke i djeteta (pod uvjetom da je majka normalna) najčvršća veza i kod ljudi i u životinjskom svijetu. Ne brine me porod, ako mogu birati, bit će carski jer mi ne pada na pamet kasnije vježbat vaginalne mišiće i kroz moje dječačke bokove sumnjam da može proć dječja glavica
Dojila bih neko vrijeme, al ne predugo jer isto tako vjerujem da bih voljela zapaliti, a dojiti djete dok ja smrdim po duhanskom dimu mi je preužasno.
A cat ću samo reći da i ja kao i tvoja mama vjerujem da ćeš se predomisliti, naravno ako ti se dogodi da zatrudniš, ne planski, jer ovo sve što si ti pisala je kao da slušam moju sestru prije nekih 5 godina, a pogotovo je bila alrgična na brak i nedobog brak zbog djeteta. Sada je trudna, i vjerujem da će se i udati i presretna je zbog svega toga...a nisam nikada prije upoznala osobu koja nije voljela djecu koliko ih ona nije voljela
Dojila bih neko vrijeme, al ne predugo jer isto tako vjerujem da bih voljela zapaliti, a dojiti djete dok ja smrdim po duhanskom dimu mi je preužasno.
A cat ću samo reći da i ja kao i tvoja mama vjerujem da ćeš se predomisliti, naravno ako ti se dogodi da zatrudniš, ne planski, jer ovo sve što si ti pisala je kao da slušam moju sestru prije nekih 5 godina, a pogotovo je bila alrgična na brak i nedobog brak zbog djeteta. Sada je trudna, i vjerujem da će se i udati i presretna je zbog svega toga...a nisam nikada prije upoznala osobu koja nije voljela djecu koliko ih ona nije voljela
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Nemaš trudničke bokove?
A poznato je to da je odnos između majke i sina najčvršći, ali što je onda s ocem? Često znam čuti da je otac najmanje bitan faktor u igri, da on služi samo da oplodi ženu i tko ga jebe... Kao da se otac i sin ne mogu čvrsto povezati.
A poznato je to da je odnos između majke i sina najčvršći, ali što je onda s ocem? Često znam čuti da je otac najmanje bitan faktor u igri, da on služi samo da oplodi ženu i tko ga jebe... Kao da se otac i sin ne mogu čvrsto povezati.
Michel puši karu.
- Wendigo
pa to je to.
ne možeš 100% znati dok ne dobiješ ili ne rodiš dijete. vjerujem da se psiha okrene za 360 stupnjeva. ofc, uzmimo u obzir da govorim o normalnoj/zdravoj osobi.
meni trenutno ne pada na pamet uloga oca i ne vidim se u tome još dobrih par godina.
@ cons: ne može se otac vezati za dijete kao majka koja ga nosi, rodi i brine se za njegove osnovne potrebe u najranijim stadijima života. uz tom smislu, jel...
ne možeš 100% znati dok ne dobiješ ili ne rodiš dijete. vjerujem da se psiha okrene za 360 stupnjeva. ofc, uzmimo u obzir da govorim o normalnoj/zdravoj osobi.
meni trenutno ne pada na pamet uloga oca i ne vidim se u tome još dobrih par godina.
@ cons: ne može se otac vezati za dijete kao majka koja ga nosi, rodi i brine se za njegove osnovne potrebe u najranijim stadijima života. uz tom smislu, jel...
- Bub
Ja ne mogu vjerovat da samo callac misli pozitivno u vezi djece, a da svi toliko mrzite i samo tražite neke negativne stvari što se tiće poroda, te odgoja. Ma kad djete dođe na svijet zaborave se sve te recimo loše stvari, bez ljutnje svima, ali ja jednostavno ne mogu shvatiti ljude koji ne vole djecu, meni to nije ljudski i da jako je sebično misliti samo na svoju guzicu i koliko čitam vama je djete kao neka prepreka u životu, besmisleno.
Nemogu sto% biti siguran, ali znam da ću biti otac koji je jako posvećen svome djetetu i neće mi biti problem i kad dođem poslje posla provoditi vrijeme s njime. Ja kao da i nisam imao oca, mislim imam ga još uvijek ali ne pričamo i nije mi baš pružao potporu nikad pogotovo kad sam bio mal, je to je strašno, ali zato mislim da ću biti totalna suprotnost njega i dati svome djetetu svu ljubav koju mu mogu peužit.
Nemogu sto% biti siguran, ali znam da ću biti otac koji je jako posvećen svome djetetu i neće mi biti problem i kad dođem poslje posla provoditi vrijeme s njime. Ja kao da i nisam imao oca, mislim imam ga još uvijek ali ne pričamo i nije mi baš pružao potporu nikad pogotovo kad sam bio mal, je to je strašno, ali zato mislim da ću biti totalna suprotnost njega i dati svome djetetu svu ljubav koju mu mogu peužit.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series