Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 17:37

Bub wrote:Ma svjestan sam ja toga, ali me boli ona stvar :zubifale:
ma tako treba. Ja sam isto takav na poslu. :kokicarenje: :mrgreen:

Sada me već puno više cijene na poslu i osjećam se odlično, a i imam priliku za novo radno mjesto. Potruditi ću se za to, pa da vidimo da li će biti što od toga...

A bar su se riješili te "debele prasice". :supz: :supz: :prayer: Hvala kurcu, užas koliko je bila bezobrazna prema svima. Za mene da sam retardiran. Za ovoga da je gospodin idiot. Za treće da su lijene bitange i sve to... I na kraju završila u pogonu. Ali danas smo brojali da je već tri puta došla u naše skladište bez ikakvog razloga, a na normi je i ima pravo na samo jednu pauzu od 20 minuta. Znači da će već navući na sebe probleme ako tako nastavi. :kokicarenje:

Još je ostao samo ovaj idiot, kojega već mjesec i pol ignoriram. I djeluje. Ostavlja me na miru, a ako samo čujem da je komentirao gluposti iza mojih leđa, koje nemaju veze s poslom (ma kupamo se u istom jezeru), loše će se završiti za njega. Sada glume posebnu kategoriju, ali i oni će već nadrapati...

Samo me zanima da li se možeš žaliti na radnika ako smeta na poslu? Mislim, lako to ako sam radim gore na katu, ali dolje kod robe, gdje treba govoriti brojeve, komunicirati i voditi poslove, s detaljnošću. I onda taj debil vodi glasni razgovor tako da ometa ne samo mene, već i druge. Ili se dere poput retardiranog idiota, ono, aaa, vaa, baau... Mislim da je to dobar razlog da se prvi put žalim šefu zbog toga. :kokicarenje: Makar, neka se goni kvragu. Ionako je opet nešto kritizirao oko moje ušteđevine (ljubomora, zavist i što sve), a ja gluh na to. :finga:
Last edited by john_constantine on 15 Feb 2011, 17:44, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Feb 2011, 17:38

ja sam jedan fin covjek, da vam kazem iskreno, ev sac ja vama kazat iskreno, to meni uopce neigra ulogu :lol: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 17:56

E s obzirom na porast nasilja među mladima i sve više mrtvih poslije premlaćivanja u javnosti i na ulicama, kako bi zapravo trebalo reagirati kada bi se netko od nas našao u takvoj situaciji?

Kao žrtva. Napadne te tri - četiri mladića. I što možeš uopće napraviti? Pokriti rukama glavu i stisnuti se poput fetusa? Vikati u pomoć ili bar ono, zgrabiti nekome nogu i ne ispustiti iz ruke. Pitam se kako većina žrtva, mladi, nisu niti obranili, bar napravili neku ozljedu, nego na kraju zvuči kao da su mirno pustili ih da istuku do smrti...

Kao svjedok - je li najbolje zvati policiju ili ih sam pokušati otjerati? Ili ignorirati kako će većina napraviti...

Što biste napravili u takvim situacijama? :kokicarenje:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Feb 2011, 18:02

Ah, već sam se izjasnila što u takvim situacijama :lol: Ne dijele svi baš moje mišljenje da treba riskirati svoj tjelesni integritet zbog neke (možda i nepoznate) osobe. Ne nvm, ja i dalje istom strašću prezirem tu inertnost i čuvanje svoje guzice uber alles. Ne da mi se opet filozofirati o tome :lol:
I ne bi trebalo vikati Upomooć, nego Požar!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Feb 2011, 18:04

ma nemozes se obrabnit, jedino ako imas neko "oruzje" i ako si fizicki puno nadmocniji, a ovako udaris kojeg al nemos da ozljedit prije nego sto oni ozljede tebe.. mozda stignes napravit nekom sljivo na oku al to bi ih vjerovatno samo jos vise raspizdilo....
ma takvima treba metak :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 18:06

je... ma mislim, kopanje očiju. Odgristi mu uho ili bar rukama mu ih otrgnuti. Stisnuti jajca muda. Makar se rukama objesio oko njegova vrata dok se ne uguši...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Feb 2011, 18:07

lezis na podu i jedino sto mozes uhvatit je martensica i to ako uspijes zubima... nije smjesno al sam tako reko :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 18:10

znači, lutrija...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Feb 2011, 18:11

john_constantine wrote:znači, lutrija...
sta vjerovatnost??
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 18:17

ma da li ćeš preživjeti ili nećeš/da li će te tko spasiti ili će te ignorirati/ i ostali čimbenici... iskrvariš na ulici, pregazi te auto na zebri ili ćeš uspjeti doći do bolnice. :mrgreen:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 15 Feb 2011, 18:30

john_constantine wrote:Sada me već puno više cijene na poslu i osjećam se odlično, a i imam priliku za novo radno mjesto. Potruditi ću se za to, pa da vidimo da li će biti što od toga...
E ovo mi je lijepo čuti, baš mi je drago, jer kakva je situacija bila prije nekoliko mjeseci, znači zaokrenulo se za 180°, super.
john_constantine wrote:Što biste napravili u takvim situacijama? :kokicarenje:
Zoveš Andreja, ima 2m i 120kg :zubifale:

Dobro šalu na stranu, ne znam kako bih reagirao jer se nisam nikada našao u takvoj situaciji, ali kada se nađem u ozbiljnim situacijama nikad ne paničarim i pomoći ću čak i neznancu. Možda ovo nije dobra usporedba, ali ne mogu se sada sjetiti ničeg bitnijeg. Naime kao klinjo s nekih 16god sam se vozio tramvajem iz škole u polu punom tremavaju klinaca kao i ja, te je neka bakica pala, klasika svi su se smijali ja sam joj pomogao da ustane, instiktivno. Tako vjerojatno da naiđem na neki udes ili nešto slično bih bez okljevanja pomogao ako ikako mogu, jer nedaj Bože da se meni desi neka takova stvar, te bih volio da se nađe neka dobra duša koja bi meni pomogla.

Andrej

Post by Andrej » 15 Feb 2011, 18:39

Bub wrote:
john_constantine wrote:Sada me već puno više cijene na poslu i osjećam se odlično, a i imam priliku za novo radno mjesto. Potruditi ću se za to, pa da vidimo da li će biti što od toga...
E ovo mi je lijepo čuti, baš mi je drago, jer kakva je situacija bila prije nekoliko mjeseci, znači zaokrenulo se za 180°, super.
john_constantine wrote:Što biste napravili u takvim situacijama? :kokicarenje:
Zoveš Andreja, ima 2m i 120kg :zubifale:

Izvinjavam se... Sad sam manekenske građe. Samo 118. :zubifale:
Nema tu neke filozofije. Na nasilje nasiljem.
A kad ti se već desi neko sranje, nema tu puno razmišljanja, ili legneš i uprdiš se ili se instinktivno pretvoriš u budalu i grizeš za grkljan u samoodbrani.
Mnogo je lakše kad se već dešava nego kad razmišljaš o tome ili si u iščekivanju.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 15 Feb 2011, 18:43

Šta si se ošišao, pa je otišlo 2kg? :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 15 Feb 2011, 18:46

Bub wrote:Šta si se ošišao, pa je otišlo 2kg? :zubifale:
Jesam brate!!! :supz:
Nema više duge kose, sad sam ponovo ćelav. Monstruozno.
Sam sebi izgledam ko psihopata pa pokušavam da se stalno smešim, ali mislim da to samo pogoršava situaciju.
We're all mad here...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Feb 2011, 19:34

danas mene počelo pucat da si prođem mašinicom po glavi. bio brat kod mene, pa se sav sretan nudi da mi on to napravi. sad sam predmet zajebancije da si na fejs moram stavit ime baba droga ak se tak ošišam. moram se slikat u potkošulji da se vide tetovaže pa ću uz čelavu glavu izgledat ko pravi xe con junkie :zubifale: :facepalm:
lako njima kad se imaju kome smijat
Image

Locked