Last Post Wins !!!11one
- John_Ryder
Re: Last Post Wins !!!11one
kako me živciraju ljudi s pljuvanjem po valentinovu,ono dan ko svaki drugi,daj se smiri,jebote ta frustriranost kaj si solo 
"Im gonna touch you now." 
- john_constantine
lol, a ima takvih...John_Ryder wrote:kako me živciraju ljudi s pljuvanjem po valentinovu,ono dan ko svaki drugi,daj se smiri,jebote ta frustriranost kaj si solo
Michel puši karu.
- Asfodel
Ja uglavnom čujem zauzete kako pljuju 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- callac
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- John_Ryder
ja samo single ekipu "čujem" na fejsu po statusima,mislim i meni je taj dan blesav jer su to ameri zmislili da bi lovicu uzeli,al dajte ignorirajte taj dan ,a ne ono joj napit ću se od tuge,mrzim valentinovo,rađe daj pivu i te neke brije.
nda,stavio slušalice,zgasio svijetlo i igra se dead space 2,bome je igra atmosferična
onda još pogledat two and a half men epizodu i spavaona
nda,stavio slušalice,zgasio svijetlo i igra se dead space 2,bome je igra atmosferična
"Im gonna touch you now." 
- Ašow
- Scarface
Valentinovo je lipa izlika za posebne nježnosti u vezi (jer ono, čistom sugestijom taj dan nije ka i svaki drugi). Jebeš hatere. Oni ionako seru protiv svake pizdarije, ne samo Valentinova. A neki samo žele ispast kul, al nekako nisu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- nihil
- Wendigo
i meni valentinovo ide na jetra. srećom i draga dijeli isto mišljenje. 
inače mrzim srčeka, rozu boju i sl. ima originalnijih i zanimljivijih riješenja za romantiku od tih sladunjavih klišejastih pizdarija.
inače mrzim srčeka, rozu boju i sl. ima originalnijih i zanimljivijih riješenja za romantiku od tih sladunjavih klišejastih pizdarija.
- Jane Doe
slažem se s tobom.Scarface wrote:Valentinovo je lipa izlika za posebne nježnosti u vezi (jer ono, čistom sugestijom taj dan nije ka i svaki drugi). Jebeš hatere. Oni ionako seru protiv svake pizdarije, ne samo Valentinova. A neki samo žele ispast kul, al nekako nisu.
mada sam i sama znala srat da mi je slabo od tih srca i medeka i čokoladica i ruža, kad malo bolje razmislim i sama bi rado da dobijem plišano srce, makar malo, a sram me priznat

- Ašow
A istina je ovo.Jane Doe wrote:slažem se s tobom.Scarface wrote:Valentinovo je lipa izlika za posebne nježnosti u vezi (jer ono, čistom sugestijom taj dan nije ka i svaki drugi). Jebeš hatere. Oni ionako seru protiv svake pizdarije, ne samo Valentinova. A neki samo žele ispast kul, al nekako nisu.
mada sam i sama znala srat da mi je slabo od tih srca i medeka i čokoladica i ruža, kad malo bolje razmislim i sama bi rado da dobijem plišano srce, makar malo, a sram me priznat![]()
![]()
Mislim, nije da hejt bacam nego onak nikad to valentinovo nisam shvaćao kao neki poseban dan.
- Sammy
za mene dan ko svaki drugi, ionak me niko ne voli bilo valentinovo il ne

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Ma na valentinovo sto% nećeš čuti "boli me glava", tako da ga ja podržava i uvijek gledam kako kupiti neke noćne krpice koje će se njoj svidjet, a bome i meni. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series