Last Post Wins !!!11one
- Josef K
Re: Last Post Wins !!!11one
A jednu godinu ču izdržat 
- elrania
ufff... a koji su to smjerovi?
- Josef K
Psihologija.
Kroatistika, pov umjetnosti, sociologija, filozofija, informacijske znanosti.
Ovi u drugom redu su svi dvopredmetni
- elrania
sve ove roze možeš i ko jednopredmetne studirati.Zadro wrote:Psihologija.
vidim da niš od pedagogije, drago mi je
osobno bih otpisala i kro, fil i inf.
- Josef K
Ma znam al nekak mi se čini da bi bilo lakše ak uzmem dvopredmetne.
I više ih primaju
I više ih primaju
- elrania
jp bi u pravilu trebala biti lakša opcija.
btw, na inf. imaš matematiku ko kolegij
na soc statistiku.
na soc statistiku.
Last edited by elrania on 28 Jan 2011, 22:08, edited 1 time in total.
- Decadentor
elrania wrote:to na negativne ti ide na T/N zadatke pa bolje onda ostavljati prazno, ak nisi siguran. (osobno ne volim nikako takav tip ispita; veselija sam s 15 esejskih pitanja).Decadentor wrote:A mislio sam na to ako zamjenim 2 pojma (sto mi se zna dogadjat) necu imat 2 nego 4 pogreske ili kako vec ide...samo sto malo kompliciram
btw ja se na forumu otvarm samo kad sam u kombinaciji pijan-depresivan hah
na anglistici mi je pak išlo na cijele prijevode pa su bili genijalni rezultati testova gdje ti jedan zadatak nosi npr 3 ili 10 bodova (tj toliko u minusu, ak ih ne diraš), a ljudi koji se usude i zajebu imaju -10 ili -30

- Josef K
No krasnoelrania wrote:jp bi u pravilu trebala biti lakša opcija.
na soc statistiku.
Sad više ništa neznam
- Decadentor
- metallicat
kad to dobivam besplatno, onda mi svejedno kad ćeš poslat, samo da dobijemjohn_constantine wrote:ma free...
Samo trebam nabaviti kuverte s folijom da to pošaljem. E sorry zbog onog obećanja. Htio sam poslati sve VHS - ove, ali starci su bili protiv (a i oni su sve to kupili tijekom Jugoslavije), pa zato nisam mogao poslati. Ma imam još nekoliko njih, ali vidjeti ću. Ma lakše bi bilo osobno predati i mirna kuća, a ovako... ako imaš strpljenja dok nađem način da pošaljem tih par u komadu ili će biti u dvije kuverte.Javim ti.

- John_Ryder
večer svima !
hm...mene faks nikad nije zanimao,nije mi se dalo učit,bla bla,tako da sam odmah išao šljakat,ne kužim ljude koji idu na faks zato jer im je to netko(mama,tata,suseda štefica) zatupila u glavu,jer ako ga ne završe neće imat para,bit će siromašni,itd. e i onda su ti ljudi po takvim stresovima te 4 godine ili koliko im traje obrazovanje,muče se ko isus na križu,ajd završe taj faks i onda budu koju godinu na burzi jer posla nema,i onda opet taj stres,meni je glupo tako živjeti,oke mi je ako netko studiras ono što voli i što ga zanima,tipa psihologija,neki jezik....Filmofil svaka čast ako si to odlučio,imaš podršku,i ful mi je drago da netko ima muda i da odjebe sve i živi i radi ono što voli,želi,jer iskreno sere mi se kad netko izgovori ovu rečenicu: sutra imam "kolokvij." U takvim trenucima poželim imat motorku
hm...mene faks nikad nije zanimao,nije mi se dalo učit,bla bla,tako da sam odmah išao šljakat,ne kužim ljude koji idu na faks zato jer im je to netko(mama,tata,suseda štefica) zatupila u glavu,jer ako ga ne završe neće imat para,bit će siromašni,itd. e i onda su ti ljudi po takvim stresovima te 4 godine ili koliko im traje obrazovanje,muče se ko isus na križu,ajd završe taj faks i onda budu koju godinu na burzi jer posla nema,i onda opet taj stres,meni je glupo tako živjeti,oke mi je ako netko studiras ono što voli i što ga zanima,tipa psihologija,neki jezik....Filmofil svaka čast ako si to odlučio,imaš podršku,i ful mi je drago da netko ima muda i da odjebe sve i živi i radi ono što voli,želi,jer iskreno sere mi se kad netko izgovori ovu rečenicu: sutra imam "kolokvij." U takvim trenucima poželim imat motorku
"Im gonna touch you now." 
- metallicat
- John_Ryder
zna netko kako na windows sedmici stavit da mi svugdje prikaže large icons (u svakom folderu),a ne da moram posebno u svakom namještavat
"Im gonna touch you now." 
- metallicat
- Bub
Lako tako kad se ima 24'' monitor.John_Ryder wrote:zna netko kako na windows sedmici stavit da mi svugdje prikaže large icons (u svakom folderu),a ne da moram posebno u svakom namještavat
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series