Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Ašow

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Ašow » 28 Jan 2011, 02:10

Ma jebo im ja mater. Meni je bilo dovoljno jednom ici u boogaloo na njih.
Nile je za slusati doma, uzivo ne. Pogotovo ne kod nas.
i rado ih i slusam i sviram, ali... dalje ne.
Još uvijek imam zapakovanu ityphallic ploču doma :lol:
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Jan 2011, 05:30

Asfodel wrote:Cat i ja čestitam! :partyman:

@filmofil - još jednom sretno i nemoj toliko kritizirat prosječne ljude, kotačiće ...ti kotačići pokreću svijet. :)
ustvari je zo zakon ocuvanja kutnog momenta :lol: :lol: :facepalm: ajd necu vise :oops: :lol: :lol:
Image

Sammy

Post by Sammy » 28 Jan 2011, 09:06

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Jan 2011, 10:44

@cat, buduća šefica McDonaldsa :partyman:
Image

Bub

Post by Bub » 28 Jan 2011, 11:50

filmofil wrote:@bub
zbog ljudi poput tebe, tj takvih 'propovijedi' sam i upisao faks
Nisu to propovjedi to je realnost, nije mi bila namjera ti popovat, nego dočarati da nije sve jednostano kako ti se čini i da ćeš tek ako ti sve propadne biti još gore, ali ako si ti voljan preuzeti taj rizik, svakako napravi što želiš, ti znaš što je najbolje za tebe.

Malo me vrijeđaju neke ove tvoje izjave, ali okay zanemarit ću ih. Napisao sam da sam zadovoljan, ali ne još u potpunosti, ali ću biti jer dosta stvari si ostvarim kad ih želim, uporan sam i ambiciozan, ali sam jako sretan jer sam nedaj bože mogao biti kriminalac, doper ili šta ti ja znam. Obitelj mi se brzo raspala, otac je alkoholičar s PTSP-om i sa 16 god sam morao imati prvi iznajmljen stan, da ti ne pričam kako sam se snalazio da ga plaćam, imao sam cimera. Uspio sam završit školu, ali nažalost faks nisam jer sam morao odmah ići raditi, u protivnom tko zna kako bi završilo. Nije me sramota toga, jer ja to nisam birao i želio.

Jasno mi je da znaš kako neke stvari stoje ako nisi imućan, ali opet moraš osjetiti dosta toga na svojoj koži, jer još nemaš iskustva s takvim stvarima i gledaš stvari drugačijim očima. Ja komotno mogu raditi kao freelancer i zarađivati više nego sada i biti sam svoj šef i raditi kad mi zatreba, ali opet drugčije je kad imaš neke druge pogodnosti kad radiš u nekoj tvrtci. Radim u jako dobrim uvijetima i dosta toga si mogu sam namještat tako da nisam baš strikni radnik na nekoj pisti koja se vrti u krug, karikiram.

Faks je uvijek poželjan, ali ne mora biti glavni faktor, jer znam dosta ljudi koji su odustali od faksa i rade druge poslove kojima su se posvetili, jer od faksa ništa ne bi imali, pogotovo u našoj jadnoj državi di sve ide nekim lijevim redosljedom.

Svakako ti želim sreću i naravno da ću pogledati svaki tvoj budući film, pamet u glavu i nemoj brzati, razmisli više puta prije nego odlučiš, jer kad jednom napraviš tako veliki potez, teže će ti biti kasnije, pogotovo danas sutra kad budeš imao obitelj, djecu...

Bub

Post by Bub » 28 Jan 2011, 12:26

Hmmm....sad kad ovo ponovo čitam, možda sam se malo i previše otvorio. :?

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jan 2011, 13:02

Asfodel wrote:Cat i ja čestitam! :partyman:

@filmofil - još jednom sretno i nemoj toliko kritizirat prosječne ljude, kotačiće ...ti kotačići pokreću svijet. :)
i ja to kažem.
ja sam "kotačić" i to me ne sprijećava da normalno živim. istina je da si nemogu priuštiti neke stvari ali me boli briga pošto nisam megaloman i tip kojem je novac sve u životu. ima dosta sitnica u životu koje me čine sretnim. ^^ hvala bogu, imam siguran posao, radim u obiteljskoj firmi. nekada se doslovno pretrgam od posla, a nekada ćešem jaja cijeli dan, tako da se neću i ne smijem buniti.

filmofil - lijepo je imati neke svoje snove i planove. i ja ih recimo imam, ali sam ioanko viječni dreamer i prelijen/zvrkast da ih realiziram, pa ide ovako kako ide... :lol:
a što se tiče studiranja, ne kažem da je loše imati završeni fakultet, ali đabe ti sve kad u današnje doba liječnici, odvjetnici i sl. ekipa metu ulice i rade na građevini kako bi zadovoljili osnovne životne potrebe...
u našoj jadnoj državi nema perspektive, a ni "zasluženog" posla u visokim strukama, na žalost.

Bub

Post by Bub » 28 Jan 2011, 14:23

Wendigo wrote:a što se tiče studiranja, ne kažem da je loše imati završeni fakultet, ali đabe ti sve kad u današnje doba liječnici, odvjetnici i sl. ekipa metu ulice i rade na građevini kako bi zadovoljili osnovne životne potrebe...
u našoj jadnoj državi nema perspektive, a ni "zasluženog" posla u visokim strukama, na žalost.
Slažem se s ovim u potpunosti, pogotovo s boldanim, na našu žalost, ali je tako.

metallicat

Post by metallicat » 28 Jan 2011, 14:28

Jane Doe wrote:@cat, buduća šefica McDonaldsa :partyman:
haha :lol: , i asf hvala.
Decadentor wrote:@cat neznam tocno, ali vjerovatno bi ti se vise isplatilo nac nekog frenda ili sama otic po to, jer ces u suprotnom morat platit i gorivo i prijevoz..
ali nemam nikog ko ima kombi ili nešto veće :?
Image

filmofil

Post by filmofil » 28 Jan 2011, 14:54

da, oprostite što sam preburno reagirao i možda vas uvrijedio, nije mi to bio cilj, samo mi je dosta ljudi mi pokušavaju objasnit sve ko da sam klinac od 5god koji želi biti astronaut...smatram da postoje različiti životni putevi i ne znam zašto si puno ljudi zakuca u glavu da je faks JEDINI put i da si bez faksa ništa...faks je samo konvencionalan put, ali ne i garancija sreće i dobrog života

smatram da sam se rodio s tom vještinom da mogu ljudima kroz kameru i pisanje prikazat jako snažne emocije i tome ću definitivno posvetiti cijeli život...želim da jednog dana kad pogledate nešto moje (daj bože) osjetite emociju koju sam želio dočarati, želim da se plačete, smijete i što je najvažnije, uživate u tom iskustvu

na kraju možda i ne uspijem, možda se stvarno dogodi worst case scenario, ali eto, ako sam išta naučio u životu onda je to da treba biti uporan i nikad ne odustajati čak i kad sve lađe potonu...talent imam, energiju imam, ljude imam i smatram da će cijela ta kvaliteta na kraju isplivati van jer imam onaj osjećaj da mogu promjeniti svijet (dovoljno je da promjenim jednog čovjeka svojim radom i smatrat ću to uspjehom)
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 16:00

metallicat wrote:
john_constantine wrote:metallicat jedina na forumu skuplja original VHS - ove?
da :mrgreen: šta daš :zubifale: ?
@ghost - vjerovatno je mislila da su ona i sis ispratile svoje dečke na koncert.
child play 2 i ghoulies. Hoćeš? :kokicarenje:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 16:04

Bub wrote:Hmmm....sad kad ovo ponovo čitam, možda sam se malo i previše otvorio. :?
mah, to je moj najveći problem u životu koji bi morao kontrolirati. Ali dobro napisano. Mislim, kužim filmophila i neka mu je za srećom, ali kao i tebe, pomalo mi smeta ta kritika "realnih" ljudi... :partyman:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 16:06

filmofil wrote:da, oprostite što sam preburno reagirao i možda vas uvrijedio, nije mi to bio cilj, samo mi je dosta ljudi mi pokušavaju objasnit sve ko da sam klinac od 5god koji želi biti astronaut...smatram da postoje različiti životni putevi i ne znam zašto si puno ljudi zakuca u glavu da je faks JEDINI put i da si bez faksa ništa...faks je samo konvencionalan put, ali ne i garancija sreće i dobrog života

smatram da sam se rodio s tom vještinom da mogu ljudima kroz kameru i pisanje prikazat jako snažne emocije i tome ću definitivno posvetiti cijeli život...želim da jednog dana kad pogledate nešto moje (daj bože) osjetite emociju koju sam želio dočarati, želim da se plačete, smijete i što je najvažnije, uživate u tom iskustvu

na kraju možda i ne uspijem, možda se stvarno dogodi worst case scenario, ali eto, ako sam išta naučio u životu onda je to da treba biti uporan i nikad ne odustajati čak i kad sve lađe potonu...talent imam, energiju imam, ljude imam i smatram da će cijela ta kvaliteta na kraju isplivati van jer imam onaj osjećaj da mogu promjeniti svijet (dovoljno je da promjenim jednog čovjeka svojim radom i smatrat ću to uspjehom)
Dečko, na to ćeš se morati naviknuti, jbg. Ja imam 26 godina i na poslu se odnose prema meni kao klincu koliko god me to nerviralo...

Ali samo naprijed. Ili putovanje po svijetu ili snimanje dokumentarca, nema veze, bitno da misliš i smatraš da si ostvario svoje želje i to. Meni je već s nagluhošću dosta toga ograničeno. Pokušam volonterstvo, odbiju me radi nagluhosti (kao kažu, nisam pogodna osoba i slične pizdarije). Mislim biti trgovac, ne može, jer ono ljudi nemaju tolerancije, strpljenja i što sve... A i ostalo diskriminacija. :kokicarenje: Ne želim niti pitati da li uopće mogu ići na tečaj kung fua ili nekih borilačkih vještina što me dugo fasciniralo...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 28 Jan 2011, 16:52

pa nemoj odustajat zbog drugih nego radi na sebi i budi uporan, ja smatram da granice ne postoje
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 17:30

filmofil wrote:pa nemoj odustajat zbog drugih nego radi na sebi i budi uporan, ja smatram da granice ne postoje
ma odustanem od volonterstva, ali zato nađem nešto drugo... npr. davanje krvi. Ako ne mogu taj posao, onda ću raditi neki drugi posao. A ovi, ma tko ih jebe, ne znaju što su propustili. :finga:

I dobro kažeš da granice ne postoje, samo te prepreke stvaraju drugi, he. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Locked