Nile je za slusati doma, uzivo ne. Pogotovo ne kod nas.
i rado ih i slusam i sviram, ali... dalje ne.
Još uvijek imam zapakovanu ityphallic ploču doma
ustvari je zo zakon ocuvanja kutnog momentaAsfodel wrote:Cat i ja čestitam!![]()
@filmofil - još jednom sretno i nemoj toliko kritizirat prosječne ljude, kotačiće ...ti kotačići pokreću svijet.

Nisu to propovjedi to je realnost, nije mi bila namjera ti popovat, nego dočarati da nije sve jednostano kako ti se čini i da ćeš tek ako ti sve propadne biti još gore, ali ako si ti voljan preuzeti taj rizik, svakako napravi što želiš, ti znaš što je najbolje za tebe.filmofil wrote:@bub
zbog ljudi poput tebe, tj takvih 'propovijedi' sam i upisao faks
i ja to kažem.Asfodel wrote:Cat i ja čestitam!![]()
@filmofil - još jednom sretno i nemoj toliko kritizirat prosječne ljude, kotačiće ...ti kotačići pokreću svijet.
Slažem se s ovim u potpunosti, pogotovo s boldanim, na našu žalost, ali je tako.Wendigo wrote:a što se tiče studiranja, ne kažem da je loše imati završeni fakultet, ali đabe ti sve kad u današnje doba liječnici, odvjetnici i sl. ekipa metu ulice i rade na građevini kako bi zadovoljili osnovne životne potrebe...
u našoj jadnoj državi nema perspektive, a ni "zasluženog" posla u visokim strukama, na žalost.
hahaJane Doe wrote:@cat, buduća šefica McDonaldsa
ali nemam nikog ko ima kombi ili nešto većeDecadentor wrote:@cat neznam tocno, ali vjerovatno bi ti se vise isplatilo nac nekog frenda ili sama otic po to, jer ces u suprotnom morat platit i gorivo i prijevoz..

child play 2 i ghoulies. Hoćeš?metallicat wrote:dajohn_constantine wrote:metallicat jedina na forumu skuplja original VHS - ove?šta daš
?
@ghost - vjerovatno je mislila da su ona i sis ispratile svoje dečke na koncert.
mah, to je moj najveći problem u životu koji bi morao kontrolirati. Ali dobro napisano. Mislim, kužim filmophila i neka mu je za srećom, ali kao i tebe, pomalo mi smeta ta kritika "realnih" ljudi...Bub wrote:Hmmm....sad kad ovo ponovo čitam, možda sam se malo i previše otvorio.
Dečko, na to ćeš se morati naviknuti, jbg. Ja imam 26 godina i na poslu se odnose prema meni kao klincu koliko god me to nerviralo...filmofil wrote:da, oprostite što sam preburno reagirao i možda vas uvrijedio, nije mi to bio cilj, samo mi je dosta ljudi mi pokušavaju objasnit sve ko da sam klinac od 5god koji želi biti astronaut...smatram da postoje različiti životni putevi i ne znam zašto si puno ljudi zakuca u glavu da je faks JEDINI put i da si bez faksa ništa...faks je samo konvencionalan put, ali ne i garancija sreće i dobrog života
smatram da sam se rodio s tom vještinom da mogu ljudima kroz kameru i pisanje prikazat jako snažne emocije i tome ću definitivno posvetiti cijeli život...želim da jednog dana kad pogledate nešto moje (daj bože) osjetite emociju koju sam želio dočarati, želim da se plačete, smijete i što je najvažnije, uživate u tom iskustvu
na kraju možda i ne uspijem, možda se stvarno dogodi worst case scenario, ali eto, ako sam išta naučio u životu onda je to da treba biti uporan i nikad ne odustajati čak i kad sve lađe potonu...talent imam, energiju imam, ljude imam i smatram da će cijela ta kvaliteta na kraju isplivati van jer imam onaj osjećaj da mogu promjeniti svijet (dovoljno je da promjenim jednog čovjeka svojim radom i smatrat ću to uspjehom)
ma odustanem od volonterstva, ali zato nađem nešto drugo... npr. davanje krvi. Ako ne mogu taj posao, onda ću raditi neki drugi posao. A ovi, ma tko ih jebe, ne znaju što su propustili.filmofil wrote:pa nemoj odustajat zbog drugih nego radi na sebi i budi uporan, ja smatram da granice ne postoje