Last Post Wins !!!11one
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
Mjesec snuff-a, mjesec thrasha ili mjesec aliena ili mjesec Giallo filmova

- Asfodel
Dobra idejaBub wrote:Bilo je dobro kad je šef objavio mjesec vampira, pa su svi gledali filmove o vampirima i diskutirali o istim, nažalost ja nisam, ali eto neka se opet proglasi neki mjesec nekog pod žanra u hororu npr. slashera, zombija ili štogod već, pa će se diskutirati više o tome i gledat takvi filmovi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Da i taman je prvi mjesec pa do kraja godine imamo 12 "žanrova" 
- Ašow
Ma da je i 6 žanrova pa nek traju po 2 mjeseca, bilo bi cool.
- john_constantine
onda izbjegavam... mrzim sikronizirane. A zar nije dragon ball z na novoj tv bio s titlovima? Gledao sam dosta epizoda s lošom kvalitetom slike jer nisam imao "kontakt".maddjuro wrote:pošto ce biti prikazivan na tv.u sinkroniziran ce bitjohn_constantine wrote:da li će taj dragon ball z biti samo sikroniziran ili će podržavati originalni audio i titlove?
Michel puši karu.
- Decadentor
- john_constantine
ma to je baš ono o čemu razmišljam zadnjih dana. Već sam se zajebao - htio sam početkom ovog mjeseca otvoriti mjesec slashera, ali nova godina, godišnji i vrijeme koje sam iskoristio za filmove...Wendigo wrote:stvarno bi mogli malo oživiti forum, a da se za promjenu fokusiramo na horrore, tj. generalno na filmove, serije, bla bla...
jel ima tko što pametno za reći o svom omiljenom 80´s horroru? argento, fulci, bava...?
naravno, u odgovarjućim topicima.
Ali ne treba samo biti mjesec - razmišljao sam više o tome kako potaknuti druge na gledanje Argentovnih filmova i slično. I sam već želim gledati određene filmove kao Akira Kurosawa ili Petro Almodavar.
Ili bar neki topic u kojem se traži odgledani film koji sadržava potrebne elemente - visoki bodycount, western tematika, nož u oko ili gole sise.
Ma ideja ima, samo je više problem zainteresirati druge za to...
Michel puši karu.
- callac
Možda dogovorno odgledati neki film i recenzirati ga svako pojedinačno u temi! Napravit prvo glasanje u roku jednog dana, idući dan se gleda taj film i dva dana o njemu piše ili tako nešto slično... uglavnom da isto gledamo, imali bi i nekih rasprava
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
mislim da je tako najbolje, 1 film u tj dana tako da i ako ti se nesvidja stignes se natjerat i pogledat na silu, a mislim da si svi mogu odvojit bar toliko vremenacallac wrote:Možda dogovorno odgledati neki film i recenzirati ga svako pojedinačno u temi! Napravit prvo glasanje u roku jednog dana, idući dan se gleda taj film i dva dana o njemu piše ili tako nešto slično... uglavnom da isto gledamo, imali bi i nekih rasprava

- elrania
ak je moguće, nek 3. mjesec bude mjesec slashera, jer imam veliku volju utopit se u filmovima nakon ispita i posebno u ovom žanru.
rado bih sudjelovala što više pa ako drugima odgovara, super!
i za to sam da se pokrene dingov prijedlog redatelja/žanrova.
i još ko ponavljanje molbe od horrorhra... ako se neki film pogledao ili serija ili kaj god, nek se otvori topic od strane osobe koja ga je gledala. zbilja nije nikakav problem odvojiti 5-10 min vremena za to, a ne čekat da netko drugi to napravi - možda.
osobno se trudim za svaki sama to napraviti, jedino što nisam dugo nešto gledala pa zabušavam.
ako se prati ovo, vjerojatnije je poticanje zanimanja kod drugih i poticanje drugih na sličnu aktivnost i eto porasta u filmskom dijelu forumarenja.
rado bih sudjelovala što više pa ako drugima odgovara, super!
i za to sam da se pokrene dingov prijedlog redatelja/žanrova.
i još ko ponavljanje molbe od horrorhra... ako se neki film pogledao ili serija ili kaj god, nek se otvori topic od strane osobe koja ga je gledala. zbilja nije nikakav problem odvojiti 5-10 min vremena za to, a ne čekat da netko drugi to napravi - možda.
osobno se trudim za svaki sama to napraviti, jedino što nisam dugo nešto gledala pa zabušavam.
ako se prati ovo, vjerojatnije je poticanje zanimanja kod drugih i poticanje drugih na sličnu aktivnost i eto porasta u filmskom dijelu forumarenja.
- john_constantine
to smo već imali i propalo je.callac wrote:Možda dogovorno odgledati neki film i recenzirati ga svako pojedinačno u temi! Napravit prvo glasanje u roku jednog dana, idući dan se gleda taj film i dva dana o njemu piše ili tako nešto slično... uglavnom da isto gledamo, imali bi i nekih rasprava
A mislim baš nešto... Već sam spomenuo da sam frendici napravio kompilaciju filmova od raznih žanrova, raznih država od Koreje do Švedske, od horora do kung fu filmova, od trash do umjetnosti, od Troma do Giallo i slično... Mogao bi tako otvoriti topic u kojem ćete imati tjedan dana da pogledate određeni film iz određene tematike. Pink viollence, Giallo, Troma, Argento i takvo što. Umjesto da bude baš određeni "glasovani" film, neka bude više mogućnosti. Ako je tema tjedna kung fu, onda će netko pogledati Drunken master, a netko Cripple master, a netko Five venom.
Bolje tematika tjedna, nego glasovani film jer se ostavlja više prostora i svatko će odabrati svoj film koji mu odgovara iz te tematike.
Michel puši karu.
- john_constantine
Offtopic -
Nešto danas mislim... Zajebancija tijekom razgovora od ženske osobe, ali komentar "kako dečko može pustiti svoju curu da se šeta po gradu s nekim u nekoj drugoj županiji?". Ja samo odgovorim na to "ma kvragu, nismo više u 20 - stoljeću. Danas svaka žena može slobodno imati ljubavnika". I namignem joj.
Ali mislim tu rečenicu - zato sam i zajebavao druge koji su oženjeni da li puštaju svoje žene van.
Ali mislim, zbilja, zašto bi dečko branio ili naređivao s kime će se šetati ili družiti? I slično...
Nešto danas mislim... Zajebancija tijekom razgovora od ženske osobe, ali komentar "kako dečko može pustiti svoju curu da se šeta po gradu s nekim u nekoj drugoj županiji?". Ja samo odgovorim na to "ma kvragu, nismo više u 20 - stoljeću. Danas svaka žena može slobodno imati ljubavnika". I namignem joj.
Ali mislim tu rečenicu - zato sam i zajebavao druge koji su oženjeni da li puštaju svoje žene van.
Michel puši karu.
- Decadentor
Zato sto je ljubomoran, posesivan ili zaostaojohn_constantine wrote:Offtopic -![]()
Nešto danas mislim... Zajebancija tijekom razgovora od ženske osobe, ali komentar "kako dečko može pustiti svoju curu da se šeta po gradu s nekim u nekoj drugoj županiji?". Ja samo odgovorim na to "ma kvragu, nismo više u 20 - stoljeću. Danas svaka žena može slobodno imati ljubavnika". I namignem joj.![]()
Ali mislim tu rečenicu - zato sam i zajebavao druge koji su oženjeni da li puštaju svoje žene van.Ali mislim, zbilja, zašto bi dečko branio ili naređivao s kime će se šetati ili družiti? I slično...

- john_constantine
ma to da... Ali djeluje baš kao da je to posve "normalno" ponašanje, naročito kada to ženska osoba kaže, makar u zajebanciji.Decadentor wrote:Zato sto je ljubomoran, posesivan ili zaostaojohn_constantine wrote:Offtopic -![]()
Nešto danas mislim... Zajebancija tijekom razgovora od ženske osobe, ali komentar "kako dečko može pustiti svoju curu da se šeta po gradu s nekim u nekoj drugoj županiji?". Ja samo odgovorim na to "ma kvragu, nismo više u 20 - stoljeću. Danas svaka žena može slobodno imati ljubavnika". I namignem joj.![]()
Ali mislim tu rečenicu - zato sam i zajebavao druge koji su oženjeni da li puštaju svoje žene van.Ali mislim, zbilja, zašto bi dečko branio ili naređivao s kime će se šetati ili družiti? I slično...
Michel puši karu.
- Ašow