Al polako, jos je ovaj teoretski ostao (a i najtezi je)
ak taj rijesim, ovo ostalo bi trebalo biti mačji kašalj.
same here, samo se moje odnosi sam na ovaj semestar. divni su mi ti predmeti koji zbog bolonje postaju jednosemestralni s jednakom količinom literature. postoji razlog zašto ne studiram pravo i nije mi nikako mio konačni broj stranica.Ašow wrote:A ono, recimo da su dva teža, premda su svi zajebani.
Al polako, jos je ovaj teoretski ostao (a i najtezi je)
ak taj rijesim, ovo ostalo bi trebalo biti mačji kašalj.
woah, jedan od rijetkih starih koji se upušta u državnu. bit ćeš striček ašowAšow wrote: ja ne bi mogao na pravo ici također, ali mi je zelja ove godine upasti jos na ekonomiju.
Moram sad ovaj mjesec poslati papire i sve za drzavnu maturu.
elrania wrote:woah, jedan od rijetkih starih koji se upušta u državnu. bit ćeš striček ašowAšow wrote: ja ne bi mogao na pravo ici također, ali mi je zelja ove godine upasti jos na ekonomiju.
Moram sad ovaj mjesec poslati papire i sve za drzavnu maturu.
u zadru il bi na sjever?Scarface wrote:
Grimmjow se upušta u istu stvar, al on cilja, vidi vraga, na psihologiju.
elrania wrote:u zadru il bi na sjever?Scarface wrote:
Grimmjow se upušta u istu stvar, al on cilja, vidi vraga, na psihologiju.
lol, baš sam danas o ovome pričalajohn_constantine wrote:e može li mi nešto razjasniti? Mislim, frendica mi studira psihologiju u Trstu. A kaže da želi biti nešto s lijekovima, mislim, određivala bi lijekove ili takvo nešto. A nema vremena pričati mi o tome dok ne završe ispiti, pa ako zna nešto više o tome... To nešto za farmaceute ili?