Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
Re: Last Post Wins !!!11one
Isplati li se pogledati "Halloween III: Season of the Witch",onako,za ubiti vrijeme?Jel˙stvarno tako los?Kao klinac sam ga poceo gledati ali ugasio nakon 20 min posto sam skuzio da nema veze s MM...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Sammy
gledao ga nedavno, ako nemas nist drugo za gledat, onda se isplati..meni bio los..GreenHornet wrote:Isplati li se pogledati "Halloween III: Season of the Witch",onako,za ubiti vrijeme?Jel˙stvarno tako los?Kao klinac sam ga poceo gledati ali ugasio nakon 20 min posto sam skuzio da nema veze s MM...
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
baš sam si razmišljal dal da to skinem il ne.metallicat wrote:black swanboyko wrote:HELP!
treba mi neki noviji filmček kojeg se isplati pogledat, a da nije hororac..
bilo kaj,komedija,drama...![]()
bum stavil skidat pa da vidimo
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
http://movieworldhr.wordpress.com/2010/ ... the-witch/GreenHornet wrote:Isplati li se pogledati "Halloween III: Season of the Witch",onako,za ubiti vrijeme?Jel˙stvarno tako los?Kao klinac sam ga poceo gledati ali ugasio nakon 20 min posto sam skuzio da nema veze s MM...
glupi film, ali gledljiv.
Michel puši karu.
- john_constantine
E koji je dobar lijek za suhi kašalj? U ovoj ljekarni imaju samo šumeće tablete (njih 10) za 30 kn i spizdiš ih već za 4 dana, a nisu baš nešto djelovale... I sirup, ali od istog proizvođača. Već tri tjedna kašljem i nije baš bolje...
Michel puši karu.
- Ašow
Meni su septolete pomogle.john_constantine wrote:E koji je dobar lijek za suhi kašalj? U ovoj ljekarni imaju samo šumeće tablete (njih 10) za 30 kn i spizdiš ih već za 4 dana, a nisu baš nešto djelovale... I sirup, ali od istog proizvođača. Već tri tjedna kašljem i nije baš bolje...
A i onaj biljni lijek ti je dobar muco što su ga reklamirali... aargh, na vrhu mi je jezika...
i ovo naravno

pa si izaberi
- callac
- john_constantine
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
je, strašno... Jezovito je i zamisliti da se nađeš u takvoj situaciji. Ali hvala Bogu, danas su takve situacije sigurno užasno rijetke, s obzirom na napredak u medicini.
Michel puši karu.
- metallicat
ja svašta probala i meni apsolutno niš. kad počnem, kašljem bar 2 mj..john_constantine wrote:E koji je dobar lijek za suhi kašalj? U ovoj ljekarni imaju samo šumeće tablete (njih 10) za 30 kn i spizdiš ih već za 4 dana, a nisu baš nešto djelovale... I sirup, ali od istog proizvođača. Već tri tjedna kašljem i nije baš bolje...
večer, opet ja mrtva umorna

- elrania
meni je propolis bio od koristi. i za suhi kašalj i žarenje u grlu itd.
- metallicat
propolis ja često pijem ovako, svaki dan..al eto za kašalj, kad me uhvati, nema mi spasa.

- metallicat
zaboravila sam malo pisat o onim pticama i ribama. meni je to prestrašno da tolike životinje umru zbog jebenog vatrometa. za ribe se nezna uzrok, al ptice da. 5000 je jako puno, meni je to prežalosno

- Scarface
Najmoćniji stihovi ikad:
Freedom is an illusion
I build my fences high
If there was something out there
I've learned not to expect
There's a hundred million reasons
Not to care
Dark Tranquillity- Misery's Crown
Freedom is an illusion
I build my fences high
If there was something out there
I've learned not to expect
There's a hundred million reasons
Not to care
Dark Tranquillity- Misery's Crown
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.