Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Očekivao sam nešto prljavo od tebe, volim kad si prljava.Asfodel wrote:Možda si ipak preumoran, jer vidim da ovo nema veze s onim mojim napisanim, al dobro..
Je da kad sam premoren, znam baljezgat. Šalu na stranu, mislio sam samo reći da te za takove situacije ne treba biti nelagodno kakva sranja imaš, a pogotovo što drugi ljudi misle, za njih te treba bolit ženska stvar, pogotovo ljudi koji te gledaju drugim, bolje rečeno krivim očima (ovaj drugi dio je samo moj dodatak, koji je usko vezan uz ono što si ti napisala).
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
Zvučiš ka Jehovin svjedok.filmofil wrote:metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- maddjuro
jeftinije ti je kupit onu gotovu smjesu i napravitmetallicat wrote:tražim sad recept za muffine, to će pomoć.
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
već sam probala, dođe 18 kn, a za ovaj sad recept će me koštat samo 5kn jer mi treba samo malo čokolade. a i ajmo reć da će ovako bit domaći.

- metallicat
ajme snijeg pada, prvi put u rijeci ove god. tj bar tu u mom naselju.
joj, već vidim led sutra..
joj, već vidim led sutra..

- maddjuro
nažalost to da ga se pretuče bi mogo biti još i najgore, jer bi onda on mogao isto napraviti tebi i tvojj obitelji, pošto je svjet pun budala. Problem s takvim ljudima je da ako ih i ignoriraš oni ce e svejedno zaj*****t. Možda i je najbolje da s šefom porazgovaraš. Bojim se i pitat u kojoj ti to firmi radišjohn_constantine wrote:da. ma na stranu to što sam i pacifist, više me brine da se ne bi uvukao u probleme. Jer, jbg, on će znati tko ga je premlatio i muči me da li će stati na tome? Da će se smiriti i slično. Ili će biti gore, policija i slično, ili odmazda. Ma to ću učiniti u krajnjem činu. I onda poslije dati otkaz.John_Ryder wrote:ma cons zajebi,lijepo ga pretuci ili tu vezu sredi da ga drugi premlate,jer nema smisla da budeš u strahu,takvima treba direkt načiniti štetu da začepe,on će bit do kraja života takav jer očito ima problema a ti ćeš bezveze trpit prijetnje
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Ma na kraju je ispalo da je jednostavno "psihički bolesnik", odnosno, patološka ljubomora i slično. A i taj dan je bio pripit na poslu. Mislio sam da me skužio ili frend mu ispričao, ali na kraju je to imao u "glavi". Ma najviše me iznenadilo kako me ekipa na poslu podržala (niti njima nije bilo svejedno što mi je tako prijetio), tako da je on jednostavno "manjina". Ali naravno, to uzimam ozbiljno i nije to nešto što bi mogao tolerirati. Ali ne treba se previše opterećivati time. Samo, ako se ponovi, znam kome se mogu obratiti u vezi toga.
maddjuro - je, baš to. Nasilje samo stvara novo nasilje.
maddjuro - je, baš to. Nasilje samo stvara novo nasilje.
Michel puši karu.
- metallicat
joj, ne vozi mi bus već sat i pol, i uopće ne ide ni blizu mene. tako da nemogu na posao. da sam stalni radnik to bi mi i pasalo, ali ovako užas. još sutra radim od 09.30 i ko zna dal ću moć ić..ah

- metallicat
- Asfodel
Bub wrote:Očekivao sam nešto prljavo od tebe, volim kad si prljava.Asfodel wrote:Možda si ipak preumoran, jer vidim da ovo nema veze s onim mojim napisanim, al dobro..![]()
Je da kad sam premoren, znam baljezgat. Šalu na stranu, mislio sam samo reći da te za takove situacije ne treba biti nelagodno kakva sranja imaš, a pogotovo što drugi ljudi misle, za njih te treba bolit ženska stvar, pogotovo ljudi koji te gledaju drugim, bolje rečeno krivim očima (ovaj drugi dio je samo moj dodatak, koji je usko vezan uz ono što si ti napisala).
Bila sam citirana, zato sam se javila, no ne bez veze, nego zato što vidim da ne pričamo o istoj stvari.
Nije ni mene briga što drugi misle, malo sa prestara za to, no nije to tema, ima još strana ono što sam rekla..zato kažem.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
večer. evo me sa sl. puta, sada se na brzinu pakiram i rano ujutro pičim vlakom u ljubljanu. 
pozdrav, i ugodan vikend!
pozdrav, i ugodan vikend!
- metallicat
- metallicat