True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Re: True Blood

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 20:49

callac wrote:Ja uvijek nađem u svakoj seriji nekog ko nikome drugom nije baš nešto, a meni prejeben! Zakon! Inače mi se ne sviđaju takvi muškarci, Sam mi je izuzetak, baš bi ga mazila i pazila... :oops: :tonqe:
:mrgreen: ne kažem radi tog posta, ali baš gledajući tog lika, prepoznajem se u njemu. Samo jedino što nisam tako zgodan kao on, he. :mrgreen: Ali najviše mi se dopao prikaz njegova djetinstva i razlog zašto je tako povučen.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 20:50

Asfodel wrote:Meni je fascinantno kako su mi oni svi zgodni u seriji (dobro, ne svi, samo dvojica :mrgreen: ), a ogavni IRL kad pogledam slike :lol:
Vjerojatno je do vampirske karizme i dobre glume i sl..
A to je ipak HBO - neće si sigurno dozvoliti loše glumce makar u drugoj sezoni ima par bezveznih likova...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 20:51

osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan :lol:

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 20:54

elrania wrote:osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan :lol:
Neko veče sam vidjela "Sam-a" u epizodi Mediuma i bio je identičan izgledom, ali kako Asfodel kaže, vjerojatno je više do samog lika nego do glumca jer nisam slinila kao inače :lol:
A Bill-a sam vidjela u Midsomer Murdes još kad je bio klinjo, toliko sam se smijala i preočajno je izgledao.
Eric je jeben u spotu od one ludače Gage, drugdje nisam naletila na njega...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jun 2010, 20:55

ma jebes mi sve morat cu i ovo pocet pratit da se mogu ubacivat u diskusije :lol: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 20:57

ah, baš sam se sjetio koji mi je lik iritatan... onaj bračni par koji vodi crkvu... njezin muž je dozlaboga iritatan, a njezina ženska je seksi, ali ima tako nekakvu glupu facu. A i Jason mi se pomalo srozao, ali baš me zanima što će napraviti od njega. Već imam par ideja kako radnja napreduje. :mrgreen: 6 epizoda.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:01

john_constantine wrote:ah, baš sam se sjetio koji mi je lik iritatan... onaj bračni par koji vodi crkvu... njezin muž je dozlaboga iritatan, a njezina ženska je seksi, ali ima tako nekakvu glupu facu. A i Jason mi se pomalo srozao, ali baš me zanima što će napraviti od njega. Već imam par ideja kako radnja napreduje. :mrgreen: 6 epizoda.
Koju god ideju imaš, ziher nije točna :mrgreen: Meni je Jason baš u drugoj sezoni taman sjeo kao lik. U prvoj još nisam mogla da se pomirim sa činjenicom da netko može biti toliko šupljoglav kao on, a kad sam to probavila i prihvatila ga kao takvog, jedva čekam scene sa njim šta će sljedeće izvaliti!! :lol:
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jun 2010, 21:02

a ja sam se pak zaljubio u kraljicu. ^^
prejebeno mi žena izgleda.

i meni je jason postao prejeben lik nakon 2. sezone, u prvoj je mi je bio iritantan zbog svoje ekstremne glupavosti koju sam kasnije prihvatio i zavolio ga kao takvog.
uostalom, vidi se po mom sigu... :lol:

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 21:04

meni je bio super u ovoj prvoj epizodi u onoj diskusiji s andyjem. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:05

Wendigo wrote:a ja sam se pak zaljubio u kraljicu. ^^
prejebeno mi žena izgleda.

i meni je jason postao prejeben lik nakon 2. sezone, u prvoj je mi je bio iritantan zbog svoje ekstremne glupavosti koju sam kasnije prihvatio i zavolio ga kao takvog.
uostalom, vidi se po mom sigu... :lol:
je, on baš odlično paše kao humoristični lik s karizmom iako je drugačije prikazan u knjizi...

a ideja se svodi na mogući susret između Jasona i Sookie što bi moglo zakomplicirati situaciju u toj "sekti". :rock:

Koji otkačeni lik ona Maryann. :mrgreen: A tek njezin sluga, lolčina. Eric mi postaje sve više zanimljiv lik. Jessica mi je tako seksi usprkos tim svojim ispadima. Tara mi je bila zanimljiva u prvoj sezoni, ali sada je postala nekako mlaka otkad se "smirila"...
Last edited by john_constantine on 17 Jun 2010, 21:07, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2010, 21:05

callac wrote:
elrania wrote:osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan :lol:
Neko veče sam vidjela "Sam-a" u epizodi Mediuma i bio je identičan izgledom, ali kako Asfodel kaže, vjerojatno je više do samog lika nego do glumca jer nisam slinila kao inače :lol:
A Bill-a sam vidjela u Midsomer Murdes još kad je bio klinjo, toliko sam se smijala i preočajno je izgledao.
Ma totalno. Inače ne bih ni bic na njih naslonila. Billa sam već gledala u nekom random filmu i izgledao je identično, al kad IRL digne onu kosu gore meni odmah nije dobro..kao neki dedek. I Eric isto kad mu gledam normalne slike ima totalno čudnu facu s previše priibliženim očima, al u seriji sam prezaokupljena njegovom vampirskom pojavom pa takve stvari ni ne kužim :lol:

Btw, i meni je kraljica zakon, ono, niska očekivanja kad sam skužila da će ju glumit klinka (a ne neka žena-zmaj a la Maryanne) no na kraju tako dobro glumi i prstaje ulozi da je to strašno 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jun 2010, 21:06

elrania wrote:meni je bio super u ovoj prvoj epizodi u onoj diskusiji s andyjem. :D
njih dvoje su neslužbani "tim" ove serije. :D
jednostavno su prezabavni kad se nađu u istom kadru.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:10

E da, ne čitam prijašnje stranice da si ne spoilam, ali zanima me nešto. Kao u seriji True blood, da vampiri doista postoje u našem svijetu, baš u takvoj situaciji kako je prikazano u seriji, da ste i vi u takvom svijetu, kakvo biste vi imali mišljenje o tim vampirima?

pretpostavljam da bi Callac sigurno bila krvodajka. :mrgreen:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:12

Asfodel wrote:
callac wrote:
Ma totalno. Inače ne bih ni bic na njih naslonila. Billa sam već gledala u nekom random filmu i izgledao je identično, al kad IRL digne onu kosu gore meni odmah nije dobro..kao neki dedek. I Eric isto kad mu gledam normalne slike ima totalno čudnu facu s previše priibliženim očima, al u seriji sam prezaokupljena njegovom vampirskom pojavom pa takve stvari ni ne kužim :lol:

Btw, i meni je kraljica zakon, ono, niska očekivanja kad sam skužila da će ju glumit klinka (a ne neka žena-zmaj a la Maryanne) no na kraju tako dobro glumi i prstaje ulozi da je to strašno 8)
Joj, mene ta klinka što glumi kraljicu iritira, ali zbog RL-a jer nema svoj stil nego je prekopirala Ditu počevši od muškarca pa do obleke i frizure, šminke....malo si je zabrijala, ne, lol!
I vidim da će sranja radit po seriji pa me unaprijed živcira i kao kraljica :twisted:
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:15

john_constantine wrote:E da, ne čitam prijašnje stranice da si ne spoilam, ali zanima me nešto. Kao u seriji True blood, da vampiri doista postoje u našem svijetu, baš u takvoj situaciji kako je prikazano u seriji, da ste i vi u takvom svijetu, kakvo biste vi imali mišljenje o tim vampirima?

pretpostavljam da bi Callac sigurno bila krvodajka. :mrgreen:
Lol, sumnjam, ja bi nekog nagovorila da me pretvori, biti vječno mlad, spavat po danu, imat nadljudske moći....jebate potpisujem debelo!!!
Jedino što bi bio problem jer se shapeshifteri i vampiri kao ne vole...ma, Sam i ja bi premostili i to :D
Image

Uploaded with ImageShack.us
Last edited by callac on 17 Jun 2010, 21:44, edited 1 time in total.
If one of them is dead.

Post Reply