Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Ma garant onaj s umjetnim brkovima što je pjevao o šljivama i kruškama 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
to i ja kontamcallac wrote:sammy je ziher bio sa onim tamburašima na supertalentu..ženska im je očajna, nhf sammy i daj reci koji si ti bio od svih njih?
- metallicat
zaboravila sam izkomentiratelrania wrote:@metallicat: mi smo danas radili big tasty! neš se pričalo da se bude navečer pa sam predložila supervizoru da ga do 6 srede da ga mogu jest prije neg odem domapa smo to žderali u jednom dijelu kuhinje.
užasan mi je. meso gadno, debelo, umak pretežak... al mi je brokula bila ok.
si bila do kraja pa ste svašta radili, ili si za marendu kemijalaelrania wrote:i danas sam otkrila koliko je čikn odličan sendvič, ak se u njega ubace kečap i luk. tad je taman začinjen kak se spada...mada bih ja tu još koji umak i prilog![]()
joj, ja to baš volim, ali isprve nisam. najviše sam bila 6 sati, milinaelrania wrote:i bila na kontroli 3x tokom smjene. ne lajkam.

- elrania
mene su zgurali na kontrolu, jer sam rekla da mi se spava i jer sam u procesu razvlačenja po kuhinji stavila sam 2 mesa za 2 classica pa kao da se razbudim 
sreća za mene da je bio neki tip tamo koji je već to radio, jer sam ja bila zombificirana i nisam niš pratila.
a ono za čikn sam si složila tokom gableca. ne smijemo dodavati ništa, al sam si natrpala u čašicu kečapa i luka pa zgurala to u sendvič kasnije
sreća za mene da je bio neki tip tamo koji je već to radio, jer sam ja bila zombificirana i nisam niš pratila.
a ono za čikn sam si složila tokom gableca. ne smijemo dodavati ništa, al sam si natrpala u čašicu kečapa i luka pa zgurala to u sendvič kasnije
- metallicat
ako sam u kuhinji, i ako su ok ljudi isto kemijam. možda uzmem ovo u obzir

- Decadentor
- Bub
Ode u krpe, laku noć svima.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
- Wendigo
cat, sretan rođendan! 
- Jane Doe
- boyko
hahaJohn_Ryder wrote:GreenHornet wrote:inace dogovorim transfer u dan-dva,ovaj evo vec 4 dana ne javlja ništa...
vjerovatno je već zapio pare
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- boyko
Jane Doe wrote:Wendigo wrote:cat, sretan rođendan!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
evo stigoh iz Zagreba..nazalost proslo je kak je proslo..ma mogu ti reci da Kristina nije tolko loša kolko je na snimci loše zvučala jer su tonci lose obavili svoj posao i pojacali vokal pa zvuci prenapadno..callac wrote:sammy je ziher bio sa onim tamburašima na supertalentu..ženska im je očajna, nhf sammy i daj reci koji si ti bio od svih njih?
ja se nažalost jako malo vidim..al mislim da se vidim u jednom kadru, sec
evo: http://supertalent.novatv.hr/ klik na nas video..i lijepo se vidim na 1:28, crna kosa, sivi hoodie *.*
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Bili ste super barem meni, mada mi je to više za neki glazbeni show nego supertalent, ali odlično.
Živjeli slavonci 
- Sammy
ma zadovoljni smo..upali smo u top 15 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.