iako su oba
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
- Knatchbull
- Boby
Možda ak misliš na knjigu kao cijelinu ali sam pripovjetka po kojoj je snimljen film i nije baš nešto. To je bio moj prvi i do sada jedini slučaj da je film bolji od knjige. Knjiga "Četiri godišnja doba" je dobra (osobito pripovjetke koje se referiraju na ljeto korupcije i jesen izgubljene nevinosti) ali sama je pripovjetka "Rita Hayworth i iskupljenje u Sahwshanku" razočaranje naspram filmaA$H wrote:knjiga je super..Knatchbull wrote:Shawshank je remek-djelo a Robbins predobar. počet ću i knjigu čitat za par dana
- Knatchbull
Posudio sam ju knjižnici zato jer je to zbirka kratkih pričica u odnosu na njegove kilometražne romane za koje sada nemam volje. Od njegovih sam samo "Cell" pročitao i bila je vrlo dobraBoby wrote:Možda ak misliš na knjigu kao cijelinu ali sam pripovjetka po kojoj je snimljen film i nije baš nešto. To je bio moj prvi i do sada jedini slučaj da je film bolji od knjige. Knjiga "Četiri godišnja doba" je dobra (osobito pripovjetke koje se referiraju na ljeto korupcije i jesen izgubljene nevinosti) ali sama je pripovjetka "Rita Hayworth i iskupljenje u Sahwshanku" razočaranje naspram filmaA$H wrote:knjiga je super..Knatchbull wrote:Shawshank je remek-djelo a Robbins predobar. počet ću i knjigu čitat za par dana
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- A$H
da ne mislim nebi rekao knjiga..Boby wrote:Možda ak misliš na knjigu kao cijelinu ali sam pripovjetka po kojoj je snimljen film i nije baš nešto. To je bio moj prvi i do sada jedini slučaj da je film bolji od knjige. Knjiga "Četiri godišnja doba" je dobra (osobito pripovjetke koje se referiraju na ljeto korupcije i jesen izgubljene nevinosti) ali sama je pripovjetka "Rita Hayworth i iskupljenje u Sahwshanku" razočaranje naspram filmaA$H wrote:knjiga je super..Knatchbull wrote:Shawshank je remek-djelo a Robbins predobar. počet ću i knjigu čitat za par dana
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
American Gangster (2007)-vrlo dobar.iskreno ne mogu se sjetit kad su me zadnji put wasington ili crow razočarali...8/10
Beowulf (2007)-ah napokon malo ozbiljnosti u animiranim filmovim(ovo vodim pod animiranim). 8/10
Beowulf (2007)-ah napokon malo ozbiljnosti u animiranim filmovim(ovo vodim pod animiranim). 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
i am legend (2007)
konacno da i ovo odgledah i uopce ne vidim po cemu je film toliko los i dosadan. will smith se dobro snasao u ovakvoj ulozi i ucinio film dinamicnim koliko god se dalo. veliki minus su one bezvezne animacije koje upropastavaju kolko tolku ozbiljnost u filmu i vjerujem da se to odradilo kako se spada, film bi imao puno bolji efekt.
opcenito, cijelo ostvarenje nije nikakav spektakl, no vecina negativnih reakcija koje sam cula mi djeluju pretjerano.
konacno da i ovo odgledah i uopce ne vidim po cemu je film toliko los i dosadan. will smith se dobro snasao u ovakvoj ulozi i ucinio film dinamicnim koliko god se dalo. veliki minus su one bezvezne animacije koje upropastavaju kolko tolku ozbiljnost u filmu i vjerujem da se to odradilo kako se spada, film bi imao puno bolji efekt.
opcenito, cijelo ostvarenje nije nikakav spektakl, no vecina negativnih reakcija koje sam cula mi djeluju pretjerano.
-
filmofil
- Dragonrage
-
filmofil
- Dragonrage
- metallicat
bez uvrede, ali kako svaki film koji pogledaš nema nižu ocjenu od 8?dr mladjo wrote:American Gangster (2007)-vrlo dobar.iskreno ne mogu se sjetit kad su me zadnji put wasington ili crow razočarali...8/10
meni je bzvz jer je na početku se prikazuje kao neki mačo men a kasnije jadan i nikakav i zatim se žrtvuje kao da ima neka genijalna poruka na kraju koja te mora dirnutelrania wrote:i am legend (2007)

- elrania
po meni je film dobro odraden. ne vidim u cemu je problem s prihvacanjem njega u pocetku kao jacu figuru i onda kasnije ko ranjivu...mada ni u pocetku nije bio nesto extra macho.
osobno, ako krenem usporedivati i am legend s the last man on earth, i am legend debelo vodi u nacinu kako je radnja razradena, no kraj ga poprilicno kosta dobrih kritika. isto ko one animacije... the omega man je pak nesto drugaciji i ima malo dinamicniji pristup cijeloj situaciji. upravo sam na polovici filma, ali cini mi se da ce mi i am legend, usprkos nedostacima, biti jos i najbolji
bas cu knjigu procitati kad uhvatim vremena... (vjerojatno na ljeto
)
osobno, ako krenem usporedivati i am legend s the last man on earth, i am legend debelo vodi u nacinu kako je radnja razradena, no kraj ga poprilicno kosta dobrih kritika. isto ko one animacije... the omega man je pak nesto drugaciji i ima malo dinamicniji pristup cijeloj situaciji. upravo sam na polovici filma, ali cini mi se da ce mi i am legend, usprkos nedostacima, biti jos i najbolji
bas cu knjigu procitati kad uhvatim vremena... (vjerojatno na ljeto
- Wendigo
potpis.elrania wrote:i am legend (2007)