Last Post Wins !!!11one
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Al evo, zašto oni paradiraju, da li da pokažemo kako nam je globalno poremećen sistem vrijednosti, nemam ništa protiv homića ali što se negdje u svijetu ne organiziraju parade gladnih, parade hendikepiranih, nezaposlenih i sličnih grupa koje su daleko više ugrožene, za mene je to ključno pitanje ali gladni, hendikepirani nemaju lobi osim svoje gladi i nemoći...
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Ali gledajjohn_constantine wrote:je, i sada idemo ubijati žene i kamenovati ih radi izlaska u kino jer nam tako vjera govori.Info wrote:Ok, dali biste im dijete i istospolne brakove.
I oni se mogu ženit ali sa suprotnim spolom.![]()
I heteroseksualci se mogu ženit samo sa suprotnim spolom, dakle prava su jednaka.
Istospolni brakovi nisu dozvoljeni ni jednima ni drugima.
Dakle prava su jednaka.
Jel imaju hetero ljudi pravo na istospolne brakove?- ne
jel imaju homo ljudi pravo?-ne
jesu li prava jednaka?- da
- john_constantine
Misliš da je 90 % Hrvata doista stalo do tih gladnih afroamerikanaca? Hendikepirani imaju drugačije načine za predstavljanje kao spot o djeci leptirima i slično. Nezaposleni - ovisi koji, treba razlikovati one koji zbilja traže posao i one koji dangube doma i prave se da traže posao.Info wrote:Al evo, zašto oni paradiraju, da li da pokažemo kako nam je globalno poremećen sistem vrijednosti, nemam ništa protiv homića ali što se negdje u svijetu ne organiziraju parade gladnih, parade hendikepiranih, nezaposlenih i sličnih grupa koje su daleko više ugrožene, za mene je to ključno pitanje ali gladni, hendikepirani nemaju lobi osim svoje gladi i nemoći...
To ti je kao ono... Gluhe uopće nije briga za nagluhe.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Sori, ali ovo je vjerojatno nešto najgluplje što sam čuo u posljednjih 2 tjedna.Info wrote:Ali gledaj![]()
Ništa osobno.
Nadam se da se šališ.
Ne želim ulazit u dublje rasprave oko homoseksualnosti.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Bojim se da se lik ne šaliDrugsBunny wrote:Sori, ali ovo je vjerojatno nešto najgluplje što sam čuo u posljednjih 2 tjedna.Info wrote:Ali gledaj![]()
Ništa osobno.
Nadam se da se šališ.
Michel puši karu.
- elrania
apsolutno sam za istospolne brakove, a što se posvajanja djece tiče, tu ne bih previše zalazila, al slažem se s ovim što je asfodel rekla.
homoseksualnost nije trend modernog doba i bilo bi zaosta lijepo da ga društvo u nas prihvati ko normalno i time olakša svima onima koji ispaštaju zbog svoje orijentacije, bilo od strane roditelja, prijatelja, radnog okruženja... pa i od sebe samih (zbog nametnutog srama, bojazni kako će ga se prihvatiti, ako se predstavi u pravom svjetlu i sl.) i budu etiketirani izopačenima i bolesnima.
parade su mi malo smiješne, al mi je sasvim svejedno za njih, jer ne vidim ništa problematično u tome.
homoseksualnost nije trend modernog doba i bilo bi zaosta lijepo da ga društvo u nas prihvati ko normalno i time olakša svima onima koji ispaštaju zbog svoje orijentacije, bilo od strane roditelja, prijatelja, radnog okruženja... pa i od sebe samih (zbog nametnutog srama, bojazni kako će ga se prihvatiti, ako se predstavi u pravom svjetlu i sl.) i budu etiketirani izopačenima i bolesnima.
parade su mi malo smiješne, al mi je sasvim svejedno za njih, jer ne vidim ništa problematično u tome.
- Info
Radi se o najobičnijoj demonstraciji sile - liberalni vlasnici svjetskog kapitala koji stoje iza ovdašnjih političara, kojima ništa nije sveto, kojima je jedino božanstvo novac žele pokazati da oni koji ne misle poput njih mogu očekivati batine, pendrek i prisilu. A mi koji držimo do obitelji, spolnog morala, nacionalne države - za njih smo bijedni crvi koje je potrebno kako god ušutkati. Posljedice će biti takve da će nam po našim školama djeca učiti kako je normalno da netko ima dva "oca", liberalne socijalne službe će nam oduzimati djecu na preodgoj ako im se usudimo kod kuće naznačiti da se radi o bolesnicima i pervertitima, a većina pučanstva će biti konobari ili prodavači u nečijem trgovačkom centru za 250 eura ne mjesec.
- DrugsBunny
Ima jedna zanimljiva informacija, ne znam jesi li znala.Asfodel wrote:@Info - diskutabilna i teška tema. Al ja bih radije dala "pederima" dijete, nego da propadaju u domu za nezbrinutu djecu s raznim tetama Brajšama, tamo ne bih ni psima dopustila da budu. Čast iznimkama i normalnim domovima/odgajateljima i djeci koja kvalitetno odrastu tamo.
Postoji više ljudi koji žele posvojiti djecu nego što je djece u domova...a ipak se ta djeca ne posvajaju
Pitanje je zašto.
Odgovori su jednostavni:
1.) Roditelji koji svojom voljom ostavljaju djecu u domu moraju potpisati žele li da netko ubudućnosti usvoji njihovu djecu. Dosta njih potpiše ne.
2.) Roditelji koji žele usvojiti dijete, u 99% slučajeva, žele da dijete bude mlađe od 3 godine, a takvih i nema baš puno.
Kako god, sve je to vrlo strašno...i tužno.
Jer zapravo najviše ispaštaju djeca.
Bojim se da bi se to sve još dodatno zakompliciralo da i homoseksualci mogu usvajati djecu, no i to je diskutabilno.
...I wrapped our love in all this foil,
- john_constantine
liberalne socijalne službe će nam oduzimati djecu na preodgoj ako im se usudimo kod kuće naznačiti da se radi o bolesnicima i pervertitima, a većina pučanstva će biti konobari ili prodavači u nečijem trgovačkom centru za 250 eura ne mjesec.
ma drži se ti i dalje filmovima, a svoju mržnju prema homokseksualcima zadrži za sebe.
Michel puši karu.
- metallicat
a vama je znači satnica 18 kn? baš nije fora što nije univerzalna svagdje. nama su ukinuli te filmićeelrania wrote:i tako odrađen prvi dan u meku.
došla tamo u nekih 10 do 8, u 8 mi dali motivacijske i 'edukativne' filmiće o meku, uslugama i radu, gledala to do pol 10-10, zatim pogledala dve epizode nekih serija na tvu (30 rock je bila odlična danas), otišla na pauzu oko 11, popila kavu, pojela i u 12 ušla u kuhinju i radila do 2 i zaradila 108 kn![]()
![]()
ma super je gledat stare djelatnike koliko ožiljaka imaju

- Info
Sve je u reduDrugsBunny wrote:Sori, ali ovo je vjerojatno nešto najgluplje što sam čuo u posljednjih 2 tjedna.Info wrote:Ali gledaj![]()
Ništa osobno.
Nadam se da se šališ.
Ne želim ulazit u dublje rasprave oko homoseksualnosti.
Nego, kaže sad reklama na HRT, nešto u stilu: znate li da je zakonom zabranjena diskriminacija, javite se ako ste diskriminirani.
Razmišljao sam da se javim jer sam diskriminiran. Naime, diskriminiran sam time što mi je zabranjena diskriminacija. Mislite li da će ovi imati razumijevanja ako ih nazovem?
Nakon te propagande uslijedile su vijesti. Kaže voditelj vijesti: u Bg se sukobili policija i pripadnici krajnje desnice implicirajući time da su protiv pederastije samo krajnja desnica i društveni otpaci u vidu huligana i drugih za kojih se veže i bilo koja druga nesnošljivost, ona diskriminacija gore spomenuta, šovinizam i primitivizam.
Ja mogu govoriti u svoje ime. Niti sam primitivan, niti šovinist, a nisam ni blizu desnice po političkim pogledima a kamoli one "krajnje" što god to značilo pa sam opet protiv ovih paradiranja kao i protiv pederastije.
Nije dobro padati pod kolektivnu euforiju ili konformizam. Većini se zapravo fućka za pedere iako misle kao ja ili još gore. Preziru ih i najrađe bi da ih nema ali konformizam ih navodi na drugačiji stav u javnosti.
Struka je tu napravila ogromnu pogrešku baš zbog konformizma i pritiska. Sve ostalo je posljedica.
U Kini uškopljavaju ljude nasilno, u zapadnom svijetu propagiraju pederastiju a dođe vam na isto. Ne znam kako drugačije objasniti pederski lobi koji je evidentan.
Uglavnom jedina mudra i razborita stvar za napraviti je slijedeća: ignorirati pedere i ostale devijatore a razumom promovirati osnovne ljudske vrijednosti koje je nametnula sama priroda a koje je čovjek sociološkim razvojem pokušavao doraditi. Na žalost, ponavljam, trenutno idemo suprotno, ka dekadenciji čovječanstva.
P.S. Za pedere i konformiste: nemojte koristiti huligane, primitivce i ostale slične kao argument za "ljudske slobode", "pravo za izbor" i ostale floskule. Većina ljudi ne odobrava pederastiju, većina ljudi također ne želi pedere blizu sebe i svoje djece a za pedere, lezbijke, transeksualce i slične ovi huligani i primitivci samo su modus vivendi.
- Info
Nauči razliku između mržnje i nečega što ne voliš, ništa osobno.john_constantine wrote:liberalne socijalne službe će nam oduzimati djecu na preodgoj ako im se usudimo kod kuće naznačiti da se radi o bolesnicima i pervertitima, a većina pučanstva će biti konobari ili prodavači u nečijem trgovačkom centru za 250 eura ne mjesec.![]()
![]()
![]()
![]()
ma drži se ti i dalje filmovima, a svoju mržnju prema homokseksualcima zadrži za sebe.
- Ašow
Vidi pedera, koriste me radi svojih prava.Info wrote:P.S. Za pedere i konformiste: nemojte koristiti huligane, primitivce i ostale slične kao argument za "ljudske slobode", "pravo za izbor" i ostale floskule. Većina ljudi ne odobrava pederastiju, većina ljudi također ne želi pedere blizu sebe i svoje djece a za pedere, lezbijke, transeksualce i slične ovi huligani i primitivci samo su modus vivendi.
- Scarface
Ja nisan homofob, i neman ništa protiv toga šta je neko homo sve dok se ne dira u mene. Al inače, protiv san njihovih brakova i posvajanja djece, i to jako strogo protiv. Meni je žaj šta je svit otiša toliko daleko da ih brani, i sad ja i slični ispadamo zadrti debili, eto, to me rastužuje. Dok se niko ne dira u mene, super, al par mojih prijatelja imalo je susrete s pederima koji su ih verbalno stali zavodit i na neki način psihički zlostavljat, i to u sred bijelog dana. E šta bi vi gay loveri tek na to rekli? Di je tu sloboda, prijatelju?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Znam, i ne samo to da je problem. Kolika još primanja moraju potencijalni roditelji imati, sigurno uf..Kakvu biografiju ili što sve ne. Puno je tu kriterija koja se moraju ispuniti, nažalost..DrugsBunny wrote:Ima jedna zanimljiva informacija, ne znam jesi li znala.Asfodel wrote:@Info - diskutabilna i teška tema. Al ja bih radije dala "pederima" dijete, nego da propadaju u domu za nezbrinutu djecu s raznim tetama Brajšama, tamo ne bih ni psima dopustila da budu. Čast iznimkama i normalnim domovima/odgajateljima i djeci koja kvalitetno odrastu tamo.
Postoji više ljudi koji žele posvojiti djecu nego što je djece u domova...a ipak se ta djeca ne posvajaju![]()
![]()
![]()
Pitanje je zašto.
Odgovori su jednostavni:
1.) Roditelji koji svojom voljom ostavljaju djecu u domu moraju potpisati žele li da netko ubudućnosti usvoji njihovu djecu. Dosta njih potpiše ne.
2.) Roditelji koji žele usvojiti dijete, u 99% slučajeva, žele da dijete bude mlađe od 3 godine, a takvih i nema baš puno.
Kako god, sve je to vrlo strašno...i tužno.
Jer zapravo najviše ispaštaju djeca.
Bojim se da bi se to sve još dodatno zakompliciralo da i homoseksualci mogu usvajati djecu, no i to je diskutabilno.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out