Boby wrote:Meni ideja graniči s kretenizmom. Ipak, priznajem da je orginalnoGreenHornet wrote:Nakon 5 god. opet pogledao "Dracula 2000"
Meni je fakat odlična teorija da je dracula zapravo juda...Definitivno najmaštovitija ideja o draculi ikad...
Sam film nista posebno...Mogao je biti napravljen puno puno bolje...
Koji ste horror zadnji gledali?
-
FilmTV
- Freddy
Feryyman-ma joj....čitao o tom filmu kao da je klasik nad klasicima....a ono,neki jebeni demon koji ulaziiz tjela u tjelo.....jedino je solidan kraj....ali izgubljeno vrijeme 4-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
GreenHornet
ako je isus uskrsnuo zašto juda nebi mogao postati vampir?!Boby wrote:Meni ideja graniči s kretenizmom. Ipak, priznajem da je orginalnoGreenHornet wrote:Nakon 5 god. opet pogledao "Dracula 2000"
Meni je fakat odlična teorija da je dracula zapravo juda...Definitivno najmaštovitija ideja o draculi ikad...
Sam film nista posebno...Mogao je biti napravljen puno puno bolje...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Zato kaj Juda ima svoje vlastito značenje u Bibliji i simbolizira nešto što uopće nema veze s krvolokom i seks simbolom kakvim se tamo Drakula prikazuje. Također, filmovi o Drakuli se oslanjaju na stvarnu povijesnu ličnost za koju je poznato da je bila veliki štovatelj kršćanstva te da je svoja zlodjela i činila upravo u ime kršćanstva koje se je branilo do Turaka tijekom križarskih ratovaGreenHornet wrote:ako je isus uskrsnuo zašto juda nebi mogao postati vampir?!Boby wrote:Meni ideja graniči s kretenizmom. Ipak, priznajem da je orginalnoGreenHornet wrote:Nakon 5 god. opet pogledao "Dracula 2000"
Sam film nista posebno...Mogao je biti napravljen puno puno bolje...![]()
- elrania
the flight of the living dead
uff... ocekivala sam neki ne toliko dobar zombie film i na kraju sam prevrtila zadnjih 20 minuta filma koliko mi je bilo lose
bzvz je skroz... zgodni su mi bili pokreti zombija u pocetku, ali sve ostalo je totalni shrot
black sheep
eeerh... =/
nije mi bas. ima zgodnih djelova koji su me malo nasmijali, ali opcenito, film mi nije niti zabavan niti pretjerano zanimljiv
nadala sam se necem boljem
uff... ocekivala sam neki ne toliko dobar zombie film i na kraju sam prevrtila zadnjih 20 minuta filma koliko mi je bilo lose
bzvz je skroz... zgodni su mi bili pokreti zombija u pocetku, ali sve ostalo je totalni shrot
black sheep
eeerh... =/
nije mi bas. ima zgodnih djelova koji su me malo nasmijali, ali opcenito, film mi nije niti zabavan niti pretjerano zanimljiv
- metallicat
-
GreenHornet
a svoj narod nije masovno klao,zakucavao im čavle u glavu,izgladnjivao ih i mučio na najgore moguce načine?!lik je bio luđak u najmanju ruku,kurac se on borio istinski za krscanstvo,njemu je bilo samo da može ubijati...Boby wrote:Također, filmovi o Drakuli se oslanjaju na stvarnu povijesnu ličnost za koju je poznato da je bila veliki štovatelj kršćanstva te da je svoja zlodjela i činila upravo u ime kršćanstva koje se je branilo do Turaka tijekom križarskih ratovaGreenHornet wrote:ako je isus uskrsnuo zašto juda nebi mogao postati vampir?!Boby wrote: Meni ideja graniči s kretenizmom. Ipak, priznajem da je orginalno![]()
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- A$H
ehh kad nisi u pravom društvu gledala..elrania wrote:the flight of the living dead
black sheep
eeerh... =/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
Je slažem se, uopće nemam pojma zašto se stvorila takva pozitivna halabuka oko filma.elrania wrote:the flight of the living dead
- dodo
Film je gledljiv ali nije nešto sada Boom.HorrorHR wrote:Je slažem se, uopće nemam pojma zašto se stvorila takva pozitivna halabuka oko filma.elrania wrote:the flight of the living dead
slažem se s navedenim
- horkolerbus
- Boby
Uglavnom je klao i mučio Turce, i to ratne zarobljenike a znao je i svoje ukoliko se sumnjalo da su špijuni. A nisam ni rekao da se je istinski borio za kršćanstvo; zapravo, nitko se u križarskim ratovima nije borio za svoju vjeru; ni kršćani za svoju ni Turci za islam. To je bila jeftina isprika kako bi mogli osvojiti što veći teritorij. Ali da se je Drakula borio pod križem je istina bez obzira kaj kao čovjek predstavlja suprotnost od onoga što nas vjera učiGreenHornet wrote:a svoj narod nije masovno klao,zakucavao im čavle u glavu,izgladnjivao ih i mučio na najgore moguce načine?!lik je bio luđak u najmanju ruku,kurac se on borio istinski za krscanstvo,njemu je bilo samo da može ubijati...Boby wrote:Također, filmovi o Drakuli se oslanjaju na stvarnu povijesnu ličnost za koju je poznato da je bila veliki štovatelj kršćanstva te da je svoja zlodjela i činila upravo u ime kršćanstva koje se je branilo do Turaka tijekom križarskih ratovaGreenHornet wrote: ako je isus uskrsnuo zašto juda nebi mogao postati vampir?!![]()
- AlabamaSmokeOne