maniac cop to mi je jedan od dražih filmova iz mog djetinjstva,gledao sam ga i u kinu,napokon da stave nešto dobroUnreal wrote:Presnjimi si na kazetu film ako možeš,a ako ne možeš uvjek ga možeš skinuti s internetabakero wrote:Bože moj napokon taj maniac cop na hrtu i pogledajte u kakvom terminu mislim katastrofa!dr_gonzo wrote:A evo i još malo što igra u subotu poslije Planeta Tame:
HTV1 subota
02:30 Policajac Manijak 2, američki film
03:55 Neizrecivi užas, američki film
Raspored (Horror) filmova na TV-u
- dodo
- dodo
- dodo
-
Unreal
No,ajde da nejdemo sada off topic otvorio sam već prije topic za Maniac cop filmove pa možemo tamo diskutiratidodo wrote:taj film mi je na listi prioriteta koje bi volio da budu nastavciUnreal wrote:Dadodo wrote:villiam lustig,larry cohen i bruce campbell rules,da bar još naprave četvorku
. Jedino kaj bi sigurno napravili u današnje vrjeme bi bio remeak
,no ajde može i to samo neka bude Maniac cop u filmu.
viewtopic.php?t=1288&highlight=maniac+cop
- bakero
ma proba sam ga skidat al malo ljudi to ima a vidit ću, teško da ću ostat budan noćasUnreal wrote:Presnjimi si na kazetu film ako možeš,a ako ne možeš uvjek ga možeš skinuti s internetabakero wrote:Bože moj napokon taj maniac cop na hrtu i pogledajte u kakvom terminu mislim katastrofa!dr_gonzo wrote:A evo i još malo što igra u subotu poslije Planeta Tame:
HTV1 subota
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- dodo
imam ti ja sva tri djela 1 sam skinuo a ostala dva nabavio baš prije tjedan danabakero wrote:ma proba sam ga skidat al malo ljudi to ima a vidit ću, teško da ću ostat budan noćasUnreal wrote:Presnjimi si na kazetu film ako možeš,a ako ne možeš uvjek ga možeš skinuti s internetabakero wrote: Bože moj napokon taj maniac cop na hrtu i pogledajte u kakvom terminu mislim katastrofa!
- bakero
jesi s torrenta prvi skinio?dodo wrote:imam ti ja sva tri djela 1 sam skinuo a ostala dva nabavio baš prije tjedan danabakero wrote:ma proba sam ga skidat al malo ljudi to ima a vidit ću, teško da ću ostat budan noćasUnreal wrote: Presnjimi si na kazetu film ako možeš,a ako ne možeš uvjek ga možeš skinuti s interneta
R.I.P.
R.I.P.
- dodo
da ja mislim da sam ga skinuo sa isohunt.com ili sa mininova.org provjeri pa češ vidjeti dal su tamobakero wrote:jesi s torrenta prvi skinio?dodo wrote:imam ti ja sva tri djela 1 sam skinuo a ostala dva nabavio baš prije tjedan danabakero wrote: ma proba sam ga skidat al malo ljudi to ima a vidit ću, teško da ću ostat budan noćas
- Dragonrage
A šta ti očekuješ da će takav film ići u Subotu navečer iza dnevnikabakero wrote:Bože moj napokon taj maniac cop na hrtu i pogledajte u kakvom terminu mislim katastrofa!dr_gonzo wrote:A evo i još malo što igra u subotu poslije Planeta Tame:
HTV1 subota
- bakero
pa bar u 23.00hDragonrage wrote:A šta ti očekuješ da će takav film ići u Subotu navečer iza dnevnikabakero wrote:Bože moj napokon taj maniac cop na hrtu i pogledajte u kakvom terminu mislim katastrofa!dr_gonzo wrote:A evo i još malo što igra u subotu poslije Planeta Tame:
HTV1 subota
03:55 Neizrecivi užas, američki film![]()
![]()
R.I.P.
R.I.P.