Game Of Thrones ( 2011 )
- Decadentor
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )
jbt jos uvjke nisam pogledo zadnje dvije epizode, a trecu knjigu nisam ni poceo citat 

- HorrorHR
- Site Admin
HBO je potvrdio da će se scene u drugoj sezoni uspješnice Igra prijestolja, koje se odnose na događaje na jugu Sedam kraljevstva, snimati u Dubrovniku kao i da će se scene koje se događaju na svjeveru "iza zida" snimati na Islandu, prenosi web stranica Winter-is-coming.net.
Iako je prvotno bilo najavljeno da će partner HBO-a biti Jadran film izgleda da će produkcijski posao u Hrvatskoj ipak obavljati tvrtka Embassy films. Za potrebe snimanja traži se 200 statista.
Dubrovnik će tako u visoko budžetnoj seriji HBO-a glumiti prijestolnicu Kraljev grudobran imaginarnih Sedam kraljevstva pisca Georgea R.R. Martina. U prvoj sezoni Malta je poslužila kao imitacija južnih krajeva, a u Irskoj se snima glavnina serijala.
Za sada se nagađa da će ulica Sv. Dominika poslužiti za snimanje scene sa Zlatnim plaštevima, a uloge u seriji će imati i Knežev dvor, palača Sponza, Lovrijenac i Minčeta. Dubrovnik će također poslužiti i kao kulisa za scene koje se odvijaju gradu Quarthu u kojem prognana nasljednica krune Daenerys Targaryen (glumi ju Emilia Clarke) trži brodove za svoju vojsku.
Snimanje počinje u rujnu.
- boyko
najs
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
meni arhitektura dubrovnika nekako najviše vuče na braavos ili pentos, i eventualno old town, a gradske zidine, gledajući s mora bi defiitivno mogle poslužiti za scene storm´s enda.
- metallicat
- metallicat
još jedna ep do kraja s1. sve u svemu nisam prezadovoljna. izgubim se u svim tim imenima, i puno se puta nađem razmišljajuć ko je ovaj kojeg sad spominju i sl
i tek nakon 6 epizoda skužim koga npr zapravo žele ubit
i strašno mi ide na živce konstantno ponavljanje my lord, my queen + sve titule koje idu zajedno s tim..(znam moraju, ali opet).
SpoilerShow
još sad ubili jedinog lika do kojeg mi je ''stalo''

- callac
hm, jest da sam čitala prvu knjigu pa sam znala likove, al nije mi bio problem pratiti tko koga i zašto, a imena dok gledaš ionako ubrzo povežu sa likom na način da pokažu tog lika. biće da si imala mali problem sa koncentracijom, mom dečku koji nije čitao i nije pojma imao o seriji su svi likovi odmah ušli u uho. a ovo u spojleru je bit cijelog serijala, očekuj neočekivanometallicat wrote:još jedna ep do kraja s1. sve u svemu nisam prezadovoljna. izgubim se u svim tim imenima, i puno se puta nađem razmišljajuć ko je ovaj kojeg sad spominju i sli tek nakon 6 epizoda skužim koga npr zapravo žele ubit
![]()
i strašno mi ide na živce konstantno ponavljanje my lord, my queen + sve titule koje idu zajedno s tim..(znam moraju, ali opet).
SpoilerShowjoš sad ubili jedinog lika do kojeg mi je ''stalo''
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- Jane Doe
ja ovo nikako dovršit... brijem da mi je ostala još jedna epizoda.... al nikako da dođe na red, pogotovo jer određeni lik pogine 

- Decadentor
a kako je tek dramaticno u knjiziJane Doe wrote:ja ovo nikako dovršit... brijem da mi je ostala još jedna epizoda.... al nikako da dođe na red, pogotovo jer određeni lik pogine

- Wendigo
meni se nekak neda čitati 5. knjigu. 
malo me nervira kaj sad svi briju na game of thrones, a inače ne konzumiraju fantasy i sl. žanrove.
isto kao i LOTR prije 10 godina.
malo me nervira kaj sad svi briju na game of thrones, a inače ne konzumiraju fantasy i sl. žanrove.
- metallicat
isto to se meni puno puta dogodi, pa zbog toga ne želim nešto pogledat i slWendigo wrote:meni se nekak neda čitati 5. knjigu.
ot: ajme zadnja epizoda
btw, jel ima druge S ili se tek snima?

- john_constantine
nisi jedini. Ja sam ionako zaboravio zadnji put rezervirati knjigu, pa pitaj Boga kada ću doći na red... a ne da mi se plaćati 150 kn za knjigu kada nemam ostale...Wendigo wrote:meni se nekak neda čitati 5. knjigu.
Michel puši karu.
- bakero
Baš mi frend danas govori da je serija vrlo dobra
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Aryx
ja sam procitao petu knjigu i mogu reci da je puna bolja od cetvrte. Isto sam izgubio malo volje za asoif nakon serije ali ova knjiga me podsjetila zasto tolko volim ovaj serijal
( gigi ne kenjaj )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]