Ašow wrote:Si ti tupav? Reci mi iskreno.
Ovo tu sto si napisao u ovom gore quoteu tebe svrstava u tog klinca od 14 godina. Jos i mlađeg čak, na razini inteligencije ala "what does this button do?"
Kome da priznam, šta da priznam? Kakvo jebeno mrtvo forsiranje?
U tom GRAJNDKORU sam polovicu svoga života i ti sad meni ideš srati da ja forsiram da buem drugaciji od drugih, da to ne slusa nitko normalan?
Pa jel ti citas sta pises? To sto si u zadrtoj drzavi, ne znaci odma da i ti moras biti zadrt.
A i ako cemo gledati opće prihvaćenu "normalnost", moju glazbu malo ljudi slusa, a cajku slusa pola drzave. Znaci, sad sam ja taj koji je munjara i koji forsira to "smeće"?
Sve je 5 dok je zajebancija na nivou, al kad krenes direktno srati po necemu o cemu sam prilicno uvjeren da nemas pojma... onda brate mili ti moram dati ovakav odgovor.
Po tvome normalni ljudi slusaju EBM i sl? Koji kurac se moras okomiti na to sto ja slusam?
Ne shvaćam uopće šta uvijek napadaš.
Moj ukus je moj ukus. Ja tebi ne serem po alien sex fiendu i slicnim pizdarijama koje slusas jer nisu moj cup of tea te nisam kompetntan srati, a kamoli pricati o necem takvom. A ti uvijek kad ja nest u vezi onog sto ja slusam napisem se osjetis prozvanim napisati da je to smeće.
Stoga frend, skini mi se s kurca.
Razlika je u tom što ja na forumu ne pišem gdje god stignem šta slušam.
Ti svako malo okačiš neki link grajndkor benda i onda si kao kul, vau jebote.
Al što je je, nema smisla raspravljat se s tobom.
Imaš preko 20 godina i ponosno na forumu pišeš kako pišaš po autima i spavaš u kontejnerima.
Pa jel ti uopće shvaćaš koliko je to onak, ne znam, loše?