znam ovako visoka ocjena je sam zbog dobrog krajaBetmen wrote:Film mi je tako na zivce isao, sat vremena trcanja po katakombama, napravili su dva hodnika i zenska trci njima sat vremena. I ide mi na zivce kada neko ne dojde po nju na ajrodrom i odma stavljaju spooky mjuzik. Preobican film.Djuro21 wrote:catacombs- 3/5 film je ok, ali očekivao sam nešto bolje.
Koji ste horror zadnji gledali?
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
i ovaj film je neki jadni lowbudget film. A to s gljivama i mariom je zgodna usporedbaBetmen wrote:Shrooms http://www.imdb.com/title/tt0492486/
isssss, poanta filma je da ekipa ide jest tripy gljive, i neka zenska pojede zabranjenu gljivu i vidi buducnost. Koda gledam super maria, pojedes gljive i dobijes super moci.
Nekak mi je smrdljiv, obican, dosadan i nimalo zanimljiv.
Jedina orginalna stvar od nekog drugog hororca je sto jedna zenska olfo nema obrijane pazuhe
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
pogledala, napokonBoby wrote:Potpisujem. Jasno mi je da je Roth pokušao unjeti neke promjene snimanjem dvojke ali to ne opravdava mješavinu koju je snimioWendigo wrote:mislim da dvojka ne zaslužuje biti sequel tako dobrog filma kao što je jedinica.. pogledaj pa reci mišljenje.metallicat wrote:jučer zabunom umjesto dvojke gledala opet jedinicu, Hostel. bio mi je bolji prvi put kad sam ga gledala, ali dobar. kad mu prereže tetivu je gadnodanas slijedi dvojka
![]()
![]()

- Boby
SPOILERmetallicat wrote:pogledala, napokonBoby wrote:Potpisujem. Jasno mi je da je Roth pokušao unjeti neke promjene snimanjem dvojke ali to ne opravdava mješavinu koju je snimioWendigo wrote: mislim da dvojka ne zaslužuje biti sequel tako dobrog filma kao što je jedinica.. pogledaj pa reci mišljenje.![]()
pa hmm, sve je praktički isto. samo su zamijenili 4 muške osobe za ženske. mislim da ni nisu puno para potrošili na film
loše naspram jedinice, definitivno..
![]()
Ne bih rekao da je sve praktički isto. Ovdje su išli razrađivati profil manijaka i to je napravljeno dosta loše. Kao da gledam epizodu neke novopečene hit serije; sve je pojednostavljeno i prilagođeno ukusu mase. Unjeli su i dozu humora (za svršetak nemrem nikaj reći osim da je komičan) koja nikako ne odgovara za ovakav film budući da se je jedinica trudila biti što je više moguće ozbiljna. Nadalje, ovdje je organizacija koja se bavi trgovinom ljudi potpuno izbanalizirana. Mislim licitacije za ubijanje prek weba, to je smiješno. A tek primanja mušterija dok doputuju u Slovačku; kao da je riječ o općepoznatoj turističkoj agenciji a ne o najcrnijem dijelu crnog tržišta. Film ima dosta noviteta i svi odreda ne valjaju
- metallicat
- Boby
SPOILERmetallicat wrote:imaš pravo..bilo je na neki način fora ta licitacijaali očekivala sam više brutalnosti a i ''ljubavnih'' scena makar mi je draže da ih nema.
Mene ti je jedino užasnula ona scena u stilu Elizabeth Bathory ak znaš za nju; grofica koja se je voljela kupati u krvi mladih djeva. Ubila ih je na stotine i po meni je veće povijesno čudovište od Vlada Tepeša
- metallicat
sad sam stvarnoBoby wrote:SPOILERmetallicat wrote:imaš pravo..bilo je na neki način fora ta licitacijaali očekivala sam više brutalnosti a i ''ljubavnih'' scena makar mi je draže da ih nema.
Mene ti je jedino užasnula ona scena u stilu Elizabeth Bathory ak znaš za nju; grofica koja se je voljela kupati u krvi mladih djeva. Ubila ih je na stotine i po meni je veće povijesno čudovište od Vlada Tepeša
još mu spominjala Dorku, njenu sluškinju i kako je ubila oko 600 cura jer je mislila da će ju krv mladih cura pomladit i da će vječno ostat mlada..

- jigsaw
Ovo je baš horror forum... čudne i nadasve misteriozne stvari se događaju...i mi članovi kao da smo povezani nekom telepatijom...metallicat wrote:sad sam stvarnoBoby wrote:SPOILERmetallicat wrote:imaš pravo..bilo je na neki način fora ta licitacijaali očekivala sam više brutalnosti a i ''ljubavnih'' scena makar mi je draže da ih nema.
Mene ti je jedino užasnula ona scena u stilu Elizabeth Bathory ak znaš za nju; grofica koja se je voljela kupati u krvi mladih djeva. Ubila ih je na stotine i po meni je veće povijesno čudovište od Vlada Tepeša![]()
to točno sam ja rekla dečku dok smo gledali i objašnjavala mu to
je si ti moj dečko?
![]()
![]()
![]()
još mu spominjala Dorku, njenu sluškinju i kako je ubila oko 600 cura jer je mislila da će ju krv mladih cura pomladit i da će vječno ostat mlada..![]()
![]()
- Boby
E nisam, moja cura nije ljubiteljica horrorametallicat wrote:sad sam stvarnoBoby wrote:SPOILERmetallicat wrote:imaš pravo..bilo je na neki način fora ta licitacijaali očekivala sam više brutalnosti a i ''ljubavnih'' scena makar mi je draže da ih nema.
Mene ti je jedino užasnula ona scena u stilu Elizabeth Bathory ak znaš za nju; grofica koja se je voljela kupati u krvi mladih djeva. Ubila ih je na stotine i po meni je veće povijesno čudovište od Vlada Tepeša![]()
je si ti moj dečko?
![]()
![]()
![]()
još mu spominjala Dorku, njenu sluškinju i kako je ubila oko 600 cura jer je mislila da će ju krv mladih cura pomladit i da će vječno ostat mlada..![]()
![]()
- metallicat
previše se družimojigsaw wrote:Ovo je baš horror forum... čudne i nadasve misteriozne stvari se događaju...i mi članovi kao da smo povezani nekom telepatijom...metallicat wrote:sad sam stvarnoBoby wrote: SPOILER
je si ti moj dečko?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@boby- mislim kad bi nju netko sreo doslovno bi se žile smrznule

- A$H