Ženski kutak
- callac
- elrania
Re: Ženski kutak
a slikalo se, no jedino bi od svih mogao muž od sestrične to staviti na fejs pa ih se dokopam nekako, al sad hoće li to biti skoro i budu li uopće tamo, ne znam.
bilo mi je malo neugodno naslikavati se, jer sam bila viša od skoro svih tamo
bilo mi je malo neugodno naslikavati se, jer sam bila viša od skoro svih tamo
- callac
hahaha, jesi izdržala u štiklama? ja sam danas malo tražila cipele, našla jedne genijalne al nema broja
u humanicu CCO
jesi ti bila zadovoljna kako si se spremila? meni svaki dan sve gluplje ovo šta ću imati
jesi ti bila zadovoljna kako si se spremila? meni svaki dan sve gluplje ovo šta ću imati
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
štikle su bile krasne. nije me niš bolilo i bez problema se koračalo po zemlji i travi i šljunku!
bila sam više manje zadovoljna. s kosom ne toliko, jer kak me dosta ošišala jučer frizerka, malo mi je prekratko bilo to sve nakovrčano i nije mi bilo uglađeno kak to obično znam raditi. trebala sam viklerima, al nisam stigla pa sam figarom brzo i onda mi je bilo ni vrit ni mimo, al je bar stajalo cijelu noć.
svima sam bila super pa se nisam na kraju osjećala loše zbog kose
još su mi hvalili kosu misleći da sam kod frizerke bila i sve gledam ljudi koji vam je, ne izgleda baš dobro
osjećala sam se neoavangardno pa je i to plus
bila sam više manje zadovoljna. s kosom ne toliko, jer kak me dosta ošišala jučer frizerka, malo mi je prekratko bilo to sve nakovrčano i nije mi bilo uglađeno kak to obično znam raditi. trebala sam viklerima, al nisam stigla pa sam figarom brzo i onda mi je bilo ni vrit ni mimo, al je bar stajalo cijelu noć.
svima sam bila super pa se nisam na kraju osjećala loše zbog kose
osjećala sam se neoavangardno pa je i to plus
- callac
a blago tebi... ja ću prvo biti ko Lidija iz bubimira, a kasnije kreće malo droljasti štih, ili ga samo ja tako doživljavam
mislim, nisam neka časna koja nema običaj oblačiti kratko i dekoltirano, usko... više mi je stvar što nisam zadovoljna općenito, znaš ono kad si kupiš nešto i bude ti wow, jedva čekaš da nosiš... i strašno me muči kako ću izdržati, ne samo u cipelama, već čitavu tu papazjaniju. jedino znam da neće biti ni kemije ni bižuterije
i nadam se da će neću ubiti u alkoholu 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ja bih na neko vjenčanjeeeee
Moja sisterka bila jučer i sad će za mjesec opet. Nije fer, kučka
Moja sisterka bila jučer i sad će za mjesec opet. Nije fer, kučka
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
cijelo jutro mi se vrti kemija, crknut ću. kaj je još najgore, čak onaj dio familije koji voli taj šund domaće zabavne glazbe veli da im nije bilo baš neš na svadbi. sad se može zamisliti koliko sam ja potiho umirala iznutra.
nadam se da kad krene novi val ženidbi da bude bolje. ovi sad što bi se kao trebali ženiti nisu za ove masovne histerije i možda će mi to mrvicu faliti (onaj dio prije neg se dođe u salu pa kad nas dođe svih 40 s mamine strane jest i pit), al ajd, bar neće bit terora glazbom.
joj, ovo droljasto me mene davilo s jednom haljinom što sam skoro uzela. predivan je kroj bio (super dekolte u duboki, ali pristojni v izrez), al materijal neki fujav i uzorak leopardast. da je malo neutralniji taj leopard bio (ko kakav mi je topić koji sam uzela bio), bilo bi ok, al ovo je baš nekak ofucano izgledalo, bar sam ja to tako doživjela. sva sreća da nisam pokleknula pred naživciranošću zadnjeminutnog šopinga pa uzela to.
sva sreća da mi cipele nisu bile problem i sumnjam da ikad budu bile. to bar promišljeno nabavljam kad se ima novaca i onda čekaju svoje prilike da uskoče.
- callac
a moja nije baš tak droljasta
uostalom, vidjet će te slike, ja ću ih neizbježno imati milijun pa će se valjda nać neka dobra za podijeliti sa vama
e, elri, jesi zadovoljna tušem od revlona sad kad si ga na očima nosila? probala sam ga na ruci u irisu i nešto me nije oduševio pa sam uzela opet deborah, i nikako da shvatim kako je tebe njegova četkica ubola, ima najdivniju četkicu od svih tuševa koje sam ikad probala. danas sam nacrtala savršenu crtu, koliko znači kad je tuš nov i svjež
e, elri, jesi zadovoljna tušem od revlona sad kad si ga na očima nosila? probala sam ga na ruci u irisu i nešto me nije oduševio pa sam uzela opet deborah, i nikako da shvatim kako je tebe njegova četkica ubola, ima najdivniju četkicu od svih tuševa koje sam ikad probala. danas sam nacrtala savršenu crtu, koliko znači kad je tuš nov i svjež
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
neugodna je bila, kao da struže. s vremenom sam se navikla, al sam odustala skroz od tuša koliko mi se preslikavalo sve bez obzira na puder u prahu itd itd.
revlonov je odličan. nosila ga cijelu subotu 12h i nije se ni preslikao ni izgubio punoću u liniji. nema kistić, već je onaj deblji tvrđi nastavak koji mi je sad mrvicu nepraktičan, jer mi je nekako i pasao taj kistić, al to kako se drži je nenadmašno. sumnjam
revlonov je odličan. nosila ga cijelu subotu 12h i nije se ni preslikao ni izgubio punoću u liniji. nema kistić, već je onaj deblji tvrđi nastavak koji mi je sad mrvicu nepraktičan, jer mi je nekako i pasao taj kistić, al to kako se drži je nenadmašno. sumnjam
- callac
- metallicat
- elrania
nemam pojma što sumnjam, ne znam kak se to stvorilo tu uopće 
ignorirajte
ignorirajte
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
a lol, pa zaš onda slika ak neće bit ništa tako kao na slici?
ili ja opet nešto nisam shvatila?
If one of them is dead.
If one of them is dead.