Last Post Wins !!!11one
- DrugsBunny
Re: Last Post Wins !!!11one
Čestitam na položenoj godini 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
Svaka čast majstore!!!Ghostface wrote:Eto, riješen i zadnji ispit. Ove godine se brutalno razlinilo, i sad za 3 tjedna počinje paklena treća godina. Dobija san već raspored predmeta i naravno, šugavi dekan je ubacija 3 mala kurca da nas gnjave između 4 giganta od predmeta. Ma, kad je bal nek je maskenbal, u kurac i sve!
We're all mad here...
- Scarface
Fala, bilo je gusto, moran priznat, nije do predmeta kolko do neke crvotočine linosti u koju san upa. Al eto, bolje da se to desilo u ovoj nego u idućoj godini kad će mi svaki dašak volje tribat. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Andrej wrote:Svaka čast majstore!!!Ghostface wrote:Eto, riješen i zadnji ispit. Ove godine se brutalno razlinilo, i sad za 3 tjedna počinje paklena treća godina. Dobija san već raspored predmeta i naravno, šugavi dekan je ubacija 3 mala kurca da nas gnjave između 4 giganta od predmeta. Ma, kad je bal nek je maskenbal, u kurac i sve!Šta studiraš tačno?
Medicinu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- John_Ryder
"Im gonna touch you now." 
- Andrej
Kakav fucking moron.....John_Ryder wrote:http://www.24sata.hr/news/zelio-biti-ka ... ra/190892/
We're all mad here...
- Bub
Ajme majko moja mila...strašno!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Mislim, i dalje sam u šoku. Više besan. Imam dva brata i pre bih sam sebi otkinuo nogu i pojeo je, nego podigao ruku na njih.
U životu glas nisam povisio na burazere, a ovakve idiote bi na lomaču a ne kod psihijatra. Govno malo.
U životu glas nisam povisio na burazere, a ovakve idiote bi na lomaču a ne kod psihijatra. Govno malo.
We're all mad here...
- Andrej
We're all mad here...
- Ašow
I onda ti idu govoriti da nisi normalan ako pljuješ po svećenicima.
Da da. Oče to tak.
Da da. Oče to tak.
- Bub
Ajde bolje i to nego kad vidim pedofile svečenike (sve bi ih zapalio), a sve ih više i više ima, gadi mi se sve to i onda me pitaju zašto si nevjernik.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Namerno sam stavio "administracija", jer se uvek setim čuvene rečenice Vudi Alena -
Jesam ateista, ali nemam ništa protiv Boga. Samo me nervira njegova administracija...
Jesam ateista, ali nemam ništa protiv Boga. Samo me nervira njegova administracija...
We're all mad here...
- Josef K
Ima neko Guinea Pig kolekciju da mi nabroji tu naslove kak idu poredu jer sam skinuo i sve mi je pomješano?
Edit: Netraba našo sam
Na imdbu je pomješano vjerojatno.
Edit: Netraba našo sam
Na imdbu je pomješano vjerojatno.