Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
ak ih svrbi, neka se slobodno jave.. 
- John_Ryder
Wendigo wrote:ak ih svrbi, neka se slobodno jave..
"Im gonna touch you now." 
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- John_Ryder
zašto nema za kupit XBOX 360 wireless controller za PC

- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jandra
Fakin youtube 
- Asfodel
SeeeeksiiiiiiiDecadentor wrote:briem da bu si pravio dredove
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- John_Ryder
jel zna netko kako se zove serija koja se prikazivala na HRT-u prije podosta godina,naime radi se o marsovcima u obitelji jednoj,serija je humoristična,bila je neka beba s velikom glavom i nekim očima ko puž
to je to što znam 
- john_constantine
Izvanzemaljci u obitelji - Aliens in the Family" (1996)John_Ryder wrote:jel zna netko kako se zove serija koja se prikazivala na HRT-u prije podosta godina,naime radi se o marsovcima u obitelji jednoj,serija je humoristična,bila je neka beba s velikom glavom i nekim očima ko pužto je to što znam

Michel puši karu.
- Decadentor
weeeeeeee sad je definitivnoAsfodel wrote:SeeeeksiiiiiiiDecadentor wrote:briem da bu si pravio dredove

- john_constantine
nije li to ironično? Neki 80 - godišnjak si je ozlijedio nogu i naravno, medicinske usluge loše. Pa on normalno izjavi "da je bacio bačvu na nogu Milinoviću, onda bi mu sigurno pomogli". I već idući dan policija kod njega, i još ga pitaju da li ima odvjetnika.
A neki dan je 24 godišnji mladić pištoljem upucao bivšu curu i njezinog brata i onda sebe. A već je bio prijavljen policiji i nije uopće reagirala iako su takvi događaji postali kod nas sve više normalni.
A neki dan je 24 godišnji mladić pištoljem upucao bivšu curu i njezinog brata i onda sebe. A već je bio prijavljen policiji i nije uopće reagirala iako su takvi događaji postali kod nas sve više normalni.
Michel puši karu.
- John_Ryder
- DrugsBunny
I dalje ne vidim ikakvu povezanost.john_constantine wrote:nije li to ironično? Neki 80 - godišnjak si je ozlijedio nogu i naravno, medicinske usluge loše. Pa on normalno izjavi "da je bacio bačvu na nogu Milinoviću, onda bi mu sigurno pomogli". I već idući dan policija kod njega, i još ga pitaju da li ima odvjetnika.![]()
![]()
Edit: Zanimaju me otkud ti navedene informacije.
A meni se čini da postaje sve normalnije kod nas da ljudi tuže nadležne u vladi zbog vlastitih neuspjeha.john_constantine wrote:...iako su takvi događaji postali kod nas sve više normalni.
Tipa čovjek, nazovimo ga Štefek, hodočašći do Aljmaša po kiši i dobije upalu pluća i stoga mu je kriv Milinović.
Ili isti, već spomenuti, Štefek izgubi 250kn u okladi pa mu je najednom zbog toga kriv ministar Šuker.
Edit: Nemam ništa konkrento protiv tebe već pričam općenito.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Govorim o tome kako policija odmah reagira radi takve bezvezne izjave. I ja isto znam tako reći "da Milinoviću oboli sin, onda bi se tek poboljšalo zdrastvo". Sigurno se čovjek nekome zamjerio i doktor ga prijavio, ali to kako je policija brzo došla i još je bilo ozbiljno. 80 godišnji starac. A kada je trebalo pomoći i zaštiti ovu djevojku, niti prstom nisu maknuli da nešto naprave. I sada je majka izgubila dvoje djece radi bolesnog psihopata. Isto je dobivala prijetnje i pokazala im prijeteće sms poruke, ali ništa. Bitno da su reagirali radi nezadovoljnog 80 godišnjaka koji nije predstavljao nikakvu opasnost.DrugsBunny wrote:I dalje ne vidim ikakvu povezanost.john_constantine wrote:nije li to ironično? Neki 80 - godišnjak si je ozlijedio nogu i naravno, medicinske usluge loše. Pa on normalno izjavi "da je bacio bačvu na nogu Milinoviću, onda bi mu sigurno pomogli". I već idući dan policija kod njega, i još ga pitaju da li ima odvjetnika.![]()
![]()
Edit: Zanimaju me otkud ti navedene informacije.
A meni se čini da postaje sve normalnije kod nas da ljudi tuže nadležne u vladi zbog vlastitih neuspjeha.john_constantine wrote:...iako su takvi događaji postali kod nas sve više normalni.
Tipa čovjek, nazovimo ga Štefek, hodočašći do Aljmaša po kiši i dobije upalu pluća i stoga mu je kriv Milinović.
Ili isti, već spomenuti, Štefek izgubi 250kn u okladi pa mu je najednom zbog toga kriv ministar Šuker.
Edit: Nemam ništa konkrento protiv tebe već pričam općenito.
Čitaj malo više novine, pa ćeš znati otkud mi informacije.
Michel puši karu.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.