Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
bakero

Post by bakero » 17 Nov 2007, 13:03

Christine - premoćan film, glazba zakon, uvod u film izvanredan, bravo Johne legendo!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

carver

Post by carver » 17 Nov 2007, 14:15

Kowai Onna - prejeben film.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Nov 2007, 15:34

I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Nov 2007, 15:36

Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš. :lol: A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana? :roll: Ali bezveze sam bacio 129 kn na to sranje.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 17 Nov 2007, 16:38

john_constantine wrote:Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš. :lol: A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana? :roll: Ali bezveze sam bacio 129 kn na to sranje.
Pa zakaj si kupio taj nastavakza 129 kn kada ti je prvi bio sranje i jesu li bar dodaci dodaci dobri ako film nije? :wink:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 17 Nov 2007, 16:51

Bad Taste - ok je film, ali ni blizu braindeada

Tales From The Darkside : The New Man - zbunj zbunj epizoda..mada kraj uopce nisam skontao tko je zapravo onaj klinac :?

Nightmares & Dreamscapes : Umney's Last Case - zabavan william h. macy u dvije uloge..volim tu "staru" atmosferu u filmovima..meni je cisto ok epizoda

Twilight Zone : Night Route - zena napravila krivi izbor hehe :lol: dobra epizoda, hm..spram prvih par, ove zadnje dvije koje sam gledao jako su dobre

bakero

Post by bakero » 17 Nov 2007, 17:20

Unreal wrote:
john_constantine wrote:Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš. :lol: A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana? :roll: Ali bezveze sam bacio 129 kn na to sranje.
Pa zakaj si kupio taj nastavakza 129 kn kada ti je prvi bio sranje i jesu li bar dodaci dodaci dobri ako film nije? :wink:
kaže na početku da je bolji od originala pa se upita zašto je kupio to sranje???
he koji kralj :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Nov 2007, 17:26

WT 2 vrlo slab film...iako ima par scena i Kena vrlo slab film...

Pogledah City of rotten - nije loše da ej kojih 15 minuta kraći...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Nov 2007, 19:50

Unreal wrote:
prvo zato što je bilo jedino što je valjalo u šugavom izboru u algoritmu, 90 % sam već gledao ili ima. A drugo, čujem kritike da je nastavak bolji nego original, pa ipak nabavim. :wink:

Hm, meni je bad taste pomalo bolji od braindead. :oops:
Michel puši karu.

Betmen

Post by Betmen » 17 Nov 2007, 22:20

Djuro21 wrote:I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
Moja procjena da ga ne skidam izgleda da se isplatila :D

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 00:33

Vacancy- hm, u početaku sam mislila da neće bit nešto ali kad su se naglo počele stvari razvijat bila sam iznenađena kako je dobro :D dobre su mi forice lupanje na vrata, ti neki ljudovi što ih proganjaju...ali ima 2-3 scene skroz tipične i očekivane, a kraj je debilan. šteta jer je mogao bit puno bolji.
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Nov 2007, 02:36

Dead End (2003/I)-vrlo dobar low budget horror.obitelj u autu putuje na božično slavlje i nailze na probleme kad su krenuli prečicom..vrlo dobra gluma i glazba.sam gore je bio offscreen ,što podržavam.
8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Nov 2007, 03:31

Betmen wrote:
Djuro21 wrote:I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
Moja procjena da ga ne skidam izgleda da se isplatila :D
meni se film svidio, al nije ništa posebno. nije mi žao što sam ga skinuo,skini i pogledaj možda ti se i svidi
I may be an idiot, but i am no fool.

dodo

pozdrav

Post by dodo » 18 Nov 2007, 04:58

the zombie diaries 2006 užas smeče jedno,radili ga neki školarci pa na imdb pisali dobre kritike.

John_Tate's_bitch

Post by John_Tate's_bitch » 18 Nov 2007, 12:52

Mmmm...vratila se ja ovdje!! Zadnje kaj sam gledala je Hitcher. Odličan film, svaka pohvala!

Vidim da sam bila u pravu, pričalo se ovdje o meni nakon odlaska....mmmm...very nice :D
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]

[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]

“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury

Post Reply