Koje serije trenutno pratite?
- Michel
Re: Koje serije trenutno pratite?
Trenutno previse, a jos me ceka Gommora 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
@Ryder - nista ti ne brini, samo gledaj. Kad je nesto toliko kvalitetno napisano, razradjeno i navlacujuce onda ti ni blagi pad radnje (ili konfuznost) pred kraj ne legne lose, jer je to samo malo losija radnja neceg sto ti se duboko uvuklo pod kozu svim segmentima. Primijetit ces s vremenom da su likovi toliko razvijeni da bi svatko mogao imati svoju spin off seriju.
Za razliku od toga, vecina serija se oslanja iskljucivo na radnju, a sve drugo tko yebe. Kao kad citas one sund krimice/trilercice s kioska na moru, samo akcija bez opisa i karakterizacije likova.
A o jezi da ne pricamo. U toj jednoj nehoror seriji je takvih trenutaka bilo vise nego u svim hororima koje pogledas za zivota.
Na kraju su se tvorci malo pogubili, serija je svima postala sranje, a meni je to bio potpuno nezamisliv dozivljaj. Da mi to odjednom moze oduzeti sve nevjerojatne ranije trenutke koje su mi pruzili? Nemoguce. Meni. I cak mi nije to bilo lose kao ostalima. Imam sve u lijepom sjecanju.
Eto ti malo davljenja iz druge perspektive
Hvala momci na the 100, definitivno cu gledati
Za razliku od toga, vecina serija se oslanja iskljucivo na radnju, a sve drugo tko yebe. Kao kad citas one sund krimice/trilercice s kioska na moru, samo akcija bez opisa i karakterizacije likova.
A o jezi da ne pricamo. U toj jednoj nehoror seriji je takvih trenutaka bilo vise nego u svim hororima koje pogledas za zivota.
Na kraju su se tvorci malo pogubili, serija je svima postala sranje, a meni je to bio potpuno nezamisliv dozivljaj. Da mi to odjednom moze oduzeti sve nevjerojatne ranije trenutke koje su mi pruzili? Nemoguce. Meni. I cak mi nije to bilo lose kao ostalima. Imam sve u lijepom sjecanju.
Eto ti malo davljenja iz druge perspektive
Hvala momci na the 100, definitivno cu gledati
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
ooo hvala na podizanju morala po pitanju lost-a
još 5 ep prve sezone, jednostavno sve valja, niti jedna minuta serije mi nije prošla bzvz, to sam zadnji put imao na sopranosima 
- Asfodel
Joj, moram i Sopranose i Gomorru, a tek sam na drugoj sezoni Prison Breaka iako ih gledam već 3 mj.
Oni koji imaju iskustva, jel mi pametnije posvetiti se knjizi ili seriji Gomorri?
Oni koji imaju iskustva, jel mi pametnije posvetiti se knjizi ili seriji Gomorri?
- Michel
Nisam citao knjigu, ali film mi nije bio nista posebno dok je serija stvarno dobra i niti malo dosadna.
- Asfodel
oki, hvala. poznavajući sebe i svoju frustraciju gledanjem serija koje nikad da dovršim, okrenut ću se knjizi..
-
Wheel Smith
Asfodel wrote:Joj, moram i Sopranose i Gomorru, a tek sam na drugoj sezoni Prison Breaka iako ih gledam već 3 mj.
kako ti se čin pb? - meni serija nema smisla nakon druge sezone , mislim sve je to ok i ima cak finih twistova ali bolje bi bilo da su to zaokruzili u dvije sezone
:supz: :supz:
- hitman_4
ja sam u srednjoj obožavao pb, još dok se vrtila na rtlu(najave
)
prve dvije sezone vrh, treća mi nije sjela pa sam odustao od daljnjeg gledanja..
prve dvije sezone vrh, treća mi nije sjela pa sam odustao od daljnjeg gledanja..

-
Wheel Smith
hitman_4 wrote:ja sam u srednjoj obožavao pb, još dok se vrtila na rtlu(najave)
zakomplicirali su jednostavnu priču zato ali i meni je draga serija
:supz: :supz:
- Asfodel
Odlicnim mi se cini, teska zaraza!Wheel Smith wrote:kako ti se čin pb?
Unatoc onim crtickim premisama gdje imamo tajne agencije i cijelu predsjednicku administraciju kao predstavnike najpodlijih zlikovaca i njima nasuprot male postene ljude. Samo im jos fali onaj zli smijeh iz crtica kad nesto zlocesto naprave
Eto, to i Wentworthova gluma jedino stekaju.
Nadam se da cu sve odgledati dok ne izbace ono novo sto najavljuju
- callac
Ryder, zar ti nisi sudjelovao u Lost maniji pred par godina?? Ne slušaj zle jezike, Lost je savršenstvo 
Ja bih trebala taj Prison break pogledati, al ne mogu se nikako natjerati radi onog brata bez vrata hahahahaha (već vidim da ću večeras skinuti sve sezone)
I The 100 sam počela prvih 3-4 ep i čini se ko teško dječije sranje, ali ako se vuče paralela s lostom i kažete da postaje bolje, vraćam se na gledanje, tako su ljudi masovno odustajali od Farscapea radi prvih par lošijih epizoda, a serija je takav epic da ju mogu gledati bilo kada.
Ja bih trebala taj Prison break pogledati, al ne mogu se nikako natjerati radi onog brata bez vrata hahahahaha (već vidim da ću večeras skinuti sve sezone)
I The 100 sam počela prvih 3-4 ep i čini se ko teško dječije sranje, ali ako se vuče paralela s lostom i kažete da postaje bolje, vraćam se na gledanje, tako su ljudi masovno odustajali od Farscapea radi prvih par lošijih epizoda, a serija je takav epic da ju mogu gledati bilo kada.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
callac wrote:Ryder, zar ti nisi sudjelovao u Lost maniji pred par godina?? Ne slušaj zle jezike, Lost je savršenstvo
mislim da nisam
- hitman_4
- Michel
Po meni ne. Cekao sam tu seriju, ali odustao nakon dvije epizode.
- lemonzoo
Dugo si izdržao, ja sam odustao nakon pola prve epizode. Previše su mi smetali generički redneci, imao sam osjećaj kao da gledam likove iz The Walking Deada.