a to je sam jedan kolegij
oduševio me i uvod u judaizam koji sam uzela na blef
Jandra wrote:Nije loše. Nije sad ono neš predobro, al dosta zanimljivo.
mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno praktično poručje da mi ovo zvuči ko pretjerivanje od strane tebe koji to studiraš.Ghostface wrote:Ma vraga, mene ne zanima 90 % stvari u medicini.
elrania wrote:mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno praktično poručje da mi ovo zvuči ko pretjerivanje od strane tebe koji to studiraš.Ghostface wrote:Ma vraga, mene ne zanima 90 % stvari u medicini.
meni je na ovom mom skoro svako predavanje proširivanje interesa i zanimljivo mi je.
ovo sad je odlično, neke stvari su pak tak-tak, al u globalu me sve živo zanima što mi je nekak i bit studiranja.
za razliku od prošlog studija gdje sam se silila da uopće dolazim na vježbe/predavanja, a kamo da neš uzmem učiti.
Hmm...ovo za živopisnost i svakodnevnost se apsolutno mora odnositi i na pravo...nije bez razloga drugi najmnogoljudniji fucks kad ljudi skuže koliki je spektar mogućnosti (pritom ne mislim na zapošljavanje, nego na informacije o svemu koje ti se nude i svakodnevno upotrebljavanje znanja na stvarima koje viđaš oko sebe)elrania wrote:mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno
gle, ja ovo govorim iz svoje perspektive i onoga što mene najviše zanima i kako vidim stvari. glupost je uopće reć da pravo niš ne nudi i valjda nam je svima jasno to što govoriš, al opet će mi jedno područje biti interesantnije od drugog.Asfodel wrote:Hmm...ovo za živopisnost i svakodnevnost se apsolutno mora odnositi i na pravo...nije bez razloga drugi najmnogoljudniji fucks kad ljudi skuže koliki je spektar mogućnosti (pritom ne mislim na zapošljavanje, nego na informacije o svemu koje ti se nude i svakodnevno upotrebljavanje znanja na stvarima koje viđaš oko sebe)elrania wrote:mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno
eto, svaki faks ima svoje. sretnije bih se osjećala da sam u nekim trenucima učila neš korisno nego trošila vrijeme na objašnjavanje i razumijevanje ovakvih definicija"Granični prihod je pozitivan kad je potražnja elastična"