Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
boyko i dec, garant bi vam se svidjelo jedno istraživanje koje se provodi na mom faksu. tema je savladavanje vizualnih problema pod utjecajem alkohola - daju tu količinu za pit da se ima do 1 promil u krvi, dobije se 30 kn i još prijevoz do doma ili moguće na drugu željenu lokaciju 
- boyko
predobro.besplatno piješ,još ti za to plate i još te doma otpelaju.ma joj,savršeno 
baš bi štel to probat
baš bi štel to probat
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
ideja je da te otpeljaju negdje van da s tih 30 kn možeš nastaviti pitiboyko wrote:predobro.besplatno piješ,još ti za to plate i još te doma otpelaju.ma joj,savršeno
baš bi štel to probat
- boyko
dobra im je idejaelrania wrote:ideja je da te otpeljaju negdje van da s tih 30 kn možeš nastaviti pitiboyko wrote:predobro.besplatno piješ,još ti za to plate i još te doma otpelaju.ma joj,savršeno
baš bi štel to probat
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Ašow
- metallicat
- john_constantine
he, ja sam već sam osjetio kako je to imati jedan promil alkohola u sebi.elrania wrote:boyko i dec, garant bi vam se svidjelo jedno istraživanje koje se provodi na mom faksu. tema je savladavanje vizualnih problema pod utjecajem alkohola - daju tu količinu za pit da se ima do 1 promil u krvi, dobije se 30 kn i još prijevoz do doma ili moguće na drugu željenu lokaciju
Michel puši karu.
- john_constantine
razmišljam... ima li smisla po peti put (ali ovaj put konačni, makar ispalo smeće) baviti se istim romanom na koji radim već 10 godina ili jednostavno napraviti nešto novo (ima se ideja, ali razvoj radnje je druga priča...).
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Ima smisla.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Hec
vrlo trazen odgovorDrugsBunny wrote:Ima smisla.
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
mah, sada mi je vrijeme da upotrijebim onu knjigu što sam kupio prije par godina, kao pomoć za pisanje. 
Michel puši karu.
- Scarface
Moj ti je savjet da dovršiš ono šta si započeja, ma kolko ti se činilo loše. To je tvoja ideja i ne srami je se nikada i ni zbog koga.john_constantine wrote:razmišljam... ima li smisla po peti put (ali ovaj put konačni, makar ispalo smeće) baviti se istim romanom na koji radim već 10 godina ili jednostavno napraviti nešto novo (ima se ideja, ali razvoj radnje je druga priča...).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Inače, vraćajući se busom iz Splita, ima san prometnu, tako da san mora čekat sat i po na policijski uviđaj sjedeći ka tupan. I sve zbog nedovljnog odstojanja busa u kojem san bija. Toliko o profesionalnim vozačima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma vozači busa su katastrofa. Naročito kod nas. Mislim, većinom se ponašaju kao da su glavni na cesti. Daju žmigavac lijevo i idu lijevo bez obzira da li ide neki auto ili ne, jbt. A tek kod raskrižja, dosta iskusnih vozača ne staje potpuno na crti jer autobusi previše zaletavaju i uzimaju previše prostora, taman toliko da razbiju naprijed auto. Da ne govorim o tome kako je potrebno imati dvije ruke na volanu, ali bez problema pričaju stalno na mobitelima... Parkiranje da ne govorim...Ghostface wrote:Inače, vraćajući se busom iz Splita, ima san prometnu, tako da san mora čekat sat i po na policijski uviđaj sjedeći ka tupan. I sve zbog nedovljnog odstojanja busa u kojem san bija. Toliko o profesionalnim vozačima.
A čitao sam i negdje onu vijest ove ili prošle godine, mislim da je bilo u Izraelu, kada je autobus išao prevelikom brzinom prema tunelu ili nešto slično, gdje je otišao gornji dio autobusa. Putnici su bili u strahu, ali jebeš to kada ne možeš zaustaviti vozača. Sreća njihova da nije bilo mrtvih. Ovo ostalo... par puta sam vidio da se neki autobus zapalio, a unutrašnjost autobusa kada su nas ljeti vozili nekoliko stanica umjesto vlakom, katastrofa...
A tek sapunica koja se vodi u Varaždinu oko autobusa...
Michel puši karu.
- Asfodel
Bilo bi fora probat vozit bus. Ono, vjerojatno bi se ustrtario kad bi skužio da se vozilo kreće, a ne čuješ motor koji je iza skroz.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out